Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stream løs: Aalborg-forening tilbyder områdets billigste streamingunivers og internetløsning

Af Annoncør

Hos GVD Antenneforening kan medlemmer nu få adgang til landets største streamingunivers med tjenester som Netflix, HBO Max, TV 2 Play, Viaplay samt Disney+. Streamingoplevelsen kan tilmed understøttes af foreningens eget lynhurtige GVD Net, og begge dele udbydes til områdets laveste priser.

Streaming af film, serier og live-tv er for alvor blevet populært blandt danskerne. Det mærker man blandt andet hos aalborgforeningen Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD), som tidligere på året foretog et omfattende, men vellykket, leverandørskifte fra Stofa (nu Norlys) til YouSee:

“Vi oplever i øjeblikket, at særligt vores unge medlemmer i høj grad efterspørger streaming frem for de klassiske flow-kanaler, som længe har hersket, når det kommer til tv. Derfor er vi også glade for, at vores nylige leverandørskifte betyder, at vi nu kan tilbyde et helt unikt streamingunivers, som tilmed er landets største.

Med det nye udbud har man mulighed for at skræddersy en løsning, som passer præcis til ens egne behov, og man slipper således for at betale for mere, end man rent faktisk bruger,” fortæller Ole Gerdt, som er formand for GVD Antenneforening, der dækker områderne i og omkring Gug, Visse, Dall, Dall Villaby, Skalborg, Godthåb, Svenstrup, Ferslev, Frejlev og Drastrup.

Streaminguniverset hos GVD er udbudt af YouSee og tæller blandt andet Netflix, TV2 Play, Viaplay, HBO Max og ikke mindst Disney+, som alle er blandt de mest populære tjenester i landet. Foreningens medlemmer sammensætter selv de ønskede tjenester i en Bland Selv-pakke, som kan sammensættes af 10, 20 eller 36 point.

“Har man et stort behov for streamingtjenester, kan man spare en del ved at vælge en af vores tre Bland Selv-pakker. De er alle bygget op om det samme koncept, hvor man selv sammensætter sine yndlingstjenester og tv-kanaler, men de afviger i pris afhængig af hvor mange tjenester og kanaler, man ønsker adgang til,” forklarer Ole Gerdt.

Adgangen til GVDs streamingunivers koster fra 429 kroner om måneden inklusiv tv-grundpakke, mens medlemmerne kan tilgå en tv-grundpakke med 25 kanaler uden streaming for kun 199 kroner om måneden 

Optimer oplevelsen med lynhurtigt internet

Vil man sikre sig den bedste streamingoplevelse, tilbyder GVD foruden sine tv- og streamingløsninger en lynhurtig og stabil internetforbindelse. I forbindelse med leverandørskiftet tidligere på året genetablerede antenneforeningen sit eget GVD Net, som er et hybrid-fibernet, der tilmed udbydes til områdets laveste priser:

“For os er det vigtigt, at vi hele tiden kan tilbyde vores medlemmer den bedst mulige pris, og at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser eller uventede prisstigninger.

Medlemmerne får således en fast lav pris, som ikke ændres efter en introperiode eller lignende – og så er den tilmed områdets laveste. Det er noget, vi kan mærke, at vores medlemmer sætter pris på, og som desuden er medvirkende til, at vi det seneste halve år har kunne byde mange nye medlemmer velkommen til foreningen,” fortæller Ole Gerdt Andersen.

GVD Antenneforenings medlemmer kan frit vælge mellem tre internetpakker, hvor den billigste forbindelse på 100/25Mbit koster 179 kr./måned, og den hurtigste forbindelse på 400/100Mbit koster 219 kr./måned, hvis man samtidig har en tv-pakke hos GVD.

Du kan læse meget mere om GVDs dækningsområde, produkter og priser her.

Del artikel

Andre læser også