Aalborg-firmaet SACKit har succes i udlandet: Deres unikke udendørs-møbler hitter

Skrevet af: Michael Qureshi
Cobana-serien er megapopulær blandt SACKits produkter
Cobana-serien er megapopulær blandt SACKits produkter

Af Michael Qureshi

Sponsoreret af ClubAalborg.dk

Når forårsmessen 2017 skydes i gang på fredag den 31. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center, så vil gæsterne støde på SACKit-loungen.

Aalborg-virksomheden SACKit bruger sine kvadratmeter på den gigantiske messe på at vise deres lækre bud på indendørs- og udendørs møbler samt deres populære højtalere.

Men Aalborg og Danmark er efterhånden ved at være et af de mindste markeder for den fremadstormende virksomhed.

I år er antallet af lande, hvor SACKit sælges, udvidet til 28 lande. Eksempelvis er de helt vilde med SACKits produkter i både Canada og New Zealand.

Det er gået stærkt, siden den ambitiøse iværksætter Kristoffer Glerup gik fra at være ”Krudtkongen”, der skabte et af landets største fyrværkeribrands, til at være manden bag det mere eksklusive SACKit.

Nu hvor udendørs-sæsonen snart er over os i Europa, er det især den populære Cobana-serie, som hitter i mange lande.

En af årets helt store nyheder hos SACKit bliver Cobana hængekøjen, som supplerer de øvrige udendørs-møbler i serien supergodt.

”Særligt Cobana-serien er en favorit blandt kunderne. Vi sætter altid en ære i at skabe produkter, der både er æstetiske og multi-funktionelle.

Derfor bliver mange kunder positivt overraskede over, at Cobana-serien også kan bruges udendørs. Det er jo lidt unikt, at man har nogle møbler, der kan tåle at være udendørs i de gode måneder på året og så indenfor resten af tiden.

Det er en kombination, der har gjort Cobana rigtig populær i mange forskellige lande,” forklarer Kristoffer Glerup, stifter af SACKit.

Med et smil på læben peger han også på, at man har forsøgt at tænke på hele familien inklusiv kæledyr i Cobana-serien.

”Vi bestræber os på at skabe møbler, der passer til hele familiens behov, så ikke engang familiens hund bliver snydt for en plads i solen.

Der er virkelig stor efterspørgsel også på vores møbler i børnestørrelser, fordi det ikke er så mange andre produkter rundt omkring, hvor de voksnes og børnenes møbler komplimenterer hinanden,” forklarer Kristoffer Glerup.

Sackit aalborg
Kristoffer Glerup er stifter af SACKit

Han er utrolig stolt over, at SACKit står over for et rekordår på alle fronter i 2017. Især den store positive respons, han møder rundt omkring, gør indtryk.

”Alt tyder på, at 2017 bliver vores hidtil største år. Vi fortsætter med at vokse i samme hast, som vi har gjort de sidste mange år. Vi vækster både nationalt og internationalt.

Vi har brugt mange ressourcer på at styrke brandet, og det ser ud til at være godt givet ud. Derudover bliver 2017 et år, som byder på hele syv store produktnyheder i sortimentet.

Vi kan slet ikke vente med at afsløre dem alle, som vi har arbejdet meget detaljeret og intensivt med,” lyder det fra SACKit-chefen.

Nu glæder han sig til møde en masse forventningsfulde nordjyder på ”hjemmebanen” i Aalborg til den store forårsmesse, der starter allerede fredag.

”På årets Forårsmesse kan man få lov til at afprøve SACKit loungen med alt, hvad der hører til af bløde møbler og god musik. Hele molevitten kan bruges både indendørs og udendørs.

MOVEit multi-room højttalerne leverer lækker trådløs lyd, mens RETROit stolene giver plads til en lille slapper i løbet af messen. Derudover løfter vi sløret for den helt nye CHILLit Cobana hængekøje, som kommer på hylderne i løbet af foråret. Hængekøjen er en kæmpe stor SACKit nyhed dette forår,” slutter Glerup.

Tjek Cobana-serien ud her

Tjek Cobana Junior ud her

Duften af chokoladeboller breder sig: Nu er Slotsbageren endelig flyttet

Stor nyhed afsløret: Aalborg Lufthavn åbner billig sommerrute til Bornholm

Nu kan man komme til Bornholm på 1 time og 15 minutter fra Aalborg

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.