Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løb gennem Limfjordstunnellen: Aalborg Halvmarathon afslører næste års dato

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: DGI Nordjylland
Foto: DGI Nordjylland

Det er efterhånden en tradition at foråret byder på muligheden for at løbe en tur gennem Limfjordstunnelen til Aalborg Halvmarathon, og i 2024 er vender løbet heldigvis tilbage.

Søndag den 2. juni 2024 bliver det endnu en gang tid til at snøre skoene til enten Aalborg Halvmarathon eller WALKin Nordjylland Aalborg.

Alle skal være med

Hele Nordjyllands store motionsevents er tilbage med løb og gang i fællesskabets tegn – og der er i 2024 sat ekstra fokus på at alle kan være med, når de to events igen afholdes en søndag formiddag.

At deltagerne skydes af sted søndag morgen, giver blandt andet mulighed for at flere børnefamilier kan deltage og samtidig er de fleste motionsløbere gladest for at løbe om formiddagen.

Som altid går turen gennem Limfjordstunnelen på distancerne 10 km og Halvmaraton for løberne til Aalborg Halvmarathon og ca. 8 eller 16 km for de gående på WALKin Nordjylland Aalborg.

Løb gennem Limfjordstunnellen: Aalborg Halvmarathon afslører næste års dato
Limfjordstunnelens 50 års jubilæum, Aalborg Halvmarathon. Region Nordjylland, Aalborg Kommune og DGI. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 12.05.19

Tilmelding åbner snart

Der er selvfølgelig fokus på at bygge ovenpå arrangementerne fra sidste år og lave en endnu federe oplevelse for deltagerne undervejs, så man kan se frem til endnu en stor fælles oplevelse til Nordjyllands store motionsfest.

Et nyt tiltag til Aalborg Halvmarathon bliver en mini-halvmarathon, målrettet børnefamilier og dem, der synes 10 km er for langt. Det er en skaleret halvmaraton, som rammer 2,1 km.

Denne løbetur går ikke gennem Limfjordstunnelen.

Der åbnes op for tilmelding torsdag den 26. oktober klokken 12.00.

Del artikel

Andre læser også