Størrelsen tæller: Aalborg-bager er tilbage med gigantisk fastelavnsbolle
Vi har smagt de klassiske, gourmet, veganske, de søde, de syrlige og de særligt kreative fastelavnsboller.
Men hvad med størrelsen på sådan en basse?
Guldbageren Vestbyen har atter besluttet sig for at udfordre størrelsesforholdene på deres fastelavnsboller.
Du kan som altid bestille en lille, almindelig fastelavnsbolle til 25 kroner, men opgraderer du den, får du et monstrum til 95 kroner pr. styk.
De laver fem forskellige slags:
- Fløde , svesker, creme
- Fløde, karamelcreme
- Fløde, creme
- Fløde, hindbærfløde
- Fløde, creme, hindbær
Vi bestilte én med karamelcreme og en med almindelig creme.
Og ja, du skal elske creme og flødeskum, hvis du bestiller Guldbagerens sæsonkager, fordi der er begge dele i spandevis.
Faktisk er der op til 1 kg creme, flødeskum og dej. Wow!
Dejen er en traditionel weinerdej, og det er på mange måder en traditionelt smagende flødeskumsfastelavnsbolle, som smager simpelt og godt.
Vil du prøve en af de store basser, skal du huske at bestille forud hos Guldbageren Vestbyen.