ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så går det løs igen: Aalborg Firmaidræt afholder stor Gokart-turnering

Af Rikke Vestergaard Jensen

Elsker du at køre Gokart, så har vi en rigtig god nyhed til dig.

Aalborg Firmaidræt arrangerer nemlig endnu engang deres Gokart-turnering, men lad dig ikke snyde af deres navn. Gokart-turneringen er nemlig ikke kun for firmaer, kravet er bare, at du skal kunne stille op med et hold på minimum tre personer.

”Vi appellerer primært til firmaer, men her ved vores Gokart turnering er målgruppen studerende på en ungdomsuddannelse og opefter. Så er der en drenge- eller pigegruppe, som kan stille med et hold på minimum tre personer, så er de mere end velkomne til at deltage” lyder det fra Anne Louise Vangsgaard, som er daglig leder hos Aalborg Firmaidræt.

Sådan foregår turneringen

Gokart turneringen løber over fire forskellige dage, og afsluttes med en stor finaledag på femtedagen. Man kan sagtens vælge blot at køre én dag, så deltager man bare ikke i holdkonkurrencen. Kravet for deltagelse i holdkonkurrencen er, at man har minimum tre gyldige løb, hvilket vil sige, at man har deltaget i minimum tre ud af de fire mulige indledende runder.

”Vi anbefaler selvfølgelig, at man deltager i alle løbene, da det giver bedre chancer for at nå finalen, fordi de tre bedste løb er dem, som tæller for at nå finalen, men det er selvfølgelig helt op til holdet selv. Vi ved bare, at man sjældent fortryder at man har deltaget i alle fire” lyder det fra Anne Louise Vangsgaard.

Turneringen starter mandag d. 16. maj 17:00-19:00, og det koster 1670 kr. per hold per aften man ønsker at køre. Turneringen finder sted på Jyllandsbanen ude ved Mou, og hvert hold kører i to timer med i alt syv pitstop undervejs, og der er plads til i alt 10 hold per køregang.

Banen er 620 meter lang, og er en udfordrende bane i naturskønne omgivelser, så udover konkurrencen får du altså også en køretur i rigtig smukke omgivelser. Måske du har et stort konkurrencegen, eller bare ønsker en hyggelig og sjov aften med nogle gode kollegaer eller et par kammerater. Uanset grunden, er det i hvert fald med at nyde, at vi igen kan hygge os og lave noget socialt sammen.

Vigtigt at dyrke sammenholdet

Hos Aalborg Firmaidræt er de nemlig super glade for, at corona langt om længe er et overstået kapitel, og de glæder sig netop over, at de igen kan begynde at afholde deres arrangementer samt turneringer som førhen og nyde, at vi kan og må være sociale igen.

”Vi synes det er blevet tiden til, at man igen kan lave noget socialt sammen og vi synes helt sikkert man skal bakke op om dette og dyrke sammenholdet. Det er så vigtigt for os, at vi gør folk opmærksomme på, at vi igen tilbyder noget socialt til vores målgruppe.” siger Anne Louise Vangsgaard.

Lyder det som noget for dig, og vil du også gerne være med til, at dyrke sammenholdet igen? Så kan du læse meget mere om reglerne for turneringen lige Her og om Gokart turneringen lige Her. Tilmeldingen til turneringen skal ske på info@aalborgfirmaidraet.dk, hvor man selv kan vælge sine køreaftner.

Hvad: Gokart turnering
Hvor: Gokartbanen i Mou – Hedevej 6, 9280 Storvorde
Hvornår: 16/5, 23/5, 30/5, 13/6 og 20/6 – alle aftner 17:00-19:00

Du kan finde mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også