Vi er vilde med sex: Aalborg er igen blandt Danmarks frækkeste byer

Skrevet af: Michael Qureshi

Sidste år blev Aalborg kåret som Danmarks frækkeste by af Skandinaviens største online sexshop Sinful.

I 2020 overhales vi af Aarhus, der topper årets liste. Til gengæld er Nørresundby rykket op som nummer 4 i hele landet, så samlet set så er vi stadig helt vilde med sex og sexlegetøj her i Aalborg-området.

Den nordjyske by Kongerslev ikke langt fra Aalborg har også vundet en helt særlig titel. Nemlig “Danmarks strammeste underliv”

I Kongerslev blev der i løbet af året købt 2,26 gange så mange bækkenbundskugler i forhold til landsgennemsnittet.

Og så er der den med navnene.

Top 3 drengenavne der købte mest sexlegetøj hos Sinful i 2020 var;

Thomas
Michael
Morten

Hos pigerne var Top 3

Mette
Louise
Camilla

De mest kinky danskere finder vi til gengæld på Sydsjælland, i den lille havneby Rødvig. Her har indbyggerne købt 1,75 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Dataen kommer fra Skandinaviens største online sexshop, Sinful, der har analyseret alle virksomhedens knap 700.000 ordrer fra 2020.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange indbyggerne har købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet på faktor 1.

Den erotiske webshop har kigget tilbage på et vildt salgsår, hvor blandt andet Corona har fået salget af sexlegetøj til at eksplodere i Danmark og resten af Skandinavien.

“Siden foråret har vi oplevet at folk har rykket tættere sammen – også i soveværelset, og selvom det sker på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at folk har brugt den ekstra tid på at skabe mere leg i sexlivet,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

Læs også: Fire af Aalborgs bedste restauranter laver Takeaway til 90 kr. kun i denne uge

Stifterne af Sinful; Tonny Andersen og Mathilde Mackowski

Det vidste du ikke om danskernes sexliv

Det sexede data giver også andre sjove indblik: Der er for eksempel blevet købt så meget glidecreme, at det kan fylde 84 bagagerum i en Tesla Model 3, og så har webshoppen i alt solgt dildoer, der svarer til en længde på over 14 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Sinful oplyser også, at 2020 blev året, hvor mange danskere inviterede sin smartphone med ind i dobbeltsengen og under dynen.

Corona udfordrede nemlig mange pendler-par i at se hinanden, og det fik salget af app-styret sexlegetøj til at stige med hele 90 procent i forhold til sidste år.

Se alle de sjove facts her: Året Der Gik 2020.

Årets frækkeste by

Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj per indbygger, har den erotiske webshop fundet ud af, at Aarhus er den frækkeste by i Danmark.

Årets kedeligste by

Den kedeligste by er Højer, der ligger i Tønder kommune. Med en sexfaktor på 0,37 er det den by, hvor der i løbet af hele året er blevet købt mindst sexlegetøj per indbygger.

Årets mest kinky by

Den by, hvor der er blevet købt mest fetish sexlegetøj per indbygger, er den sydsjællandske by Rødvig, der ligger i Stevns kommune.

Sinful blev stiftet i 2008 af makkerparret Mathilde Mackowski og Tonny Andersen.

Virksomheden har i dag godt 140 medarbejdere og omsætter for et højere trecifret millionbeløb.

Du kan selv gå på opdagelse i året der er gået i danskernes sexliv her