Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glitter, drag og fabelagtige performere: Aalborg Drag Fest indtager snart byen

Af Nathalia Hentze Nielsen

I efteråret 2021 blev der afholdt en række dragshows på Aalborg Streetfood og Café Ulla Terkelsen, og entusiasmen var at tage og føle på.

Arrangementerne blev hurtigt udsolgt, og mange mennesker måtte gå forgæves.

Heldigvis vender Aalborg Drag Fest nu tilbage lørdag den 21. maj på Aalborg Streetfood med endnu mere glitter, drag og flere performere end nogensinde.

Vært og producer af showet, Mizz Privileze, fortæller at gæsterne kan forvente et spektakulært show og en aften uden skam, når der blandes drag, cirkus og voguing for at give en magisk oplevelse.

“Jeg glæder mig til at vælte Aalborg Streetfood d. 21. maj med vores største drag show til dato – måske nogensinde i Aalborg. Jeg har hyret talenter fra hele landet til en skabe en fantastisk aften med drag, cirkus og vogue, så alle kan godt glæde sig.

Sidste gang kom der gæster fra hele landet og det gør mig stolt, at vi kan samle så mange til en kæmpe fest og hyldest af livet i min hjemby, Aalborg” fortæller Mizz Privileze til MigogAalborg.

Fabelagtigt show og dansefest

Dørene åbner kl. 19.00 i Aalborg Streetfood, og selve showet løber fra kl. 20.00 til 22.30.

“Aalborg Streetfood glæder sig til endnu engang at slå dørene op for drag show og dansefest. Vi elsker energien og stemningen omkring hele aftenen. Showet får en i et fantastisk humør, og vi kan virkelig mærke, at vores gæster går derfra med et kæmpe smil på læben.

Det seneste stykke tid har Aalborg Streetfood brugt energi og kræfter på at færdiggøre vores eventhal. Vi har bygget en bar, bygget bedre lydisolering, malet gulvet og loftet og meget mere. Det er blevet en unik hal med uformelle og rustikke rammer,” siger Laura Simbold Gulstad, Eventkoordinator for Aalborg Streetfood, om rammerne for showet.

For første gang er dragstjernen Di Di Cancerella med i castet. Di Di er kendt fra bl.a. TV-serien “En Fabulous Familie” og vandt sidste år “Den store dragdyst” på TV2 Zulu.

Med i showet er derudover Annie Rection, som også var med i Zulu-programmet og som sammen med Lathisya Adore lavede hitserien “Far med Fjerboa” på DR1. Desuden kan du opleve Nicole Adore og Life Goofer, de lokale Aalborg drags Cecer og Morgana Le Fay samt cirkusartist Michiel Tange Van LeeuWen og vogue-danser Loretta.

Efter showet starter Aalborg Pop-fest, der er en fabelagtig 4-timers dansefest til ikoniske pop-hits og med ekstra pop-up performances.

Læs mere om showet her.

Køb billetter her.

Hvad: Aalborg Drag Fest
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag den 21. maj, fra kl. 20.00

Del artikel

Andre læser også