Gode grin for en 50’er: Aalborg Comedy Club har sjove navne på plakaten

Skrevet af: Michael Qureshi
Aalborg Comedy Club
Aalborg Comedy Club

Efteråret er begyndt, og det kan allerede mærkes på temperaturen.

Så er der heldigvis noget at varme sig på, når vi i løbet af de kommende måneder kan få et godt grin på Event Aalborgs Comedy Club i lokalerne på Maren Turis Gade.

Programmet for den kommende måned er nu lagt, og der er i den grad lidt at vælge imellem.

Hver torsdag er der Open Mic fra kl. 20-22, hvor der altid er mindst fem komikere med aftenen guidet igennem af en god vært.

Om torsdagen koster det kun en 50’er for rimelig god underholdning i et par timer, hvor både etablerede samt upcoming navne optræder.

To etablerede navne på onsdags-konceptet

En onsdag om måneden har man så et helt særligt arrangement med to etablerede navne i comedy-branchen for 150 kr.

Den 18. september kommer blandt andet Kasper Gross forbi. Han er kendt fra Comedy-programmerne “Grand Danois” og “Er vi der ikke snart” på TV2.

I det hele taget er Event Aalborg Comedy Club noget af en solstråle-historie, hvor de uden støtte fra nogen andre pengekasser stabler et godt arrangement på benene hver uge, som typisk bliver totalt udsolgt.

Derfor sigter man også højere og øger niveauet på værterne til torsdags-comedy samt til de større onsdage.

 

Mange virksomheder forkæler medarbejderne med comedy

Mange virksomheder vælger også at lægge vejen forbi for at give medarbejderne en god oplevelse og ryste folk sammen over et godt grin.

“Event Aalborg comedy club har kørt de sidste de tre år, og er gået fra at være en comedy club med små lokale komikere, til nu at trække komikere fra hele landet.

Det er etablerede såvel som kendte komikere,” siger Matias Drejer, der står i spidsen for Event Aalborg.

Han supplerer med et væld af stærke navne, der i årenes løb har kigget forbi.

“Mange navne har været forbi Event Aalborg Comedy Club, heriblandt navne som Heino Hansen, Brian Lykke, Mark le Fevre, Jacob Wilson, Daniel Lill, Jonas Mogensen, Mahamed Habane, Lasse Madsen, Jacob Taarnhøj, Ane Høgsberg og mange flere.

Vi har også et stigende antal komikere som vælger at afholde deres one-man show hos os,” lyder det fra Matias Drejer.

Event-Aalborg dækker i virkeligheden over 3 forgreninger: ​ – Event-Aalborg – Event Aalborg – event & selskabslokaler – Event Aalborg – Comedy club.

Du kan følge med på deres Facebook-side her

Programmet for den kommende måned

5. september
I spidsen for denne aften, har de den super sjove Daniel Lill på scenen som aftenens vært og skal guide publikum og de resterende komikere gennem aftenen.

12. september
Aftenens vært er Morten Wichmann og han vil guide publikum og de resterende komikere gennem en mavekrampende comedy aften.

18. september (særlig ondag)
Elias Ehlers & Kasper Groos er hovednavnene. Der kommer to opvarmere, før de går på. Denne aften er prisen fra 159 kr.

19. september
Her er aftenens vært Rasmus Olsen, som er hamrende dygtig til at få folk til at grine.

26. september
NP. Henriksen er et forfriskende pust til enhver fest, for han kan sætte gang i lattermusklerne. Han er nemlig både sjov, sarkastisk og politisk ukorrekt på den fede måde og ingenting går ram forbi. Sådan står der i en anmeldelse af denne aftens sjove vært.

4. oktober
Træls med Simon Væver og Peter Jerner

To Jyder der startede med at lave stand up ud fra en kæmpe passion for at få folk til at skrige af grin.

Hver især oplever de en masse ‘træls’ ting igennem deres hverdag i storbyen – dette forsøger de at vende til noget positivt i deres show.

