Åbningsfest i morgen: Stor smykkekæde åbner i Aalborgs midtby

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Endnu en ny butik åbner i Aalborg midtby.

Vibholm Guld og Sølv åbner i Friis Shoppingcenter og rykker dermed direkte ind i detailhandlen i Aalborg midtby med deres populære koncept. Og de rykker hurtigt. Åbningsdatoen er allerede torsdag 28. november – og der er en stor åbningsfest i vente.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Da Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm Guld og Sølv på Strøget i Århus for 12 år siden, var det med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld og Sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 21 i Friis Shoppingcenter i Aalborg. Vibholm har allerede kendskab til de nordjyske forbrugere i kraft af deres butik i City Syd.

Derfor var det oplagt at komme ind i Aalborg midtby, da muligheden i Friis Shoppingcenter bød sig:

“Vi er utroligt glade for den varme velkomst og modtagelse vi allerede har fået af aalborgenserne og nordjyderne, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fået muligheden for også at kunne være repræsenteret med en butik i Aalborg centrum.

Vi synes, at Friis Shoppingcenter har et skønt udvalg af gode og stærke butikker, og vi glæder os meget til at være en del af centret, fortæller Tenna Vibholm.

En moderne multibrand guldsmed

Siden sin start for 12 år siden har den familiedrevne virksomhed fulgt visionen om at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

“Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne,” siger Tenna Vibholm.

En sammenblanding af ure samt klassiske og moderigtige smykker viste sig at være et godt mix, både i de fysiske butikker rundt i landet, men også på webshoppen.

Ovennævnte samt en holdning til, at alle kunder fortjener en sublim kundeservice, har været med til at skabe den succes, Vibholm Guld og Sølv har fået på det danske marked i løbet af de sidste 12 år.

Derfor er der heller ikke tvivl hos center manager i Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou, om at Vibholm er et godt match til shoppingcentret og ikke mindst Aalborg:

“Det er en fryd at kunne være med til at bidrage til detailhandlen i Aalborg med endnu et nyt brand i byen. Vibholm passer godt til den aalborgensiske forbruger, og vi glæder os til at se, hvordan det bliver modtaget,” fortæller Lotte Vestergaard Skou.

Vibholm åbner deres butik i Friis Shoppingcenter allerede torsdag den 28. november – og skyder Black Friday tidligt i gang.

Men åbningsfesten fortsætter ugen efter, hvor Vibholm fejrer Grand Opening af butikken fra den 5. december med masser af forkælelser og aktiviteter.

Der bliver bl.a. mulighed for at få lavet huller i ørerne med det hud- og allergivenlige system fra Blomdahl Medical, der vil være smagfulde serveringer og lækkerier for de besøgende samt en DJ.

Vibholm Guld og Sølv åbner i stuen lige ved siden af JYSK.

Nordjyllands største esport event: Det skal du opleve i Gigantium i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

I morgen går det løs med Nordjyllands største LAN- og esport event i Gigantium.

Der er sørget for gratis adgang til dagsgæster både fredag, lørdag og søndag takket være et flot sponsorat fra Sydbank.

Og hele 1500 gamere er samlet foran deres skærme, som betyder, at Geeks Gone Wild kan melde totalt udsolgt på selve billetsalget.

Under eventet vil der blive konkurreret i spil som Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, og League of Legends.

Med deltagere fra 10 nationer og en samlet præmiepulje på over 14.000,- vil en af nordeuropas største Tekken 7 turneringer blive afviklet i løbet af weekenden.

Mange sjove konkurrencer

Hovedarrangør Lasse Kjær fortæller;

“Vi oplevede sidste år, at folk ikke rigtig ville det her kæmpe sceneshow og store pengepræmier.

De vil meget hellere bare sidde og hygge sig. Så i år har vi taget flere af de gamle konkurrence, som ikke nødvendigvis foregår på computeren, med igen. Det gælder konkurrencer som tastatur-samling, Bordlotto og Cocio crash.

Vi har lyttet til gæsterne og vi kan se på billetsalget at det har virket.”

Under eventet foregår der en masse aktiviteter rundt om i Gigantium. Der vil være konkurrencer rettet mod deltagere, men også en masse aktiviteter som dagsgæster også har mulighed for at deltage i, bl.a. konkurrencer som Fortnite Dance Off og Bottleflip.

Derudover er der et stort messeområde hvor der bliver rig mulighed for at se på gadgets og prøve de nyeste spil.

