Aalborg får midtbyen tilbage: Så fedt kan du bo på Budolfi Plads

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I juni måned startede omdannelsen af Budolfi Plads fra en grå betonparkeringsplads til et nyt bymiljø med boliger, dagligvarebutik, specialbutikker, restaurant og caféer, p-kælder og grønne arealer.

Hvis man har fulgt med omkring Vingårdsgade og Algade, har Budolfi Plads det sidste lange stykke tid været et stort hul, men der begynder så småt at komme betonstolper op fra jorden.

I efteråret 2019 kan man flytte ind på den nye Budolfi Plads.

Budolfi Aalborg
Fremtidens Budolfi Plads. Med forbehold for justeringer. Kilde: Kjaer & Richter

Boligerne

Boligerne kommer til at ligge i hjertet af Aalborg, hvilket allerede inden byggeriet er startet, gør boligerne eftertragtet.

Men byggeriet vil i sig selv blive lækkert. Opgangen får en opgradering fra det generelle. Elevatoren i bygningen bliver ikke typisk en stålelevator, og postkasserne bliver bygget ind i væggen. Der bliver fokus på lys og varme, hvorfor der vil være træbeklædning til at skabe charme.

“Projektet er som udgangspunkt lavet til udlejning. Der bliver bygget 31 lejligheder, som bliver unikke og kvalitetsbevidste. De bliver mellem 90-180 kvadratmeter,” fortæller Mikkel Højsleth fra Viben Group.

Budolfi Aalborg
Budolfi Plads som det så ud og så om tre år.
Fotomontage

Alle lejlighederne får som minimum én altan, og nogle af lejlighederne vil have egen tagterrasse op til en størrelse på 75 kvadratmeter. Endvidere vil lejlighederne have gulv til loft vinduer, som giver et godt lys ind i boligerne året rundt.

Man vil kunne som lejer have mulighed for at leje egen parkeringsplads i P-kælderen hvor man med bilelevator kan komme på en separat etage fra de offentlige parkeringspladser.

“Valg af materialer er vi så småt begyndt at se på. Vi skal have valgt køkkener og badeværelseselementer. Vi forventer at være færdige med planlægningen af dette efter sommerferien,” slutter Mikkel Højsleth.

Budolfi Plads

Formålet med pladsen er at det skal skabe noget byliv og byrum for alle. Der vil være mulighed for at gå en tur op ad “Kærlighedsstien”, sætte sig på en café eller gå en god tur på pladsen.

Dagligvarebutikken Rema1000 har været med i projektet fra starten, og vil få vinduer ud mod Vingårdsgade.

De øvrige erhvervslokaler står Nybolig Erhverv Aalborg for at få afsat, og her har der allerede været flere forespørgsler, og interessen er stor.

“Der ønskes en variation af restaurant og cafeer. Den åbne plads vil blive noget, der ligner C.W. Obels Plads. Det vil være oplagt, da der er nogle fantastiske udeserveringsarealer. Der forhandles pt. med nogle spændende restauratører både her fra Aalborg og fra København og Århus,” fortæller Steen Royberg fra Nybolig Erhverv.

Se de ledige erhvervslejemål her

Hele projektet forventes at stå færdig i slutningen af 2019.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Job som erhvervsmægler: Spiller vigtig rolle i en storby som Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Inden længe udklækkes en række færdiguddannede kandidater fra Aalborg Universitet, og mange skal ud og søge efter deres første job.

Nogle går målrettet efter en bestemt type job, mens fremtiden for andre måske er en anelse mere uvis.

MigogAalborg har været på besøg hos Aalborgs og regionens største erhvervsmæglerfirma Nybolig Erhverv Aalborg, hvor vi har mødt erhvervsmægler Nikolaj Kjelder på 28 år.

