Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor strategisk ændring: Aalborg City er på plads med ny ledelse

Af Emil Kjær Jørgensen
Fra venstre: MIkele Volpi (Formand), Tina Mikkelsen (Næstformand) og Jes Asmussen (City Manager)
Fra venstre: MIkele Volpi (Formand), Tina Mikkelsen (Næstformand) og Jes Asmussen (City Manager)

En enig bestyrelse i Aalborg City har nu udpeget Jes Asmussen til ny City Manager for foreningen, mens Mikele Volpi bliver ny bestyrelsesformand.

Den nye organisation etableres i de kommende måneder og træder officielt i kraft fra 1. august 2022.

Det skriver Aalborg City i en pressemeddelelse.

En helt ny strategi er søsat

Danmarks største cityforening, Aalborg City har netop søsat en ny strategi, der blandt andet skal hæve aktivitetsniveauet og øge medlemmernes synlighed. Samtidig skal kredsen af medlemmer udvides fra det nuværende niveau på knap 300 til også at omfatte det øvrige erhvervsliv, kulturen og turistorganisationerne.

Foreningen har siden januar stået uden City Manager, og nu har en enig bestyrelse udpeget foreningens nuværende bestyrelsesformand, 58-årige Jes Asmussen, til ny City Manager. Han driver til daglig Click Foto på Boulevarden i Aalborg:

“Jeg har været en del af bestyrelsen i Aalborg City de sidste 12 år og har siden foråret 2020 været formand. Det har været en udfordrende periode – både på grund af Coronasituationen og på grund af den ubesatte stilling som City Manager, men jeg må sige, at arbejdet med byen har givet mig utrolig meget ny energi.

Jeg brænder for at løfte Aalborg som handelsby og for at være med til at udvikle midtbyen. Derfor har jeg besluttet at sige ja tak til tilbuddet om at blive ny City Manager, siger Jes Asmussen.

City manager posten indebærer, at han stopper i rollen som selvstændig erhvervsdrivende. Derfor skal de kommende måneder bruges på at afvikle butikken på Boulevarden:

“Jeg har været fotohandler i Aalborg i 17 år, og det er meget vemodigt at skulle sige farvel til butikslivet, der jo har været en livsstil. Men mit hjerte banker for hele byen, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det rette for mig er at bruge al min energi på Aalborg City i stedet for, fortsætter han.

Byen har et kæmpe potentiale

Bestyrelsen i Aalborg City har samtidig udpeget næstformand Mikele Volpi til ny bestyrelsesformand. Mikele Volpi driver restauranterne San Giovanni i Vingårdsgade, og det er første gang, at en restauratør bliver formand for bestyrelsen i Aalborg City:

“Det er en stor glæde for mig at overtage formandsposten i Aalborg City, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for sammen med den øvrige bestyrelse og Jes Asmussen at føre den nye strategi ud i livet.

Aalborg midtby har et kæmpe potentiale, der ikke er blevet mindre af de strømninger, der er blevet forstærket under Coronakrisen. Det ser vi en stor forpligtigelse til at udnytte i de kommende år, pointerer Mikele Volpi.

Bestyrelsen består således fremadrettet af Mikele Volpi fra San Giovanni (formand), Anja Kibsgaard fra Salling, Helle Nielsen fra NAPA Store, Michael Jensen fra Smykkeform, Tina Mikkelsen fra Magasin (næstformand), Malene Krogsgaard fra Advokaterne Vingaardshus og Michael Vinter Larsen fra Albert Rex.

Aalborg Citys administration består udover Jes Asmussen også af eventkoordinator Cecilie Haversen.

Del artikel

Andre læser også