ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt genialt: Aalborg-bager er klar med brunsviger-fastelavnsbolle

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi ved det godt…

Vi har bombaderet jer med fastelavnsboller den seneste tid, men vi tror simpelthen ikke på udtrykket “for meget af det gode.”

Tværtimod skal vi have MERE af det gode, og her er Othello Bageriet heldigvis altid leveringsdygtige. De har netop lanceret en fastelavnsbolle med den legendariske kage: brunsvigeren.

Vores mund løber i vand bare ved tanken om denne flødeskumsproppede kageharmoni, så vi må hellere høre fra bageriet selv, hvad vi kan glæde os til.

“Vi har lavet en ny fastelavnsbolle – denne gang med brunsviger. Altså en wienerbrødbund, flødecreme, flødeskum og så et stykke brunsviger på toppen. Og er du tosset den er god,” fortæller Torben, der er indehaver af Othello Bageriet og mesterbager.

Begrænset antal i dag

Othello Bageriet bruger kun de traditionelle – og højt elskede – deje til fastelavnsbollerne, som er brioche-agtige og wienerdej.

Her er ikke alt muligt hurlumhej med den lækre dej, fordi hvorfor ændre på noget, som allerede fungerer så perfekt?

Er du allerede solgt på dette lille vidunder, skal du bare afsted. Den lækre fastelavnsbolle står nemlig i montren i Christiansgade lige nu og venter på kage-glade aalborgensere.

Da det er første dag, at fastelavnsbollen kan købes er der begrænset antal, men allerede fra i morgen vil der være flere.

Othello Bageriet er åbent til kl. 17.30 i dag.

Del artikel

Andre læser også