Nikolaj Kjelder er vokset op i Gug, og efter endt folkeskole startede han på Aalborg Universitet i 2010, hvor han tog en bacheloruddannelse i HA, Almen Erhvervsøkonomi. Efter at have færdiggjort bacheloren, startede han på kandidaten Cand. Merc International Business Economics.

Var et halvt år i San Francisco

Under sin uddannelse var Nikolaj et halvt år i San Francisco, da uddannelsen har meget fokus på at klæde de studerende på i forhold til at arbejde på innovative platforme – også med fokus på en eventuel udenlandsk karriere.

”Jeg troede, at jeg skulle arbejde med noget internationalt i enten København eller i udlandet. Så da jeg blev færdiguddannet i 2015, og endnu ikke vidste hvad jeg ville, havde jeg et par jobsamtaler i København,” fortæller Nikolaj.

Men Nikolaj fik øje på erhvervsmæglerbranchen som en mulighed for sin fremtidige karrierevej.

Erhvervsmæglerbranchen er ikke underlagt den samme offentlige bevågenhed, som den almene ejendomsmæglerbranche. I denne branche arbejder man fortroligt og ubemærket med de største ejendomstransaktioner, handler, vurderinger, projektudvikling og udlejninger på erhvervs- og investormarkedet.

Fortrolighed og diskretion er vigtig

Her rådgives professionelle kunder, klienter og investorer, for hvem fortrolighed og diskretion er forhold, der er helt afgørende.

”Jeg havde faktisk ikke overvejet den mulighed. Jeg tænkte ikke over, at et arbejde som  erhvervsmægler var en mulighed, da jeg var i gang med universitetslivet. Der er meget fortrolighed og diskretion over at være erhvervsmægler, da man samarbejder med og arbejder for professionelle beslutningstagere, som forventer den fornødne diskretion omkring de konkrete cases .

Måske er det netop dette forhold, der gør at den almene studerende på universitetet ikke kender ret meget til branchen,” fortsætter Nikolaj.

Økonomistillingen var ikke drømmen

Selvom mange studerende har en forestilling om, hvad de vil arbejde med efter endt uddannelse, kan mange hurtigt blive overrasket over mulighederne, hvilket gør, at det kan være svært at finde ud af, hvor man selv passer ind.

For Nikolaj var løsningen ikke at sidde i en økonomifunktion, som han oprindeligt havde troet – i dag kan han se, at så var hverdagen blevet for triviel for ham.

”Jeg gik i et stykke tid uden et arbejde, og endte med at få et arbejde i økonomiafdelingen på Aalborg Havn. Jobbet var egentlig ganske fint – men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde brug for lidt mere aktivitet og adspredelse i hverdagen.

Kort tid efter begyndte jeg at søge andre veje. En dag så min far én annonce, hvor Nybolig Erhverv søgte en erhvervsmægler, og så tog jeg chancen. Efter et par spændende samtaler blev jeg ansat, og det er en beslutning, som jeg aldrig har fortrudt,” fortæller Nikolaj.

Ikke nødvendigt at være uddannet ejendomsmægler

Uddannelsesvejen til en karriere som erhvervsmægler er ikke fastlagt på forhånd. Det er ikke nødvendigt med en ejendomsmægleruddannelse for at blive erhvervsmægler.

Faktisk kan den i de fleste tilfælde ikke bruges til ret meget i erhvervsmæglerbranchen.

Hos Nybolig Erhverv Aalborg kommer alle mæglere med en stærk finansiel baggrund fra pengeinstitutter og universitetet. Og så er der en mulighed for at tage en Diplom Valuar, som kan læses i Aarhus og København eller eksempelvis udbygge CV’et med HD-uddannelser via Universitetet.

”Arbejdet er meget netværkspræget, hvor relationer og en ordentlig og seriøs rådgivning kombineret med en målrettet arbejdsindsats er grundingredienserne til succes og resultater.

