ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11 år i træk: Aalborg Håndbold melder om millionoverskud

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Sidste sæson formåede Aalborg Håndbold ikke kun at vinde DM-guld, men også at nå hele vejen til finalen i Champions League.

Det banede vejen for et rekordoverskud, der i regnskabsåret 2020/2021 konkret viser et overskud på 2.140.000 før skat, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det er dermed 11. år i træk, at de præsenterer et overskud – noget, der vækker glæde og stolthed hos klubben.

“Sidste sæson var helt igennem fantastisk for Aalborg Håndbold.

Vi sikrede os klubbens 3. DM-titel i træk og samtidigt oplevede vi stor succes i Champions League kulminerende med finaledeltagelsen ved Final 4 i Køln.

Det betød ekstra store indtægter, der sikrede det flotte økonomiske resultat. Det har dog på mange andre måder været en anderledes sæson, selvfølgelig grundet coronapandemien, hvilket jo bl.a. har betydet begrænset eller ingen adgang til vores kampe for vores mange samarbejdspartnere, sæsonkortholdere, fans osv.

Det har naturligvis gjort ondt at ikke kunne servicere vores mange interessenter på bedste vis,” siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold, og fortsætter:

“Vi har modtaget kompensation fra Erhvervsstyrelsen efter de gældende regler, men det ændrer ikke ved, at hvis det havde været en ”normal” sæson, ville det økonomiske resultat have været endnu bedre. Vi har nemlig til trods for de store udfordringer oplevet en kæmpe opbakning fra netop samarbejdspartnere, sæsonkortholdere og fans generelt, og det lover selvfølgelig godt for fremtiden.”

Vil fortsætte udviklingen

Eigild B. Christensen fortæller, at der fortsat er store ambitioner for de kommende år, og at de nu kan fortsætte med at investere i klubben, eksempelvis i form af en udvidelse af kapaciteten i Sparekassen Danmark Arena og yderligere udvikling af det sportslige setup.

Forventningerne til det sportslige i sæsonen 2021-2022 er ligeledes uændret.

“Vores sportslige ambitioner er uændrede.

Målsætningen er igen at forsvare DM-guldet. I Champions League venter der os igen spændende udfordringer, men vi går naturligvis benhårdt efter igen at komme til Final 4 i Køln – denne gang sammen med vores fantastiske fans og samarbejdspartnere.

Med den nuværende opbakning med rekordmange samarbejdspartnere og sæsonkortholdere forventer vi igen et positivt økonomisk resultat efter det kommende regnskabsår,” slutter Eigild B. Christensen.

Del artikel