Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip din indre vandhund løs: Aalborg FunCenter er klar med kajakpolo i Østre Havn

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard

Vil du prøve kræfter med at ro kajak, har du et godt boldøje og vil du udfordre dig selv og dine venner, så har vi fundet den perfekte aktivitet til sommerens arrangementer såsom polterabender, herre- og tøseture, bødekassefester eller skolearrangementer.

Hos Aalborg FunCenter starter de netop nu udendørssæsonen op med den populære sport kajakpolo, som er for alle, der har lyst til at prøve en anderledes aktivitet med venner eller familie. Aktiviteten finder sted i det hyggelige Østre Havneanlæg, som kun ligger et stenkast fra centrum af Aalborg.

Spillet er en blanding mellem vandpolo, håndbold og almindelig kajaksport og går i alt sin enkelthed ud på at ramme modstanderens mål med en bold, alt imens du kæmper dig rundt på vandet i en kajak.

Philip Holstein har spillet kajakpolo i mange år og nu er medejer af Funcenter Aalborg Outdoor afdelingen. Han fortæller, at man absolut ikke skal være nervøs, hvis det er første gang, man prøver kræfter med kajak eller vandsport.

”Vi bruger det, man kalder sit-on-top kajakker, som er de absolut mest begyndervenlige kajakker. Du sidder ovenpå kajakken, og den er utrolig stabil, så der er ikke noget at være nervøs over,” forklarer han.

Medbring kun godt humør

Aalborg FunCenter har sørget for det hele, når du og resten af dit selskab møder op til nogle sjove timer på vandet.

”Vi sørger selvfølgelig for både våddragter, redningsveste, pagajer, kajakker og hjelme. Og så får man naturligvis kyndig vejledning af en af vores uddannede instruktører fra funcenteret,” fortæller Philip Holstein.

Det eneste, I skal huske ud over højt humør og kampgejst er badetøj til under din dragt, og hvis vejret tillader det, er du også mere end velkommen til at lade våddragten blive på land.

Philip Holstein understreger dog, at kajakpolo kan spilles i det meste slags vejr – hvilket må siges at være en fordel i det til tider ustabile danske sommervejr.

”Når du har våddragt på, er det lige meget om det regner, eller om solen skinner, for man bliver våd alligevel – det er jo en del af spillet,” fortæller han med et glimt i øjet.

Han tilføjer også, at det kan være en god ide at booke i god tid. Sommeren og det gode vejr er på vej, og det betyder højsæson og travlhed hos Funcenter Aalborg. Mange vælger at lægge deres arrangement i weekenden, så ved du allerede nu, hvornår I skal holde polterabend, bødekassefest, familietur eller teambuilding, kan det svare sig at være tidligt ude.

Du kan læse meget mere om booking på her.

Slip din indre vandhund løs: Aalborg FunCenter er klar med kajakpolo i Østre Havn

En aktivitet for alle

Fordelen ved kajakpolo er, at det er en sjov og anderledes aktivitet, hvor de fleste vil være på dybt vand. Så om I kommer som familie med personer i alle aldre, eller er til polterabend bestående af bredskuldrede mænd, vil I helt sikkert få nogle sjove timer på vandet. Philip Holstein fortæller nemlig, at sporten er lige præcis, hvad I gør den til.

”Det er jo lidt en kontaktsport, men det handler meget om, hvor meget gruppen har lyst til at gå op i det. Har jeg 20 gutter, som kommer og er godt gearet op, så går det hurtigere over i at få skubbet hinanden i vandet, end at spille spillet. Men vi har også selskaber, som går meget op i spillet og er konkurrencemindede, hvor reglerne nærmest helt minutiøst skal overholdes. Det er netop det fede ved den her aktivitet,” forklarer han.

Slip din indre vandhund løs: Aalborg FunCenter er klar med kajakpolo i Østre Havn

Skal dagen være endnu vildere?

Hvis du og din gruppe ønsker endnu mere fart over feltet, skal I ikke tøve med at kontakte Funcenter Aalborg. Philip Holstein fortæller, at de har et rigtig godt samarbejde med deres naboer i Østre Havneanlæg, nemlig Aalborg Cable Park. Samarbejdet gør det muligt at kombinere dit kajakpolo-arrangement med en tur på Wake Board trukket af kabelbanen, som ligger lige ved siden af.

Desuden er Funcenter Aalborg eksperter i at afholde både små og store sommerarrangementer. Tidligere har de haft stor succes med at flytte aktiviteter kendt fra deres indendørs afdeling på Eternitten med ned på havneområdet. Her kan vi blandt andet nævne både Fodbold Dart og Promille Bowling.

Slip din indre vandhund løs: Aalborg FunCenter er klar med kajakpolo i Østre Havn

Hvis det skal være et heldagsarrangement, kan de også sørge for DJ, loungeområder, social dining med grill-kursus, oppyntning og meget mere. Det hele tilpasses netop dine ønsker, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvor vildt et arrangement I ønsker.

Du kan læse meget mere om kajakpolo og resten af outdooraktiviteterne her

Ønsker I at booke direkte kan det gøres på telefon 28 31 21 01 eller på mail info@funcenter.dk

Hvad: Kajakpolo med Aalborg FunCenter
Hvor: Østre Havneanlæg
Hvornår:Nu og frem til uge 42

Del artikel

Andre læser også