ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øl, pølser og vandsport: Aalborg Cable Park inviterer til sæsonåbning

Af Nathalia Hentze Nielsen

Med varmere dage lige rundt om hjørnet er det også ved at være sæsonstart for mange af byens udendørs sportsgrene.

Én af disse er vandsport, og du kan ikke sige vandsport i Aalborg, uden også at nævne Aalborg Cable Park ved Østre Havn.

Den frivillige forening tilbyder wakeboard, SUP Board og sauna, og er du lige så vilde med vand som de er, bør du smutte forbi havnen lørdag den 2. april klokken 12.00.

Her fejrer de sæsonstart med gratis prøveture, øl og sodavand, pølser, musik og ikke mindst konkurrencer, hvor du kan vinde AAPC merch.

“Jeg vil gerne opfordre aalborgenserne til at komme ned og opleve, hvor fedt vandsport er.

Det har været vinter, så der har ikke været så meget aktivitet hernede, men nu sker der en hel masse sjove ting igen, og vores crew står klar til at møde folk,” fortæller C. William Jelstrup, der er administrerende direktør for Aalborg Cable Park.

Nyt, overskueligt bookingsystem

Som et led i at blive klar til en helt ny sæson, har foreningen fået et helt nyt bookingsystem, der skal gøre det endnu lettere at prøve de forskellige aktiviteter af.

Det er som sagt gratis at være med til arrangementet den 2. april, men ønsker du at prøve det flere gange, skal du købe et kontingent. Kontingentet dækker over 1 års medlemskab, og herefter kan du tilkøbe andre sæsonkort, eksempelvis til wakeboarding eller SUP Board.

Med et medlemskab kan du bl.a. låne udstyr i parken, bruge bad og omklædning, deltage i arrangementer som klubmesterskab og Wake DM, deltage i klubdag hver torsdag, få ugentlige træninger (junior-, kvinde- og open-træning), klubture til andre kabelparker og 20% rabat på wakeboard udstyr i Surf og Ski Aalborg for at nævne nogle af fordelene. 

Læs mere om Aalborg Cable Park her.
Hvad: Aalborg Cable Park sæsonåbning
Hvor: Østre Havnepark
Hvornår: Lørdag den 2. april kl. 12.00

Del artikel