Som erhvervsmægler kommer man i tæt relation med beslutningstagere på alle niveauer, virksomhedsejere, investorer og udlejere og deres rådgivere. Mange af de personer, man møder, er beslutningstagerne, hvilket gør at man skal være klædt godt på fagligt og være velforberedt,” forklarer Nikolaj Kjelder.

”Der var en klar forståelse fra indehaverne for, at jeg kom fra Universitet, og selvom jeg som nyuddannet kandidat ikke havde fået det hele sat i kontekst med erhvervslivet endnu, så kunne  jeg være afslappet, og tage mig tid til at lære det jeg skulle og udvikle mig ,” fortæller Nikolaj.

Bliv en del af et fedt team

Nybolig Erhverv Aalborgs team består af de tre indehavere Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen, herudover er der 5 ansatte erhvervsmæglere og rådgivere samt et stærkt team af sagskoordinatorer og sekretærer.

På kontoret i Aalborg er der 12 ansatte. Mattias, Steen og Kim ejer ligeledes Nybolig Erhverv Aarhus, hvor der er 14 mand på kontoret.

”Selvom vi er fordelt på to lokationer, så er vi én stor virksomhed, og det giver både os og vores ansatte en masse spændende muligheder for at udvikle sig hos os. Vi er altid på udkig efter det næste erhvervsmæglertalent blandt de nyuddannede kandidater fra universiteterne”, udtaler Mattias Manstrup, indehaver og leder af kontoret i Aalborg.

”Vi var fra første samtale ikke i tvivl om, at Nikolaj havde alt det, der skulle til for at kunne blive en fantastisk god erhvervsmægler”. Direkte adspurgt får MigogAalborg Mattias til at beskrive dette lidt dybere, idet han nævner 3 grundlæggende egenskaber, der skal til, for at blive en god erhvervsmægler: Personlighed, faglighed og viljen til ville.

”En god erhvervsmægler skal fremfor alt være et vellidt menneske, som formår at begå sig professionelt, seriøst og med en respekt og ydmyghed i forhold til opgaven og kunden. Omvendt skal man også have en personlighed, hvor man brænder sig fast på nethinden hos de mennesker, man omgås – balancen er svær, og en kunst som man skal lære at mestre”, siger Mattias.

En interessant branche for folk med ambitioner

Han tilføjer;

”Dernæst er vi i en branche, hvor selv små fejl kan få store økonomiske konsekvenser, så vi fokuserer meget på at få velkvalificerede medarbejdere med en solid grundlæggende uddannelse og økonomisk og juridisk forståelse. Endeligt er det viljen til at ville, der fostrer evnen til at kunne”, siger Mattias med et smil.

Hvor der er vilje, er der vej. Har man som person store ambitioner for fremtiden og er interesseret i at begå sig i en branche som kræver ben i næsen, så kan erhvervsmæglerbranchen være en meget interessant vej at gå.

”Man kommer meget langt med en vilje til at ville gøre en forskel for sine kunder og i en sag. Vi lægger ikke skjul på, at vi forventer meget af os selv og vores medarbejdere, og vi forventer, at der ydes en arbejdsindsats ud over det sædvanlige.

Men med ekstraordinær arbejdsindsats følger altid belønning og faglig udvikling og indsigt, og netop derfor er vores medarbejderes vilje til at ville en meget væsentlig grundsubstans for os”, forklarer Mattias.

“Der er mange måder, man kan blive erhvervsmægler på. Der er mange unge fra Universitetet, der ikke aner, at muligheden er til stede og er klar over, at deres kompetencer kan bruges herinde,” slutter Nikolaj Kjelder.

”Vi er altid på udkig efter nye velkvalificerede medarbejdere til vores virksomhed – og skulle der gå endnu en kandidat som Nikolaj rundt derude, så er man altid velkommen til at kontakte os”, slutter Mattias.

