Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør et kup: Besøg Aalborg Babymesse i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

Er du i lykkelige omstændigheder eller allerede en stolt forælder til en lille spilopmager? Så kender du uden tvivl den fantastiske følelse af tilfredshed, der opstår, når du forkæler arvingen med noget særligt.

Lad os være ærlige: Børn kan være en bekostelig affære. Og når det kommer til at vælge det helt rigtige udstyr til din lille guldklump, kan det virke som en uendelig jungle, der kræver omfattende research før det endelig køb.

Hvilket tøj skal man vælge? Hvad med service? Hvilken barnevogn er nu bedst? Og hvordan kombinerer jeg alle de informationer med at finde frem til noget, jeg også selv kan lide?

Svaret er ret simpelt, for i weekenden kan du besøge Aalborg Babymesse, der for første gang lægger vejen forbi KFUM-hallen i Hasseris.

Over 30 forskellige udstillere

Til messen vil du blive mødt af op til 30 forskellige udstillere fra selvstændige butikker, som præsenterer præcis de produkter, som du (… og baby) har brug for.

“På messen kan du bogstaveligt talt se alt inden for babyverdenen. Alt lige fra de store ting som barnevogne, autostole og ladcykler til de mindre ting såsom tøj, legetøj, tyngdedyner og børneservice,” siger Pia Christensen, en af babymessens medarrangører.

Udvalget af udstillere spænder bredt, lige fra store spillere som Ønskebørn til mindre og også lokale aktører, der tilbyder mere personlige varer efter bestilling.

Udover det faktum, at alt, hvad du har brug for, vil være samlet under ét tag, vil der selvfølgelig også være gode tilbud i anledning af messen.

Det er altså en gylden mulighed for at spare penge på både velkendte og mindre kendte mærker.

Entréen koster blot 20 kr. (børn kommer gratis ind), og der vil være rigeligt med parkeringspladser tilgængelige hele weekenden.

Aalborg Babymesse strækker sig over hele weekenden og holder åbent fra 10-15 begge dage.

Hvad: Aalborg Babymesse
Hvor: KFUM-hallen, Under Lien 77, 9000 Aalborg
Hvornår: 3.-4- juni, 10-15

Du finder begivenheden her.

Del artikel

Andre læser også