Kun i dag: Aalborg-bager er klar med brunsviger-fastelavnsbolle

I dag fejres Brunsvigerens Dag i hele landet, og heldigvis er en masse bagere i byen klar på at gøre ekstra meget ud af deres bagværk.
Lagkagehuset i Nørregade har fyldt hylderne med brunsviger i hele to uger, Vejgaard Bageri har lavet et såkaldt kærlighedsbarn mellem brunsvigeren og den klassiske spandauer, som de kalder brundauer, og så er der Othello Bageriet.
Til fastelavn tidligere i år introducerede Othello Bageriet en brunsviger-fastelavnsbolle, og de blev simpelthen revet af hylderne, fortæller bageriet.

Nu får vi heldigvis mulighed for at tyv-spise dem, når de helt eksklusivt i dag er på hylderne.
Men! Det er altså kun i dag, så det er med at suse ned på Christiansgade 35 og få stillet din sult, så snart du får mulighed for det.

Flødecreme, flødeskum og brunsviger
Othello Bageriet bruger kun de traditionelle – og højt elskede – deje til fastelavnsbollerne, som er brioche-agtige og wienerdej.
Her er ikke alt muligt hurlumhej med den lækre dej, fordi hvorfor ændre på noget, som allerede fungerer så perfekt?
Og så er der ellers flødecreme, flødeskum og så et stykke brunsviger på toppen med det obligatoriske slik.
Perfekt, hvis du spørger os.
En brunsviger-fastelavnsbolle koster 20 kroner og kan altså kun fås i dag.
Vil du heller have den mere traditionelle brunsviger, får du den til 35 kroner, mens deres bistik med svampede brunsviger, lækker flødecreme og flødeskum koster 60 kr.