Åbningsfest på Sørensen’s kæmpe terrasse: Spar 50% på menukortet
Det danske sommervejr indbyder i høj grad til hyggeligt samvær, som jo bedst eksekveres med lidt køligt at drikke og ikke mindst lækker mad.
På lørdag har du mulighed for at kombinere alt dette, når Sørensen’s holder officiel åbningsfest af deres store terrasse.
”Terrassen har stået klar et stykke tid, men nu synes vi, det er på tide, at vi holder en ordentlig åbningsfest, hvor folk kan komme forbi og se, hvor lækker den er blevet,” fortæller Peder Lundgaard, som er restaurant- og køkkenchef for Sørensen’s.
Store rabatter på både vådt og tørt
Fra 11.30-15 kan man tilmed spare hele 50 % på frokostkortet, som både byder på stjerneskud, smørrebrød, burgere, fiskespecialiteter fra fjorden og en masse friske salater.
Udover de store besparelser på maden, bliver terrassen også indhyllet i ægte sommerlounge-stemning.
Der bliver nemlig plads til intet mindre end fire barer: en ølbar med 0,4 l. øl til kun 25 kr., en vinbar med 50 % procent på alle vine, Gin&Tonic bar med drinks til 40 kr. og en Lillet-bar, hvor årets sommerdrink fra Pernot Richard, blanc & rose kan fås til 50 kr.
”Vi har jo en af Aalborgs største terrasser, hvor der er gjort plads til både en spiseafdeling og et loungeområde, hvor man kan sidde i lidt mere uformelle rammer og nyde øl, drinks og kaffe,” forklarer Peder og fortsætter:
”Det har været vores plan fra starten, at terrassen skal være et sted, hvor der er plads til alle type gæster, og det vil vi gerne vise frem på lørdag.”
Til at akkompagnere de mange gode tilbud på både vådt og tørt, kommer John Olsen fra Tennesee Plates og skaber vaskeægte sommerstemning på terrassen.
En festlig dag i idylliske omgivelser
Foruden mad og drikke kan der fra den solrige terrasse også nydes både udsigten og den friske brise fra fjorden.
Netop fjorden har også været et centralt omdrejningspunkt for hele konceptet på Sørensen’s, der især henter masser af madinspiration til menukortet fra det smukke vand, som omgiver Aalborg.
”Når vi har den her lækre udsigt udover fjorden, er det helt oplagt, at man også kan smage på mange af de fantastiske råvarer, som både Limfjorden og havene omkring Danmark byder på,” fortæller Peder.
Det viser sig blandt andet i Sørensen’s udbud af lokale fiskeretter, der dækker over alt fra blåmuslinger, jomfruhummer, håndpillede rejer, kammuslinger og lignende.
Happy Hour og ny sommermenu
De mange fiskeretter er også i fokus på aftenkortet, hvor Sørensens for nyligt lancerede deres sommermenu, hvor man kan blande fire retter til 298 kr. Det kan du læse meget mere om her
Den har man naturligvis også mulighed for at nyde på lørdag til den store åbningsfest, når festen senere på aftenen fortsætter, både ude og inde.
Fra klokken 21-01 er der Happy Hour på alle drinks og klokken 22 er der som altid livemusik på den hyggelige scene i hjertet af restauranten.
”Vi glæder os til en dag med fuld fokus på hygge, god mad, fest og ikke mindst en ordentlig indvielse af terrassen, som vi håber mange aalborgensere vil være med til,” afslutter Peder.