Aalborg-firma vokser i Take Away-kampen: Flere store kæder vælger Waiteer

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Der har været fart på den aalborgensiske udbringningstjeneste, Waiteer, siden de tog kampen op mod de store take away-spillere tilbage i marts 2018.

Med nu to års erfaring i bagagen har Waiteer i den grad fundet sin plads i byen, og hver eneste uge tikker der tusindvis af ordrer ind gennem appen.

Take away har længe været forbundet med fed fastfood, men i de seneste år er der kommet langt flere muligheder at vælge imellem, når middagen skal nydes på sofaen – og den brede vifte af muligheder er ligeså blandt Waiteers fokuspunkter.

Blandt de næsten uendelige muligheder er seneste skud på stammen Restaurant Flammen.

10% på afhentning eller fri levering i februar

I Waiteer er Aalborgs bedste spisesteder samlet ét sted og en af tjenestens helt store favoritter, er de månedlige vouchers, hvor kunderne gennem appen opnår attraktive rabatter.

I februar måned får brugerne eksempelvis 10% rabat på maden, hvis de afhenter det i restauranten. Er du fastlåst på sofaen, får du i stedet fri levering.

Vouchers gældende t.o.m 29/2

Social madplatform

Gennemsigtighed og troværdighed er noget af det, der i allerhøjeste grad kendetegner Waiteer.

Gennemsigtighed i forhold til, at Waiteers priser aldrig overstiger spisestedernes reelle pris og troværdighed i forhold til, at spisestederne ikke kan købe sig til synlighed på appen.

Faktisk er det udelukkende brugerne af appen, der afgør, hvilke spisesteder der får mest eksponering og hvornår.

Waiteers app er nemlig ikke kun en praktisk møde at bestille mad på, men også en social madplatform, hvor du som bruger har en profil og kan gemme dine yndlingsspisesteder, dele din bestillinger med andre brugere og dermed også se, hvilke bestillinger andre brugere eventuelt er begejstrede for.

“Hvis en restaurant er populær blandt vores brugere af appen, vil den automatisk blive vist mere end andre.

Appen fungerer allerede super godt, og vi vil løbende udvikle endnu mere på det sociale medieaspekt,” fortæller Søren.

Fordelen ved at dele sin bestilling er, at du for hver gang optjener Waiteer Coins, som kan modregnes kommende betalinger.

Det vil altså sige, at udover at du kan spare penge med vores vouchers, så kan du samtidig optjene point, så du kan spare endnu flere penge.

Byens bedste take away

Det bedste take away fra stort set alle køkkener er repræsenteret Waiteer appen.

Blandt andre Flammen, Karma Sushi, Victors Madhus, NAPA, MUMS Deli, La Bottega, VACA, Café Vi2, Pandekagehuset og Caspars er bare nogle af de mange forskellige muligheder, du kan finde hos Waiteer.

Søren og resten af holdet har nøje udvalgt spisestederne, for at kunne stå inde for en god oplevelse overfor alle, der bestiller.

“Vi er meget skarpe med, hvem vi tager med. Vi tager bestemt ikke hvem som helst med. Det er for eksempel vigtigt for os, at det udelukkende er gode råvarer, der bliver brugt,” fortæller Søren og tilføjer:

“Vi er et super passioneret team bag Waiteer, og for os er det kundens oplevelse, der er i fokus.

I forhold til det, vi laver, så er kvalitet selvfølgelig super vigtigt for oplevelsen. Både i forhold til, at vores app skal være lækker at bruge, men især også at det er frisk og lækker mad, vi kan tilbyde,” fortæller Søren slutteligt.

Er du blevet ”sulten” efter at bruge denne måneds vouchers, så kan du downloade Waiteer her:

IPhone – download her

Android – Download her

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.