ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg-firma vokser i Take Away-kampen: Flere store kæder vælger Waiteer

Af Frederikke Hougaard Hansen

Der har været fart på den aalborgensiske udbringningstjeneste, Waiteer, siden de tog kampen op mod de store take away-spillere tilbage i marts 2018.

Med nu to års erfaring i bagagen har Waiteer i den grad fundet sin plads i byen, og hver eneste uge tikker der tusindvis af ordrer ind gennem appen.

Take away har længe været forbundet med fed fastfood, men i de seneste år er der kommet langt flere muligheder at vælge imellem, når middagen skal nydes på sofaen – og den brede vifte af muligheder er ligeså blandt Waiteers fokuspunkter.

Blandt de næsten uendelige muligheder er seneste skud på stammen Restaurant Flammen.

10% på afhentning eller fri levering i februar

I Waiteer er Aalborgs bedste spisesteder samlet ét sted og en af tjenestens helt store favoritter, er de månedlige vouchers, hvor kunderne gennem appen opnår attraktive rabatter.

I februar måned får brugerne eksempelvis 10% rabat på maden, hvis de afhenter det i restauranten. Er du fastlåst på sofaen, får du i stedet fri levering.

Aalborg-firma vokser i Take Away-kampen: Flere store kæder vælger Waiteer
Vouchers gældende t.o.m 29/2

Social madplatform

Gennemsigtighed og troværdighed er noget af det, der i allerhøjeste grad kendetegner Waiteer.

Gennemsigtighed i forhold til, at Waiteers priser aldrig overstiger spisestedernes reelle pris og troværdighed i forhold til, at spisestederne ikke kan købe sig til synlighed på appen.

Faktisk er det udelukkende brugerne af appen, der afgør, hvilke spisesteder der får mest eksponering og hvornår.

Waiteers app er nemlig ikke kun en praktisk møde at bestille mad på, men også en social madplatform, hvor du som bruger har en profil og kan gemme dine yndlingsspisesteder, dele din bestillinger med andre brugere og dermed også se, hvilke bestillinger andre brugere eventuelt er begejstrede for.

“Hvis en restaurant er populær blandt vores brugere af appen, vil den automatisk blive vist mere end andre.

Appen fungerer allerede super godt, og vi vil løbende udvikle endnu mere på det sociale medieaspekt,” fortæller Søren.

Aalborg-firma vokser i Take Away-kampen: Flere store kæder vælger Waiteer

Fordelen ved at dele sin bestilling er, at du for hver gang optjener Waiteer Coins, som kan modregnes kommende betalinger.

Det vil altså sige, at udover at du kan spare penge med vores vouchers, så kan du samtidig optjene point, så du kan spare endnu flere penge.

Byens bedste take away

Det bedste take away fra stort set alle køkkener er repræsenteret Waiteer appen.

Blandt andre Flammen, Karma Sushi, Victors Madhus, NAPA, MUMS Deli, La Bottega, VACA, Café Vi2, Pandekagehuset og Caspars er bare nogle af de mange forskellige muligheder, du kan finde hos Waiteer.

Søren og resten af holdet har nøje udvalgt spisestederne, for at kunne stå inde for en god oplevelse overfor alle, der bestiller.

“Vi er meget skarpe med, hvem vi tager med. Vi tager bestemt ikke hvem som helst med. Det er for eksempel vigtigt for os, at det udelukkende er gode råvarer, der bliver brugt,” fortæller Søren og tilføjer:

“Vi er et super passioneret team bag Waiteer, og for os er det kundens oplevelse, der er i fokus.

I forhold til det, vi laver, så er kvalitet selvfølgelig super vigtigt for oplevelsen. Både i forhold til, at vores app skal være lækker at bruge, men især også at det er frisk og lækker mad, vi kan tilbyde,” fortæller Søren slutteligt.

Er du blevet ”sulten” efter at bruge denne måneds vouchers, så kan du downloade Waiteer her:

IPhone – download her

Android – Download her

Del artikel

Andre læser også