Vi har udvalgt nogle højdepunkter:

Hvis du vil se turneringer

CS:Go Coolshop GGW Open/CS Tour
Fredag fra kl. 19.00

League of Legends
Fredag fra kl. 20.00

Fortnite Solo
Fredag fra kl. 20.00

Tekken
Lørdag fra kl. 10.00

FIFA20
Lørdag fra kl. 12.00

Fortnite Duo
Lørdag fra kl. 20.00

Hvis du vil se konkurrencer og aktiviteter

Johnni Gade Rap Battle
Fredag kl. 18.20

Bottleflip og wankerarm konkurrence
Fredag kl. 21.00

Musemåttekast
Lørdag kl. 11.00

Fortnite Dance Off
Lørdag kl. 12.30

Streamers Meet & Greet
Lørdag kl. 14.00

Kontorstol Race
Lørdag kl. 15.45

Cocio & Cola Crash
Lørdag kl. 16.00

Du kan se HELE programmet her

Spar op mod 90% på mærkevarer: Stor outlet i midtbyen skal rydde butikken

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I starten af december kunne vi fortælle nyheden om, at Brandcuts åbnede en stor Pop Up Outlet i Bispensgade 26, hvor Loft By Loftet tidligere har haft butik.

Og helt efter planen lukker den næsten 600 kvadratmeter store butik her i slutningen af januar.

Det betyder endnu større besparelser, indtil butikken lukker helt den 28. januar i næste uge.

“Alt skal væk, så vi har skruet ekstra meget på priserne fra i morgen, fredag den 24. januar, og til på tirsdag,” fortæller Troels Bay, ejer af Brandcuts, til MigogAalborg.

Spar op mod 90 % på kendte mærker

Pop Up Outlet garanterer et kæmpe udvalg, hvor der er tusindvis af attraktive varer til både mænd og kvinder.

Du kan blive klædt på fra top til tå, for der er alt fra sko, jeans, kjoler, vinterjakker mm. at finde i butikken.

Du kan se frem til fede mærker som Diesel, Masai, Tenson, Armani, Norr, Dolomite, Knowledge Cotton Apparel, Shoe the Bear, Performance pants og mange flere.

Besparelserne er denne gang helt op til 90 % og åbningstiderne er som følger:

Fredag den 24. januar 10.00-19.00

Lørdag den 25. januar 10.00-16.00

Søndag den 26. januar 11.00-15.00

Mandag den 27. januar 10.00-17.30

Tirsdag den 28. januar 10.00-17.30

Hvad: Ophørsudsalg i Pop Up Outlet
Hvor: Bispensgade 26, 9000 Aalborg
Hvornår: Resten af januar

Støtter en god sag: Textur laver vild gourmet-tur i Great Dane fly over Nordjylland

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvad siger du til at få serveret gourmet-mad og champagne fra Restaurant Textur og Ruths Hotel, mens du cirkler rundt i luften over Aalborg?

Hvis svaret er et kæmpe JA TAK, så er det bare om at få booket en billet til det helt særlige arrangement, som Restaurant Textur laver i en god sags tjeneste i næste uge.

Torsdag d. 30. januar kan du komme på en helt særlig flyvetur i Great Dane Airlines passagerfly, hvor du bliver forkælet fra start til slut mens man flyver over det meste af Nordjylland.

Undervejs er der foredrag fra Coolshops Jacob Risgaard, der er blevet et virkelig hot navn i Danmark med sin deltagelse i Løvens Hule-panelet.

Derudover er der indlæg fra Thomas Hugo Møller, der er stifter og direktør for Aalborg-flyselskabet Great Dane Airlines.

Læs også: 3 retter for 225 kr.: Toprestauranter i Aalborg er med i ny restaurant-festival 

Fantastisk initiativ

Textur har tilmeldt sig SUPERDYSTEN 2020, der handler om at samle så mange penge ind som muligt til CoolUnite. Det er en velgørenhedsfond skabt af Coolshop, som støtter sygdomsramte og udsatte børn.

“Det er et fantastisk initiativ af Restaurant Textur, og vi er glade for al den støtte vi kan få til CoolUnite. Det bliver en helt særlig flyvetur, tør jeg godt at love,” siger Jacob Risgaard.

Arrangementet varer fra klokken 14.00-16.00 med afgang fra Aalborg Lufthavn, og koster 750 kr. per billet.

Du kan læse mere og købe billetter her

Læs også: Kom med til Aalborgs eneste Skybar-fest med cocktails i næste uge