Skulle du være mere nysgerrig på et job som erhvervsmægler kan du kontakte Mattias Manstrup på mail mam@nybolig.dk

Eller du kan kontakte og læse mere om Nybolig Erhverv Aalborg her

Nyetableret i 2017: Unik taglejlighed tæt på midtbyen sat til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Hvem ville ikke elske, at kunne til alle hverdagens fornødenheder?

DITHJEM har netop fået en lejlighed til salg, som kun er et stenkast væk fra byens gågader, og tæt på transportmuligheder.

Lejligheden er indflytningsklar, så hvis man ønsker en lejlighed, hvor man ikke skal løfte en finger, vil denne være et godt bud.

Nyetableret i 2017

Denne nyetablerede taglejlighed fra 2017 er beliggende centralt i byens pulserende liv. Selvom lejligheden er beliggende midt i centrum, er man godt isoleret fra støj, da lejligheden er beliggende på fjerde etage, og har lydisolerende vinduer.

Her er lejligheden blevet lavet i kvalitetsmaterialer og tidsløst design, og lejligheden er dejlig lys med de mange vinduer. Der er blandt andet gulvvarme i hele stueetagen.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Køkkenet er i hvide elementer fra JKE køkken, med alt i hårde hvidevarer – og på siden mod stuen er der endvidere et vinkøleskab.

Opholdsrummet, som er en åben forbindelse mellem køkken og stue, har loft til kip med kig til hems og den private tagterrasse. Der er en god atmosfære, for lejligheden er smeltet sammen i en rå og modernet stil med fritliggende bjælker og rå murstens vægge.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Badeværelset er flot og veldisponeret med en god brusekabine.

Der er to gode soveværelser med indbygget skabe og en 11 kvadratmeter anvendelig hems.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Tagterrassen har kig over byens tage med skøn udsigt mod Budolfi Kirke.

Lejligheden har en god størrelse på 104 kvadratmeter og koster 2.999.000 kroner.

Se og læs mere om lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

 

 

Kæmpe klimapark skal bygges i nyt attraktivt område

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Sofiendal Enge bliver der bygget boliger i massevis.

Herunder er et af projekterne et boligbyggeri på 427 boliger, som Aalborg Mægleren står for at sælge.

Aalborg Kommune og Aalborg Forsyning har sammen indgået en aftale om at etablere en 23 hektar stor klimapark i Sofiendal Enge.

Klimaparken etableres på et tidligere landbrugsareal, og det 23 hektar store område skal omdannes til natur med regnvandssøer, vandløb, stier og beplantning.

Rekreative områder i Skalborg

“Med Sofiendal Enge har vi slået flere fluer med ét smæk”, udtaler rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen i en pressemeddelse og fortsætter:

“Klimaparken efterkommer et behov for rekreative områder i Skalborg – et behov vi blandt andet kender fra kommuneplanarbejdet i området, hvor manglen på nær-naturområder netop var et af emnerne i den offentlige debat.

Samtidig får vi med klimaparken også skabt et regulært naturområde, hvor det vilde plante- og dyreliv kan vokse på egne præmisser.”

Hos Aalborg Forsyning er der også tilfredshed med, at der nu er kommet en aftale i stand om klimaparken.

“Vi vil gerne være et moderne og visionært vandselskab, der bidrager til gode byløsninger i vores forsyningsområde. Klimaparken i Sofiendal Enge er et godt eksempel på, at vi kan få løst vores tekniske vandhåndteringsopgave samtidig med, at borgerne får et nyt naturområde, uden at det koster hverken forsyningsselskabet eller kommunen flere penge.

Parken er faktisk godt 4 mio. kr. billigere for os, end hvis vi havde valgt mere traditionelle løsninger til vores regnvandshåndtering,” fortæller Lasse Frimand Jensen, som er formand for Aalborg Forsyning, Vand.

Aalborg Forsyning skyder ca. 34 mio. kr. i projektet, der ejes og drives af Aalborg Kommune.

