Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsfest i morgen: Stor smykkekæde åbner i Aalborgs midtby

Af Emil Kjær Jørgensen

Endnu en ny butik åbner i Aalborg midtby.

Vibholm Guld og Sølv åbner i Friis Shoppingcenter og rykker dermed direkte ind i detailhandlen i Aalborg midtby med deres populære koncept. Og de rykker hurtigt. Åbningsdatoen er allerede torsdag 28. november – og der er en stor åbningsfest i vente.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Da Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm Guld og Sølv på Strøget i Århus for 12 år siden, var det med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld og Sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 21 i Friis Shoppingcenter i Aalborg. Vibholm har allerede kendskab til de nordjyske forbrugere i kraft af deres butik i City Syd.

Derfor var det oplagt at komme ind i Aalborg midtby, da muligheden i Friis Shoppingcenter bød sig:

“Vi er utroligt glade for den varme velkomst og modtagelse vi allerede har fået af aalborgenserne og nordjyderne, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fået muligheden for også at kunne være repræsenteret med en butik i Aalborg centrum.

Vi synes, at Friis Shoppingcenter har et skønt udvalg af gode og stærke butikker, og vi glæder os meget til at være en del af centret, fortæller Tenna Vibholm.

En moderne multibrand guldsmed

Siden sin start for 12 år siden har den familiedrevne virksomhed fulgt visionen om at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

“Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne,” siger Tenna Vibholm.

En sammenblanding af ure samt klassiske og moderigtige smykker viste sig at være et godt mix, både i de fysiske butikker rundt i landet, men også på webshoppen.

Ovennævnte samt en holdning til, at alle kunder fortjener en sublim kundeservice, har været med til at skabe den succes, Vibholm Guld og Sølv har fået på det danske marked i løbet af de sidste 12 år.

Derfor er der heller ikke tvivl hos center manager i Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou, om at Vibholm er et godt match til shoppingcentret og ikke mindst Aalborg:

“Det er en fryd at kunne være med til at bidrage til detailhandlen i Aalborg med endnu et nyt brand i byen. Vibholm passer godt til den aalborgensiske forbruger, og vi glæder os til at se, hvordan det bliver modtaget,” fortæller Lotte Vestergaard Skou.

Vibholm åbner deres butik i Friis Shoppingcenter allerede torsdag den 28. november – og skyder Black Friday tidligt i gang.

Men åbningsfesten fortsætter ugen efter, hvor Vibholm fejrer Grand Opening af butikken fra den 5. december med masser af forkælelser og aktiviteter.

Der bliver bl.a. mulighed for at få lavet huller i ørerne med det hud- og allergivenlige system fra Blomdahl Medical, der vil være smagfulde serveringer og lækkerier for de besøgende samt en DJ.

Vibholm Guld og Sølv åbner i stuen lige ved siden af JYSK.

Del artikel

Andre læser også