Aalborg boomer på madfronten: Disse nye restauranter skal du kende

Skrevet af: Michael Qureshi

Der bliver bare ved med at dukke nye restauranter og spisesteder op i Aalborg.

Senest slog den landsdækkende restaurant-kæde Dalle Valle dørene op til en 700 kvadratmeter stor restaurant med udeservering i Friis Shoppingcenter.

Ugen før var det Aalborgs nye autentiske spanske restaurant D’Wine i Algade, der åbnede.

For at fejre det udlover vi her en superfed præmie. Under hver restaurant vi nævner, så skriver vi, hvad man kan vinde på den pågældende restaurant.

Du skal på Facebook-opslaget skrive, hvilken restaurant du helst vil vinde præmien på. Vi trækker to forskellige heldige vindere.

Dalle Valle

Det er Danmarks buffet-konge, der er kommet til Aalborg. Det er den tolvte Dalle Valle i Danmark, og man skal ikke underkende, at de er dygtige til buffeten som hele tiden er frisk i løbet af dagen. De er supersparke på deres brunch/frokost samt aftenbuffet. Priserne er også supergode med buffet for 129 kr.

Præmie: Gavekort til 4 x valgfri buffet (ekskl. drikkevarer)

Restaurant D’Wine

Hvad siger du til Tour de Espana serveret på en tallerken? Restaurant D’Wine skaber det autentiske spanske køkken og bruger de bedste råvarer fra Spanien. Det bliver ikke tapas som vi i Danmark normalt forbinder spanske restauranter med, men langt mere fokus på spanske egnsretter fra alle mulige dele af landet.

Restaurant D’Wine kører fra 3 retter og opefter, og vinen kan man jo slet ikke være i tvivl om er af ypperste kvalitet.

Præmie: Gavekort til middag for 2 personer. 3 retters menu inkl. vin 

 

WeDoBurgers

WeDoBurgers åbnede deres første sted i Aalborg i Sankelmarksgade for lidt over et år siden. I takt med deres popularitet både her i byen og landet over er de vokset i størrelse.

Derfor var det en rigtig god nyhed, da de åbnede deres første rigtige burgerrestaurant med plads til omkring 50 gæster. Det er deres Flagship Store i Danmark, og det er fedt, at de satser så meget på Aalborg.

Præmie: Gavekort til 4 x burgermenuer

Grillen Burgerbar

Deres koncept er skarpt, og de har fået en flyvende start i Aalborg. Selve restauranten inde på Nytorv er superflot og lækkert indrettet. Deres burgere er smagsfulde og originale.

Og så er det bare klasse, at man også kan få ægte bølgefritter. Man forstår godt, at Grillen Burgerbar er ved at få godt fat hele landet over.

Præmie: Gavekort til 4 x burgermenuer

SushiMania XO

Det er Aalborgs første asiatiske gourmet Take Away. Folkene bag SushiMania-kæden har åbnet en rigtig lækker luksus Take Away med fokus på de seneste asiatiske trends og naturligvis lækker sushi.

Prøv blandt andet deres Bao, som er et godt alternativ til en sandwich. Vi er allerede store fans her på redaktionen.

Præmie: En Menu 5 til 500 kr. 

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.