Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor handel går igennem: Aalborg-butik lukker permanent

Af Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Discountgiganten Aldi, der har 188 butikker i Danmark, meldte i december 2022 ud, at de trækker sig helt fra det danske marked.

Rema 1000 overtager 114 af de 188 butikker, mens de resterende enten lukkes eller sælges.

Nu ved vi, at butikken på Dannebrogsgade 58 i Aalborg udgår af handlen, da det ikke har været muligt at opnå udlejers accept af en overdragelse til REMA 1000. Den lukker dermed permanent.

Butikker lukker og overdrages i løbet af tre måneder

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt handlen, skriver Aldi via Ritzau.

“Jeg er glad for, at handlen med REMA 1000 nu er godkendt af myndighederne, så vi kan påbegynde overdragelsen af butikker og personale.

Det kommer til at tage omkring tre måneder, så vi kan give kunderne en god oplevelse med vores ophørsudsalg og sikre en god og tryg proces for de medarbejdere, der får REMA 1000 som ny arbejdsgiver, ” siger Finn Tang, administrerende direktør i ALDI Danmark.

ALDIs handel med Salling Group afventer fortsat myndighedsgodkendelse.

Første skridt i overdragelsen til REMA 1000 er lukning af 9 butikker, som vil starte ophørsudsalg fredag den 1. september.

Og med op til 70 % rabat i den sidste åbningsuge er der mulighed for at gøre en god handel. Herefter følger lukning og overdragelse af de resterende butikker i løbet af ca. tre måneder.

De sidste ALDI-butikker på dansk jord forventes at lukke i slutningen af november.

Håber på kundernes opbakning

Den endelige plan for ophørsudsalg og lukning af butikker er under udarbejdelse og vil i løbet af nogle dage kunne ses på aldi.dk/ophoersudsalg

“Det er naturligvis vemodigt, at vi nu skal sætte punktum for ALDIs tid i Danmark og tage afsked med både kunder og kolleger.

Jeg er meget stolt af vores medarbejdere, som de seneste måneder har ydet en helt fantastisk indsats i en meget speciel situation og fortsat sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse.

Vi håber på kundernes fortsatte opbakning lige til det sidste,” siger Finn Tang, administrerende direktør i ALDI Danmark.

Aftalen med REMA 1000 omfatter overdragelse af 114 ALDI-butikker og medarbejdere samt tre logistikcentre. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen eller øvrige betingelser i aftalen.

Del artikel

Andre læser også