Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs fedeste karantæneklub: Nu kan du få gratis undervisning i e-sport

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Vi går nu ind i fjerde uge i coronaens tegn, og kreativiteten i de danske hjem er nok ved at være opbrugt for de fleste.

Men nu er der hjælp af hente til både børn, unge, voksne (og måske især forældre?) fra Exzentriq her i Aalborg, der er et E-sportcenter med 40 computere, café med storskærm og masser af gaming-aktivteter – læs mere om dem her.

De tilbyder nemlig gratis e-sport træning i de kommende to uger (uge 15 og 16), hvor alle fra 11 år kan blive vejledt af professionelle e-sporttrænere.

Man kan tilmelde sig populære spil som Fortnite, FIFA, CS:GO og League of Legends.

Det foregår i tidsrummene 14.00 – 15.30 og 15.30 – 17.00 tirsdage og torsdage, og alt foregår naturligvis i det virtuelle univers.

“Vil du være med i Aalborgs fedeste karantæneklub og have gratis eSportsundervisning af professionelle instruktører i League of Legends, CS:GO, Fortnite eller FIFA og træne med andre e-atleter? Du skal blot være min. 11 år, skriver Exzentriq om karantæneskolen.

Hvis du er interesseret i gratis e-sport træning, skal du blot sende en mail til karantaeneklubben@exzentriq.dk med navn, discord-brugernavn, spil du vil spille, rank/MMR, Jeg har X antal timer i spillet (Vigtigst i CS:GO).