Åbningsreception hos Unum: Få et smugkig i den flotte butik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I dag åbner den “nye” Nørregade, hvor aalborgenserne kan se frem til en endnu smukkere gågade, hvor der er fokus på kreativitet, skønhed og ikke mindst en masse grønne oaser, som inviterer til at tage sig en hyggelig pause midt i Aalborgs pulserende byliv.

Nyste skud på stammen over specialbutikker i Nørregade bliver den spændende Unumsom kommer til at rumme både studio, shop og galleri.

Unikke og internationale brands

Inden åbningen havde vi en snak med indehaver Jeanette Ulf Damsholt om, hvad aalborgenserne kan forvente af den nye butik. I den forbindelse udtalte hun:

”Vi har forhandlet nogle helt nye brands til Aalborg, og det er et mix af både tøj, smykker, vintage tæpper, møbler, interiør mv. – heriblandt original kunst. Vi er nemlig også registreret galleri.

Vi har en række internationale brands, hvor vi har eneforhandling i hele DK, hvor vi blandt andet får håndlavede og hånddekoreret keramik-skamler fra New York samt flyvende fe-figurer fra Sheffield i England.”

Klar til åbningen

Fredag formiddag, få timer inden den officielle åbning fik MigogAalborg et smugkig ind i den splinternye og hyggelige butik i Nørregade. Vi tør godt love, at det bliver en oplevelse i sig selv at besøge butikken.

“Vi lover, at de besøgende får en unik oplevelse, hver gang de besøger os. Vi bestræber på hele tiden at være i en kreativ proces, hvor sortiment og ikke mindst indretningen hele tiden er i forandring.” fortæller Jeanette Ulf Damsholt til MigogAalborg.

Unum bestræber sig på at være inde over alle detaljer i butikken. Lige fra den fantasifulde tapetsering på toilettet til motivet på gavepapiret, som er designet af kunstneren Rikke Jacobsen.

I det første stykke tid er det også netop Rikke Jacobsen, som udstiller sit kunst i Unum. Planen er at udskifte og variere kunsten i butikken, så de besøgende altid har noget nyt at kigge på – og måske forelske sig i.

Unum Edition

De besøgende kan også forvente noget nyt og unikt, når det kommer til møblerne.

“Vi har selv været inden over designet af flere af vores møbler. Disse varer kalder vi ”Unum Edition”, da der ikke vil kunne findes et produkt magen til andre steder,” fortæller Jeanette og fortsætter:
“Da vi designer vores egne møbler, kan vi også tilpasse designet alt efter, hvad kunderne ønsker sig.”

Der er ingen tvivl om, at det at være unik er et løfte, som Jeanette og Sofie allerede på forhånd har givet til Unum. Det bliver gennemført, det bliver spændende – og noget helt specielt.

Det er fra klokken 15 i dag, at nordjyderne kan opleve den spændende butik i Nørregade. Unum fejrer åbningen med macarons og bobler, og selvfølgelig en rundvisning i de nye og smukke lokaler.

Læs mere om receptionen her.