ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indsamling til Ukraine: Aalborg butik tager imod tøjdonationer og soveposer

Af Nathalia Hentze Nielsen

OBS: Friluftsland har nu lukket donationen, da de har mødt overvældende interesse og indsamlet masser af gear og tøj. 

Som et respons på Ruslands angreb på Ukraine er en byge af sanktioner begyndt at regne ned på landet, ledt an af især europæiske lande og USA.

På virksomhedsscenen er der også aktivitet: senest har en række store supermarkedskæder valgt at fjerne russiske varer fra hylderne, mens AKKC har viser støtten til Ukraine ved at farvesætte deres bygning med gule og blå farver.

Midt i alt dette står du måske som privatperson og tænker, “hvordan kan jeg hjælpe til?” Er det tilfældet, får du nu en helt konkret mulighed for at gøre en forskel.

Butikskæden Friluftsland, der er kendt for at sælge udstyr og beklædning til det aktive liv i naturen, skriver at de i samarbejde med deres søsterselskab, Naturkompaniet, og den frivillige, svenske hjælpeorganisation Filippus har startet en indsamling af beklædning, fodtøj og soveposer til de krigsramte.

Donér til og med 6. marts

Friluftsland i Aalborg ligger på Bispensgade 26, og her kan du donere dine ting fra i morgen, den 28 februar, til og med søndag den 6. marts.

På Facebook skriver butikken, at de tager imod “jakker og bukser, undertøj, skalbeklædning, varmt overtøj, handsker, huer, strømper, sko og soveposer. Friluftsland afholder alle transportomkostninger til Ukraine, og bidrager naturligvis også til indsamlingen med beklædning og udstyr.”

De fremhæver også, at du kan støtte økonomisk gennem en af de mange hjælpeorganisationer som f.eks. Dansk Røde Kors.

Del artikel