Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ingen løbetur gennem Limfjordstunnelen: Aalborg Halvmarathon 2021 er aflyst

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: DGI Aalborg Halvmarathon
Foto: DGI Aalborg Halvmarathon

Hvis du er en af dem, der har glædet sig til en løbetur gennem Limfjordstunnelen, må du desværre væbne dig med tålmodighed.

Aalborg Halvmarathon 2021 er nemlig aflyst. Det skriver DGI Nordjylland i en pressemeddelelse.

“Genåbningen af foreningslivets aktiviteter giver igen mulighed for at afholde lokale motionsarrangementer af forskellig størrelse i hele Nordjylland.
Det betyder at vi kigger ind i et efterår, som bliver tæt pakket af arrangementer i hele regionen – arrangementer der normalt ligger i efteråret og genererer økonomi til foreningslivet, så endnu flere kan komme ud og være fysisk aktive i et sundt fællesskab.
Under nuværende forsamlingsloft, har vi ingen mulighed for at afholde Aalborg Halvmarathon i maj måned – og uanset hvor vi flytter så stort et arrangement hen i efteråret, kommer vi til at konkurrere med de lokale motionsløb som har stor betydning for den enkelte forening. Det ønsker vi ikke,” skriver de.

Datoen for 2022 er på plads

Aalborg Halvmarathon vender dog stærkt tilbage i 2020, hvor løbet finder sted den 22. maj 2022. Datoen ligger fast og turen går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen igen.

“Vi håber også på, at I alle vil støtte op om de mange lokale motionsløb hen over sommeren og efteråret. Der findes masser af både store og små løb i det nordjyske, som alle fortjener al den opbakning de kan få,” skriver de.

Deltagergebyret refunderes

Aflysningen betyder, at alle der er tilmeldt på nuværende tidspunkt, får refunderet det fulde deltagergebyr.

“Vi sender en mail direkte til jer med instruktioner om, hvordan det foregår praktisk – og håber på, I er klar på at tilmelde jer igen, når vi åbner op for løbefesten til Aalborg Halvmarathon 2022. Det hører I nærmere om den kommende tid,” skriver de.