Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kagemand i lange baner: Aalborg City Gymnasium inviterer til Åbent Hus

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvis du er typen, der gerne vil i gang med dit drømmestudie hurtigst muligt, så er der jo ingen grund til at tage den lange og snørklede vej?

På Aalborg City Gymnasium kan du – som det seneste sted i Nordjylland –  tage en STX på kun 2 år uden at gå på kompromis med hverken studiemiljø, faglighed eller faciliteter.

Aalborg City Gymnasium har til huse i helt fantastiske lokaler på Sporet 4 tæt på både banegård og busterminal, og med hele Aalborgs byliv inden for gåafstand.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så kan du tage dine forældre eller venner under armen og komme til Åbent Hus torsdag den 21. april kl. 19.00.

Kagemand i lange baner: Aalborg City Gymnasium inviterer til Åbent Hus

Åbent Hus med masser af kage

De sidste par år har Åbent Hus været virtuelt på grund af corona, men i år kan Aalborg City Gymnasium endelig få lov til at invitere interesserede ind på skolen. Det skal naturligvis fejres, og hvordan gør man så det bedst i Nordjylland?

Svaret er – ikke overraskende – KAGE. I rigelige mængder! Alle fremmødte kan give den gas med brunsvigerkagemand i lange baner.

PÅ dagen kan du få stillet nysgerrigheden på alt lige fra dagligdagen på gymnasiet til hvad der forventes af dig osv.

Og husk: Ingen spørgsmål er for små til Åbent Hus.

Du får også mulighed for at hilse på rektor Mette Bilstrup, nuværende elever, lærere og studievejledere.

Uddannelse i hjertet af Aalborg

Den skarpe elev vil måske sætte spørgsmålstegn ved, hvordan man kan spare et helt år på sin STX?

Det kan man ganske simpelt, fordi Aalborg City Gymnasium kun har boglige fag, så fag som idræt, mediefag og andre kreative fag er skåret væk.

Du kommer derfor ikke sovende til en studentereksamen på Aalborg City Gymnasium, og uddannelsen kræver både høj motivation og masser af selvstændighed. Du behøver hverken at være den bedste eller næstbedste i din klasse, men du skal have lyst til at lære.

Har du mod på det, får du til gengæld mulighed for at gå på en skole, hvor der er er høj faglighed, højt humør og venskaber for livet.

Hvad: Åbent Hus
Hvor: På Sporet 4, 9000 Aalborg
Hvornår: 21. april kl. 19

Du finder mere info her.