Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Historisk: Aalborg Håndbold får nu flere tilskuerpladser

Af Stine Kjølby Christensen
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Sparekassen Danmark Arena i Gigantium vil snart kunne byde endnu flere håndboldentusiaster velkommen.

Efter sommerferien vil der blive tilføjet hele 480 ekstra siddepladser, hvilket vil bringe den samlede tilskuerkapacitet op på 5.500.

Det glædelige resultat er blevet muligt takket være en økonomisk aftale mellem Aalborg Kommune og Aalborg Håndbold. Denne aftale inkluderer også renoveringen af omklædningsrum, lyd- og lysanlæg og nye toiletter, som allerede er blevet fuldført.

De nye tribuner vil blive opført af det danske firma Laiderz og vil blive placeret på nordtribunen og østtribunen. Udformningen og farven vil være næsten identiske med de eksisterende, så udvidelsen vil bevare den ensartede stil, man allerede kender og elsker.

Glad direktør

Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold, er meget tilfreds med udvidelsen af tilskuerkapaciteten og ser frem til at byde endnu flere håndboldentusiaster velkommen til arenaen:

“I Aalborg Håndbold er vi utrolig glade for, at der i samarbejde med Aalborg Kommune kommer endnu flere siddepladser i Sparekassen Danmark Arena.

Vi har gennem hele denne sæson oplevet en meget stor interesse for vores kampe, hvoraf mange har været totalt udsolgt.

Samtidig har vi en længere venteliste på sæsonkort, så med flere nye pladser i arenaen er det glædeligt, at endnu flere kan få lov at opleve håndbold i verdensklasse og blive del af den unikke stemning vi har på vores hjemmebane.”

Vil gavne Gigantium

Rådmand for Sundhed og Kultur, Jes Lunde, er også glad for, at den ønskede udvidelse nu kan realiseres:

“Samarbejdet med Aalborg Håndbold er et stærkt eksempel på hvorledes vi sammen kan løfte opgaven med at udvikle vores faciliteter.

Vi er glade for at kunne hjælpe Aalborg Håndbold, men de ekstra tilskuerpladser og toiletfaciliteter kommer også Gigantium til gavn i forbindelse med de øvrige events som Gigantium afvikler.”

Arenaens opgradering inkluderer også renovering af omklædningsrummene, lyd- og lysanlæg og nye toiletter. Disse forbedringer er allerede gennemført og faciliteterne er taget i brug.

Etableringen af de ekstra tribuner vil blive foretaget i sommerferien således at de nye pladser er klar når håndboldsæsonen indledes i august.

Del artikel

Andre læser også