Projektet består af tre delelementer:

  • Svanholmgrøften, der reguleres med dobbeltprofil fra projektområdet ud til fjorden. Hermed forbedres vandløbets kapacitet væsentligt og afhjælper nogle af områdets kendte problemer med oversvømmelser.
  • Et ca. 22 Ha areal, omfattet af lokalplan 3-5-103 (Sofiedal Enge), der indrettes med søanlæg med permanent vandspejl, forsinkelsesbassiner og vandløb, beplantning, stier og rekreative funktioner.
  • Et ca. 1,5 Ha stort areal i Mulighedernes Park, der indrettes med forsinkelsesbassiner forbundet af vandløb, som indpasses parkens rekreative funktion.

Projektets naturaspekt kombineret med reguleringen af Svanholmgrøften vækker også begejstring hos Miljø- og Energiforvaltningens rådmand, Lasse P. N. Olsen, der udtaler:

“Vi arbejder løbende på at give naturen bedre vilkår. Særligt vandløbene kan være udfordrede ved kraftig byvækst – ikke mindst set i lyset af de klimaforandringer vi står overfor.

Klimaparken forener håndteringen af regnvand med bedre vilkår for natur og vandløb, hvilket er med til at øge biodiversiteten. Det er et rigtigt godt eksempel på, at bæredygtige løsninger er mulige, hvis man tænker sig godt om og arbejder sammen på tværs af fagområder.”

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

 

Kom med indenfor: Se billederne af de nye lejligheder på Boulevarden

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Wagner Ejendomme har de sidste mange måneder været i gang med at renovere en ældre ejendom på Boulevarden 8.

Ejendommen er blevet til en sammensmeltning mellem det gamle Aalborg og den skandinaviske moderne stil, hvor hver eneste detalje af renoveringen er blevet gennemtænkt helt ned i detaljerne.

MigogAalborg Bolig er blevet inviteret indenfor på adressen, og det er ret imponerende, hvad  Wagner Ejendomme har fået skabt.

”Det har været vigtigt for os, at den gamle karakter bibeholdes. Vi har fjernet den gamle trappe, som ellers passede til ejendommen, sat en ny op i samme stilart og indsat en elevator i opgangen. Vi har blandt andet fået lavet messing håndlister, og lagt egetræs amtico for at skabe den rette atmosfære,” fortæller Trine Wagner, som er direktør for Wagner Ejendomme.

Hver eneste detalje er gennemført

Allerede ved indtrædelse af den smukke hall fornemmer man det luksuriøse over ejendommen. Messing gelænder, troldtekt lofter, og elegante lamper bryder den store flotte entré. Her er der tilmed elevator til alle etager.

Alle lejligheder er forskellige både størrelses – og indretningsmæssigt. Det har sin charme, at ingen af lejlighederne er ens.

Lav middag med smuk udsigt mod Nørresundby

Alle køkkener er fra Invita Køkkener med hvide elementer og egetræslister. Nogle køkkener har en god stor køkken ø, hvor andre er formet som et L-køkken. Fra de øverste etager er der mulighed for, at stå og lave en fantastisk middag med en smuk udsigt mod Nørresundby.

Tilhørende flere af køkkenerne er der virtual rum til ekstra opbevaring af mad og køkkenmaskiner.

Værelserne i lejlighederne har nogle gode størrelser, og i stuerne er der både plads til spisebord og sofa arrangementer.

Lejlighederne har gode badeværelser, som er godt indrettet. De største af lejlighederne rummer to badeværelser, eller et badeværelse og et bryggers.

Der er højt til loftet, og en masse lækre detaljer i ejendommen. Tagetagen er blevet udnyttet, hvor der yderligere er blevet lavet to lejligheder. Her er loftsbjælkerne blevet bibeholdt, endda også på badeværelserne, hvilket giver en ekstra charme.

Lejlighederne er de mindste i bygningen, men der er blevet forberedt plads til ekstra opbevaring gennem en skunk.

