Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

#Aalborg: Christina har været professionel gamer

Af Michael Qureshi
Stinach har over 16 k followers på Instagram
Stinach har over 16 k followers på Instagram

Her på redaktionen holder vi skarpt øje med hvem der skiller sig lidt ud i Aalborg. Vi kan også godt lide dem, der bruger de sociale medier ivrigt for at give et indblik i deres hverdag i Nordjyllands største by.

Vi vil møde Aalborgenserne i øjenhøjde, og derfor vil vi løbende interviewe spændende personligheder. Hvis du laver #Aalborg eller tagger migogaalborg, når du poster billeder på Instagram, så er der gode chancer for, at det bliver dig, vi interviewer næste gang.

Mød Christina Frederiksen som går under Instagram-navnet stinach. Hun fortæller, at hun har været professionel gamer, og muligvis derfor har hun næsten 17.000 followers på Instagram.

Fortæl om dig selv?

“Jeg hedder Christina, er 29 år og indehaver af en PBA i Branding & Marketing fra TEKO Design & Business School. Jeg har boet i udlandet i en årrække, men er nu tilbage i 9000. Tidligere professionel gamer, har en kæmpe passion for mode og livsstil samt sociale medier.”

Professional gamer? Uddyb lige den?

“Det var interessant, og ikke mindst super sjovt at være i e-Sport. Har været til Blizzcon i USA to gange, besøgt Curse hovedkontor i San Fransisco, Blizzard og HyperX i LA.
Jeg blev på et tidspunkt kontaktet og spurgt om jeg kunne tænke mig at være featured blogger, hvilket jeg takkede ja til. Bloggen blev forholdsvis populær, og jeg interviewede en masse high-profiles, blandt andet verdens bedste World of Warcraft gamer, som senere blev min kæreste igennem mange år.
Han boede i Skotland, så da jeg blev færdig med min PBA på TEKO, flyttede jeg derop og boede i et par år. En kæmpe del af mit liv har være dedikeret til gaming, og jeg har lært en masse fede mennesker at kende verden over, som jeg stadig har kontakt til.
Jeg indså for nogle år siden, at jeg ikke havde, hvad det krævede for at leve af det 100%, så jeg stoppede med at spille hardcore, begyndte at studere og bevægede mig hen til at blive en casual spiller/personlighed i e-Sport istedet hvilket passede mig helt fint.”

Hvad er det bedste ved at bo i Aalborg? 

“Det bedste ved at bo i Aalborg, er at sidde på havnepromenaden en varm sommer dag, med en kold øl.”

Nævn et par yndlingsbutikker?

“MAC i Salling og Filuca V.”

Hvor kan du lide at spise?

“Pingvinen helt klart. De har verdens bedste service.”

Hvor går du ud? 

“Konrad i Gaden når vi skal i byen. Super cocktails! Ellers er D’wine det perfekte sted hvis man bare er ude efter en hygge-aften.”

Hvis du skulle beskrive Aalborg for en udlænding. Hvad ville du fortælle?

“Aalborg er en lille kulturel juvel, som er totalt undervurderet. Vi har en masse fantastiske spisesteder, museer samt spillesteder som er værd at besøge – for ikke at tale om Jomfru Ane Gade!!!.”

Følg Stinach på Instagram her