Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i morgen: Aalborg får ny pop-up pladebutik

Af Nathalia Hentze Nielsen

LP’er, kassettebånd, CD’er og audio streaming.

Måden vi lytter til musik på har ændret sig meget over årene, men tingene har det med at komme i fuld cirkel. Det gælder hvert fald for LP’er, der oplever en voldsom salgsvækst i Danmark i disse år.

Vi har da også før skrevet om diverse plademesser, der er er skudt op, og nu får Aalborg så en ny forhandler af LP’er i form af en pop-up pladebutik kaldet Tirsdagsklubben Aalborg, som vil holde åbent hveranden tirsdag på Café Ulla Terkelsen London i Vestbyen.

Første åbningsdag bliver i morgen, tirsdag den 19. oktober kl. 16.00.

Over 1.000 nye LP’er

Til åbningen vil de besøgende kunne kaste sig over et stort udvalg med over 1.000 nye LP’er indenfor de fleste genrer. Derudover vil der være et godt udvalg af nye kassettebånd m.m.

DJ-pulten er endvidere til fri afbenyttelse, så man kan høre sine indkøb med det samme, hvis ikke man kan vente til, man kommer hjem.

Man kan også medbringe sine favoritplader hjemmefra, hvis man går med drømmen om at være DJ for en stund.

Caféen er naturligvis også klar med forskellige fristelser som sædvanligt, så de besøgende kan holde energiniveauet oppe.

Hjemvendt kulturpersonlighed står bag

Bag Tirsdagsklubben Aalborg står Jonas Westergaard Christiansen, der efter 10 år i København netop er flyttet tilbage til Aalborg med sin familie.

De seneste 15 år har han spillet en central rolle i Aalborgs kulturliv som arrangør af kulturarrangementer som Chill i Parken, Aalborg Urban Art Festival, Klub Turteldue og som medstifter af det elektroniske venue Platform4.

Startskuddet til de hundredevis af arrangementer skete tilbage i midten af 00´erne i forlængelse af pladebutikken Good Times Music, som han havde sammen med to venner i Brandstrupsgade.

Nu er tiden så kommet til, at han her 14 år senere igen er klar til at sælge LP’er til Aalborgs musikglade indbyggere.

Kun begyndelsen

Målet med Tirsdagsklubben Aalborg er sammen med Café Ulla Terkelsen London at skabe et samlingspunkt for alle med kærlighed til LP’en.

Udover pop-up pladebutikken er folkene bag klar med flere nye tiltag i den nærmeste fremtid, f.eks et særligt vinyl menukort i cafeen, som skiftes ud hver 14. dag med nye LP’er, der kan købes i baren.

Læs mere om morgendagens åbning her.

Læs mere om Tirsdagsklubben Aalborg her.

Hvad: Pop-up pladebutik
Hvor:
Café Ulla Terkelsen London
Hvornår: 
Hveranden tirsdag. Første gang i morgen den 19. oktober kl. 16.00

Del artikel

Andre læser også