Der er blevet skiftet tag og vinduer, som er holdt i samme elegante stil, som ejendommen var. Derfor er vinduerne blandt andet stadig sprossede og af træ.

Skønne udearealer og fantastisk udsigt

Ejendommen har intet mindre end to fælles terrasser. En terrasse på mellem niveau, og en på taget. Her har Wagner Ejendomme sørget for, at beboerne har mulighed for at nyde udendørslivet midt inde i centrum.

Fra de øverste etager er det muligt at kigge over til Nørresundby.

Begge terrasser er så tilpas store, at der plads til flere møbelstationer – og hvis man ønsker at være flere selskaber, er det også en mulighed.

Foruden de to fælles terrasser, er der altaner til de fleste af lejlighederne. Her er altanerne op til 20 kvadratmeter.

To lejligheder mangler nye lejere

Det er endnu ikke alle lejligheder, som er blevet udlejet.  Der mangler stadig to lejligheder på henholdsvis  97 og 98 kvadratmeter at blive udlejet. Begge lejligheder er beliggende på 1. etage, og er to værelses lejligheder.

Se dem her.

Hvis man ønsker at komme på en fremvisning til de resterende lejligheder, kan Helene kontaktes på 41332160 eller på e-mail hgs@wagnerejendomme.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Nybyggeri: Her kommer 95 nye lejelejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Østre Havn i Aalborg har i lang tid været under udvikling, og en helt ny bydel er i opblomstring.

Det summer af liv, efter flere nybyggerier er blevet færdiggjort, og mange mennesker er flyttet ind i den nye bydel.

Nu er endnu et byggeri klar til nye beboere, da PFA og DEAS melder klar til at udleje anden etape af Havnehusene.

Havnehusene

PFA og A. Enggaard står bag opførelsen af Havnehusene, tre nye ejendomme i Aalborgs spirende bydel Østre Havn. Udlejningen af første etape begyndte i sensommeren 2017, og nu slår DEAS dørene op for udlejningen af anden etape, som rummer 95 nye lejligheder i 13 etager.

”Havnehusene er attraktivt placeret i Aalborg tæt på vandet, byen og kulturoplevelser, og anden etape ligger lige ud til Stjernepladsen, som er hjertet i den nye bydel. Vi favner en bred målgruppe med lejligheder fra et til fire værelser, og vi ser frem til at byde lejerne indenfor i dette næste kapitel af Havnehusene,” siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Anden etape af Havnehusene byder på tagterrasser på både 4. og 7. etage, hvor ejendommens beboere kan nyde solen fra morgen til aften. De nye lejere på de øverste etager kan også se frem til en fuld panoramaudsigt over fjorden.

”Udlejningen af første etapes 72 lejligheder er næsten i mål, og særligt de 2- og 3- værelses lejligheder har været meget efterspurgte. Med anden etape ser vi frem til atter at imødekomme efterspørgslen på attraktive lejligheder i Aalborg til blandt andet de mange nye studerende,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS bidrager samtidig til projektet som bygherrerådgiver, så PFA sikres attraktive ejendomme, der rammer en udformning og funktionalitet, som efterspørges nu og i fremtiden.

Lejlighederne har solrige terrasser

De 95 lejeboliger er lyse med hvide vægge samt parkettrægulve. Boligerne er desuden udstyret med både køle-fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Alle beboere har adgang til de to tagterrasser på 4. og 7. etage. Her kan solen nydes fra morgen til aften – og ikke mindst være i læ for vinden ude fra fjorden.

Boligerne fås fra 1 til 4-værelses på 48-98 kvadratmeter. Der er noget for enhver alder, som både passer til den studerende, par og familier, der drømmer om at bo tæt på både vandet og byens puls.

Læs mere om havnehusene her.

Søndag d. 17. juni 2018 afholdes første åbent hus for anden etape af Havnehusene på Østre Havn. Åbent hus afholdes fra kl. 11.00 – 12.00.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.