Åbningsfest på Sørensen’s kæmpe terrasse: Spar 50% på menukortet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det danske sommervejr indbyder i høj grad til hyggeligt samvær, som jo bedst eksekveres med lidt køligt at drikke og ikke mindst lækker mad.

På lørdag har du mulighed for at kombinere alt dette, når Sørensen’s holder officiel åbningsfest af deres store terrasse.

”Terrassen har stået klar et stykke tid, men nu synes vi, det er på tide, at vi holder en ordentlig åbningsfest, hvor folk kan komme forbi og se, hvor lækker den er blevet,” fortæller Peder Lundgaard, som er restaurant- og køkkenchef for Sørensen’s.

Store rabatter på både vådt og tørt

Fra 11.30-15 kan man tilmed spare hele 50 % på frokostkortet, som både byder på stjerneskud, smørrebrød, burgere, fiskespecialiteter fra fjorden og en masse friske salater.

Foto: Stine Kjølby Christensen/MigogAalborg

Udover de store besparelser på maden, bliver terrassen også indhyllet i ægte sommerlounge-stemning.

Der bliver nemlig plads til intet mindre end fire barer: en ølbar med 0,4 l. øl til kun 25 kr., en vinbar med 50 % procent på alle vine, Gin&Tonic bar med drinks til 40 kr. og en Lillet-bar, hvor årets sommerdrink fra Pernot Richard, blanc & rose kan fås til 50 kr.

”Vi har jo en af Aalborgs største terrasser, hvor der er gjort plads til både en spiseafdeling og et loungeområde, hvor man kan sidde i lidt mere uformelle rammer og nyde øl, drinks og kaffe,” forklarer Peder og fortsætter:

”Det har været vores plan fra starten, at terrassen skal være et sted, hvor der er plads til alle type gæster, og det vil vi gerne vise frem på lørdag.”

Til at akkompagnere de mange gode tilbud på både vådt og tørt, kommer John Olsen fra Tennesee Plates og skaber vaskeægte sommerstemning på terrassen.

En festlig dag i idylliske omgivelser

Foruden mad og drikke kan der fra den solrige terrasse også nydes både udsigten og den friske brise fra fjorden.

Netop fjorden har også været et centralt omdrejningspunkt for hele konceptet på Sørensen’s, der især henter masser af madinspiration til menukortet fra det smukke vand, som omgiver Aalborg.

”Når vi har den her lækre udsigt udover fjorden, er det helt oplagt, at man også kan smage på mange af de fantastiske råvarer, som både Limfjorden og havene omkring Danmark byder på,” fortæller Peder.

Foto: Stine Kjølby Christensen/MigogAalborg

Det viser sig blandt andet i Sørensen’s udbud af lokale fiskeretter, der dækker over alt fra blåmuslinger, jomfruhummer, håndpillede rejer, kammuslinger og lignende.

Happy Hour og ny sommermenu

De mange fiskeretter er også i fokus på aftenkortet, hvor Sørensens for nyligt lancerede deres sommermenu, hvor man kan blande fire retter til 298 kr. Det kan du læse meget mere om her 

Den har man naturligvis også mulighed for at nyde på lørdag til den store åbningsfest, når festen senere på aftenen fortsætter, både ude og inde.

Fra klokken 21-01 er der Happy Hour på alle drinks og klokken 22 er der som altid livemusik på den hyggelige scene i hjertet af restauranten.

”Vi glæder os til en dag med fuld fokus på hygge, god mad, fest og ikke mindst en ordentlig indvielse af terrassen, som vi håber mange aalborgensere vil være med til,” afslutter Peder.

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.