Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For andet år i træk: Aalborg-firma har Danmarks bedste arbejdsplads

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Louis Nielsen
Foto: Louis Nielsen

Danmarks bedste arbejdspladser 2024 blev den 18. april kåret ved et stort event.

Great Place to Work, som bl.a. støttes af Dansk Erhverv, kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Og her har optikerkæden Louis Nielsen, der har hovedkontor i Aalborg, for andet år i træk fået prisen som Danmarks bedste arbejdsplads for arbejdspladser med 500+ medarbejdere.

Derfor er der ingen tider til synstest med sundhedstjek eller mulighed for at kigge på nye briller hos Louis Nielsens butikker på Østerågade i Aalborg og i storcentret i weekenden den 4. og 5. maj. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Medarbejderne er nemlig inviteret til det årlige seminar og fest med kolleger fra alle butikker i hele landet.

Og i år har de noget særligt at fejre.

To år som Danmarks bedste arbejdsplads

Louis Nielsen prioriterer at få alle medarbejdere samlet, og lukker derfor butikkerne i hele landet denne weekend, forklarer administrerende direktør for Louis Nielsen Mads Nygaard.

“Vi har en stærk kultur og holdånd i og på tværs af butikkerne. Det er vigtigt for os at mødes og dyrke det fællesskab til vores årlige seminar. I år skal vi samtidig fejre, at vi igen er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Da det i høj grad er medarbejdernes fortjeneste, skal alle have mulighed for at komme med til festen,” siger han.

Mads Nygaard er især stolt af, at Louis Nielsen som en del af detailhandlen er blevet kåret som den bedste arbejdsplads på tværs af brancher. Prisen er givet på baggrund af en anonym spørgeskemaundersøgelse, som 92 procent af de ca. 1000 medarbejdere har svaret på.

For andet år i træk: Aalborg-firma har Danmarks bedste arbejdsplads

“Vores medarbejdere kan ikke arbejde lige så fleksibelt, og de er mere på benene end i andre brancher, men den slags betyder ikke alt.

I vores trivselsundersøgelse kan vi se, at fællesskabet og de menneskelige relationer med kollegerne betyder allermest. Derfor er det også naturligt for os at give dem mere af det – blandt andet ved at samles til stor fest,” siger Mads Nygaard.

Del artikel

Andre læser også