Aalborg Håndbold-stjerner før finalegyser i aften: Sådan vinder vi guldet

Skrevet af: Michael Qureshi
Sander Sagosen er skiftet til Paris SG
Sander Sagosen er skiftet til Paris SG

Scenen er sat. En fyldt Jutlander Bank Arena i Gigantium med 5000 håndboldfans. DM-finale mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold. To klubber, der tørster efter guld.

Efter i sidste uge at have trukket det længste strå i semifinaleserien mod Bjerringbro-Silkeborg, kan Aalborg Håndbold i aften komme et skridt nærmere DM-guldet, som klubben senest vandt i 2013.

Det kræver en sejr over ærkerivalerne fra Skjern Håndbold.

Aalborg Håndbold blev overbevisende grundspilsvindere og er gennem slutspil og semifinaler blevet bedre og bedre. Holdets helt store stjerne, norske Sander Sagosen, har et bud på, hvorfor det unge hold har præsteret så godt:

”Vi er en sammentømret trup, der under hinanden succes. Vi har arbejdet stenhårdt gennem hele sæsonen, og vi er blevet ved med at spille det spil, som har været så godt.”

Også forsvarskrumtappen, den lokale Aalestrup-dreng René Antonsen, roser kollektivet – og specielt målmand Mikael Aggefors:

”Vi er et rigtig stærkt team, hvor alle kan byde ind. Vi har en god sammensætning af unge og ældre mere erfarne spillere. Vi har fået et rigtig stærkt forsvar op at stå, samtidig med at Aggefors har gjort det fuldstændig fantastisk i målet den sidste halvdel af sæsonen.”

Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold har for vane at spille tætte og intense kampe, og det bliver der bestemt ikke lavet om på i finaleserien.

”Jeg tror, at kampene bliver utrolig intense og præget af meget infight og mange små kampe i kampen – en stor slåskamp! Vi har spillet utrolig mange nervepirrende kampe mod Skjern de seneste sæsoner, og de her kampe bliver, hvis muligt, endnu mere nervepirrende og intense, mener René Antonsen.”

Sander Sagosen er ikke i tvivl om, hvad der afgør, hvem der til sidst kan løfte den store pokal og dermed kalde sig danske mestre.

”Forsvars- og målmandsspillet. Det hold, som klarer det bedst, vinder DM.”

Med et tilskuergennemsnit i sæsonen tæt på 4000 tilskuere, er Aalborg Håndbold det hold i håndboldligaen, der har suverænt flest tilskuere. Den gode hjemmebane skal hverken spillere eller fans undervurdere.

”Vores hjemmebane i Jutlander Bank Arena bliver afgørende. Hvis vi kan få en lige så imponerende kulisse som i den sidste semifinale, bliver vi svære at slå. Vores defensiv skal være bedre end de seneste opgør i denne sæson mod Skjern Håndbold, og kontraen skal køre som smurt. Hvis dette lykkes, står vi med guldet om halsen,” spår René Antonsen.

Sander Sagosen er særligt imponeret over den loyalitet og støtte, som det aalborgensiske håndboldpublikum har vist holdet:

”Vi kan mærke, at vi får mange kommentarer på vores gode spil. Samtidig har vi altid vores fans i ryggen – de er meget loyale og støtter altid op om os. Specielt her i slutspillet har det været specielt.”

Finaleserien spilles bedst af tre kampe og starter altså ud i Jutlander Bank Arena Kristi Himmelfartsdag, torsdag 25.maj, med kampstart 16.10.

Anden kamp spilles i Skjern Bank Arena søndag 28. maj klokken 16.10.

Vinder holdene en kamp hver, bliver der spillet en tredje og altafgørende kamp i Jutlander Bank Arena mandag 5. juni, 2. pinsedag.

Aalborg summer de næste fire dage: Så mange vilde ting sker der i byen

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.