Kom ind og hør et show om trælse ting på en ikke-træls måde.

Denne aften er prisen fra 106 kr.

Se hele programmet og book billetter lige her – arrangørerne oplyser at der er begrænset antal pladser.

I dag åbnede Donut Shoppen i Aalborg: Her er favoritterne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 16. maj kunne vi afsløre, at midtbyen snart fik syndigt selskab af en ny Donut Shop.

I dag kl. 10.00 kunne Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan så endelig klippe snoren til Donut Shoppen DK på Boulevarden 40.

“Vi har været oppe siden kl. 4 for at forberede både donuts og lokaler, så vi er trætte, men også mega spændte,” fortalte Deshman få minutter, før dørene gik op.

Køen foran butikken var allerede lang, da vi ankom 9.30 og de to venner og forretningspartnere er da også meget beærede over den velkomst, som de har fået fra hele Nordjylland.

Det har været muligt at forudbestille en kasse, og det har medført intet mindre end 500 forudbestillinger.

Èn af de bestillinger stod vi for her på redaktionen, for vi er naturligvis altid klar på at prøvesmage nye kulinariske tiltag, som kommer til byen.

Vi lod Deshman og Nikilan udvælge en kasse (6 stk.) med deres favoritter, som vi tog med ud i det dejlige aalborgensiske pinsevejr.

Fuld gas på toppings og flydende lækkerier

Donuts er blevet voldsomt populære i Danmark, og det skyldes ikke mindst det væld af lækre toppings, som man kan fedte dem ind i, som både kan tilfredsstille enhver sød tand og ikke mindst følgerne på Instagram.

Hverken udseende eller snaskhedsfaktor skuffer i Donut Shoppen’s udvalg, og heller ikke i de seks varianter, som vi fik tildelt.

Første donut i kassen var en såkaldt Bountybomb, som selvfølgelig er udsmykket med et stykke Bounty, men også rigelige mængder af både kokos, chokoladestykker oooooooog flydende chokolade, som en herlig overraskelse i midten.

Næste levende billede var en helt klassisk donut med sukkertopping – en vaskeægte evergreen, som man ikke går galt i byen med.

Bountybomb

Men vi er en sucker (sukker) for vilde toppings, og derfor var vi spændte på SourBomb, som er udsmykket med både surt krymmel og en omgang surt slik oveni hatten. En must try for alle, der altid vælger det sure slik i bland-selv butikken.

Vi fik heldigvis også smagt OreoBomb, hvor midten er fyldt til bristepunktet med vaniljecreme og TwixyBomb med Twix og karamelfyld.

ToffeeBomb

Den sidste variant var ToffeeBomb som virkelig får dig i karamel-himlen. Den består udover Toffifee nemlig af flydende karamel.

Således seks favoritter fra de to indehavere. Nu glæder vi os bare til at prøve alle 10 varianter …

Du kan vælge følgende donuts

  • BountyBomb (med chokofyld)
  • KinderBomb
  • OreoBomb (med vaniljefyld)
  • TwixyBomb (med karamelfyld)
  • Marshmallow
  • SourBomb
  • SnickyBomb
  • SugarBomb
  • Raspbomb (med Hindbærfyld)
  • ToffeeBomb (med chokofyld)

Donutsene bliver friskleveret til butikken hver eneste dag, og bliver glaseret og fyldt med alverdens toppings i butikken.

Udover donuts kan man også nyde alverdens kaffevarianter og kolde drikke i den 116 kvm. store butik.

Hvad: Donut Shoppen DK åbner
Hvor: Boulevarden 40, 9000 Aalborg
Hvornår: NU!!!

Priserne er 1 stk. for 25 kr., 6 stk. for 135 kr. eller 12 stk. for 255 kr.

Åbningstiderne hedder mandag – torsdag  10-19, fredag-lørdag 10-20 og søndag 10-19. 

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.