Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flot opbakning: Aalborg City sælger rekordmange gavekort

Af Emil Kjær Jørgensen

Julemanden har travlt i sit værksted i disse dage, men det har de så sandelig også hos Aalborg City, hvor der bliver pakket på livet løs.

Der bliver dog hverken pakket legetøj eller bløde bamser ind, men derimod Aalborg City-gavekort, der går som varmt julegrød i disse dage.

“Vi sælger normalt mange gavekort op til jul, men det er helt vildt i år,” fortæller Flemming Thingbak fra Aalborg City.

Det er især det nordjyske erhvervsliv, der har valgt at støtte midtbyens butikker i en på alle måder svær tid med restriktioner, nedlukning af Nordjylland og en øget nethandel.

Tirsdag skulle der pakkes næsten 500 gavekort, onsdag var det tæt på 300 stk. og i dag er der mindst lige så travlt på kontoret.

“Vi er sindssygt glade for, at virksomhederne vælger at støtte den lokale, fysiske detailhandel i den her tid,” siger Flemming Thingbak.

Gavekortenes popularitet fortsætter dermed tendensen fra foråret, hvor Aalborg City kunne berette om, at man havde solgt gavekort for 3 mio. kr.

“Det er dejligt, at så mange har fået øjnene op for, hvor fleksibel en gave det er. Det kan jo næsten bruges overalt, så uanset om du vil have en Playstation 4 i Elgiganten, noget lækkert brød i Penny Lane eller en middag på Søgaards Bryghus, er gavekortet en oplagt gave,” forklarer Flemming Thingbak.

Flot opbakning: Aalborg City sælger rekordmange gavekort

Ser frem mod en travl  – men sikker – julehandel

Efter Black Friday/Black Week ser midtbyens butikker, caféer og restauranter nu frem mod en julehandel, hvor travlheden allerede er ved at indfinde sig i gaderne.

I går kom det frem, at vi skal vænne os til lidt flere restriktioner, når vi handler ind, men det er ikke noget, der bekymrer Aalborg City.

“Det er faktisk ikke noget, der ændrer det store for vores butikker, der i forvejen har helt styr på retningslinjerne. Derudover var midtbyen i Aalborg jo nogle af de første på landsplan til at ensrette trafikken i gågaderne, så vi føler os helt trygge ved at byde folk velkommen,” siger Flemming.

I midtbyen gælder det naturligvis, at man skal bære mundbind i alle butikker, caféer og restauranter, men i gågaderne er det tilladt at tage dem af for at få lidt frisk vinterluft i lungerne.

“Så er det jo også lidt nemmere at dufte de brændte mandler,” siger Flemming med et smil.

Læs også: Smukkere end nogensinde: Aalborg er forvandlet til en magisk juleby i år

Aalborgs Citys gavekort kan bestilles online, hos Salling på Nytorv, Føtex i Slotsgade og Meny i Kennedy Arkaden. Gavekortet kan bruges i op mod 150 butikker i midtbyen.

Du kan finde mere info her.