ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste gyseroplevelse: Fabriksbygning bliver til rædselshus i Aalborg

Af Michael Qureshi

Sidste år omkring Halloween arrangerede både Skals Productions og Aalborg Karneval hver deres rædselshus.

I år har de så valgt at slå pjalterne sammen for at samle deres hver især bedste erfaringer og på den måde sikre den vildeste gyseroplevelse nogensinde i Aalborg.

En forladt fabriksbygning forvandles til et sandt rædselskabinet, som danner rammen om eftersøgningen af en forsvunden pige.

To garvede aktører i skræk og rædsel har forenet kræfterne med ambitioner om at toppe de seneste års succeser og gøre Halloween ekstra uhyggeligt og spændingsfyldt for de gæster, som tør deltage i årets mest skrækindjagende begivenhed.

”Samarbejdet med Skals Productions giver os mulighed for fortsat at udvikle vores Halloween arrangement.

Vi sigter altid efter at skabe rammerne for en unik oplevelse for gæsterne, og det nye samarbejde kan netop løfte arrangementet til et højere niveau,” siger Kresten Thomsen, daglig leder i Aalborg Karneval.

Den vildeste gyseroplevelse: Fabriksbygning bliver til rædselshus i Aalborg

Et større og mere gennemført spøgelseshus

Han fortsætter;

“Skals Production har nogle vanvittigt dygtige skuespillere, som i samspillet med de lokale karnevalsgruppers mange kreative kræfter, giver os mulighed for både at bygge et endnu større og mere gennemført spøgelseshus med endnu flere skuespillere og statister, der kan give gæsterne en skræk i livet,” lover Kresten Thomsen.

For at give flest muligt chancen for et godt gys til Halloween afholdes arrangementet i år henover to weekender. Der bliver samtidig et event for børn og så et gennemført horror-event for de voksne.

Det bliver i efterårsferien i uge 42 og uge 43.

Dagstimerne lørdag og søndag byder på børne- og familiearrangementet ´Skræm livet af dine børn´ med spøgelseshus samt masser af sjove og (u)hyggelige aktiviteter for børnene, både før og efter turen rundt i spøgelseshuset.

Skrues gevaldigt op for uhyggen ved mørkets frembrud

Ved mørkets frembrud fredag og lørdag aften, skrues der gevaldigt op for uhyggen, når de unge og voksne bydes velkommen til ´Horror Night.

Her bliver hele den store fabriksbygning forvandlet til et 1200 kvadratmeter stort rædselskabinet fordelt på hele 4 etager, hvor mere end 20 skuespillere er klar til at skræmme livet af gæsterne, som lukkes ind i små eftersøgningshold i forsøget på at opklare den savnede piges skæbne.

Her er info om de to events

 

”Skræm livet af dine børn”:

20. + 21. oktober (uge 42) og 27. + 28. Oktober (uge 43) Formiddage kl. 10:00-12:00 og eftermiddage kl. 13:00-16:00 Entre kr. 50,- (børn fra 0-2 år gratis)

”Horror night”

19. + 20. oktober (uge 42) og 26. + 27. oktober (uge 43)

Alle aftener kl. 18:00-22:00 Entre kr. 100,- (anbefalet alder 16+)

Du kan købe billetter her

Del artikel