Åbningsfest i morgen: Stor smykkekæde åbner i Aalborgs midtby

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Endnu en ny butik åbner i Aalborg midtby.

Vibholm Guld og Sølv åbner i Friis Shoppingcenter og rykker dermed direkte ind i detailhandlen i Aalborg midtby med deres populære koncept. Og de rykker hurtigt. Åbningsdatoen er allerede torsdag 28. november – og der er en stor åbningsfest i vente.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Da Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm Guld og Sølv på Strøget i Århus for 12 år siden, var det med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld og Sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 21 i Friis Shoppingcenter i Aalborg. Vibholm har allerede kendskab til de nordjyske forbrugere i kraft af deres butik i City Syd.

Derfor var det oplagt at komme ind i Aalborg midtby, da muligheden i Friis Shoppingcenter bød sig:

“Vi er utroligt glade for den varme velkomst og modtagelse vi allerede har fået af aalborgenserne og nordjyderne, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fået muligheden for også at kunne være repræsenteret med en butik i Aalborg centrum.

Vi synes, at Friis Shoppingcenter har et skønt udvalg af gode og stærke butikker, og vi glæder os meget til at være en del af centret, fortæller Tenna Vibholm.

En moderne multibrand guldsmed

Siden sin start for 12 år siden har den familiedrevne virksomhed fulgt visionen om at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

“Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne,” siger Tenna Vibholm.

En sammenblanding af ure samt klassiske og moderigtige smykker viste sig at være et godt mix, både i de fysiske butikker rundt i landet, men også på webshoppen.

Ovennævnte samt en holdning til, at alle kunder fortjener en sublim kundeservice, har været med til at skabe den succes, Vibholm Guld og Sølv har fået på det danske marked i løbet af de sidste 12 år.

Derfor er der heller ikke tvivl hos center manager i Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou, om at Vibholm er et godt match til shoppingcentret og ikke mindst Aalborg:

“Det er en fryd at kunne være med til at bidrage til detailhandlen i Aalborg med endnu et nyt brand i byen. Vibholm passer godt til den aalborgensiske forbruger, og vi glæder os til at se, hvordan det bliver modtaget,” fortæller Lotte Vestergaard Skou.

Vibholm åbner deres butik i Friis Shoppingcenter allerede torsdag den 28. november – og skyder Black Friday tidligt i gang.

Men åbningsfesten fortsætter ugen efter, hvor Vibholm fejrer Grand Opening af butikken fra den 5. december med masser af forkælelser og aktiviteter.

Der bliver bl.a. mulighed for at få lavet huller i ørerne med det hud- og allergivenlige system fra Blomdahl Medical, der vil være smagfulde serveringer og lækkerier for de besøgende samt en DJ.

Vibholm Guld og Sølv åbner i stuen lige ved siden af JYSK.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.

Elev testet positiv for COVID-19: Hele klassen er sendt hjem

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En elev fra Handelsgymnasiets afdeling på Turøgade er testet positiv for Covid-19.

På Turøgade har man derfor hjemsendt hele klassen (3.T) og de tilknyttede undervisere.

Det skriver Aalborgs Handelsskole.

Virtuel undervisning for klassen

Hjemsendelsen betyder, at 3.T fra på mandag vil modtage virtuel undervisning. Undervisningen vil derfor foregå på samme måde, som under nedlukningen før sommerferien.

Alle elever i klassen er desuden blevet bedt om at tage en test over to omgange. Første test skal ske søndag (4 dage efter seneste kontakt med den smittede), og der skal igen foretages en test tirsdag (6 dage efter).”

Eleverne må igen komme tilbage til klasselokalet, når de kan fremvise to negative tests foretaget med 2 dages mellemrum.

Øvrige elever på Turøgade

“På Handelsgymnasiet Aalborg følger vi alle anbefalinger fra myndighederne, som vi er i tæt dialog med. Herfra lyder meldingen, at det kun er elever med direkte kontakt (elevens klasse) til den pågældende elev, som skal sendes hjem.

Alle øvrige elever skal møde ind til almindelig klasseundervisning, og selvfølgelig stadig være særlig opmærksom på symptomer for covid-19,” skriver skriven.

Myndighederne står for den yderligere opsporing af nære kontakter til den pågældende elev.

“Vi vil stadig opfordre til at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne samt benytte de opstillede sprit-dispensere, der findes på alle skolens afdelinger.”

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Weekenden er reddet: Få lækre kebab-specialiteter for kun 30 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Denne uge har vi valgt at dedikere til en af de mest populære takeaway-retter i Danmark.

Siden mandag har du nemlig haft mulighed for at købe kebab-retter til kun 30 kr. fra nogle af byens allerbedste steder.

Kebab Festival kører til og med på søndag, så der er stadig masser af muligheder for at prøve de mange lækre specialiteter.

Du kan kun få de lækre specialiteter gennem MigogAalborg til den særlige pris og kun i den kommende uge, fra mandag den 10. august og frem til søndag den 16. august.

Du bestiller helt enkelt via vores online system og medbringer blot voucheren på restauranten.

De fleste af stederne kan du bestille allerede fra klokken 11.00 og resten af dagen – så du bestemmer selv, om du vil nyde lækker kebab til frokost eller til aften.

Få overblikket her:

Bogø Reberbansgade & Bogø Østerågade

Bogø deltager i Kebab Festivalen med deres butik i Østerågade og Reberbansgade. Hos Bogø får du lækker og velsmagende okse/kyllinge kebab, med mange muligheder indenfor dressing.

Du får: 1 x græsk pitabrød el. fladbrød med valgfri kebab el. falafel
Vælg mellem oksekebab, kyllingekebab el. falafel. Pitabrødet kan smørres med den dressing, du ønsker. Vælg blandt hjemmelavet hummus, chili og hvidløg. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.

Falafel House

Falafel House ligger på i Reberbansgade. Hos Falafel House er de særligt specialister i lækre og sprøde falafler, men med deres kebab akkompagneret af bradbladet persille sesamolie, sumac og løg, er Falafel House absolut også et besøg værd.

Du får: 1 x fladbrød med oksekebab
Hertil bredbladet persille, sesamolie, sumac og løg.

Kebab House

Kebab House ligger i Danmarksgade. Når du køber mad derfra er meget hjemmelavet. Bla. deres sharwarma og dressinger. Kebab House inviterer dig til at komme glad og sulten.

Du får: 1 x pitabrød m. oksekebab
Pitabrød m. frisk oksekebab vendt i orientalske krydderier, salat og dressing.

Zaferan

Zaferan ligger på Østerbrogade i Nørresundby. Hos Zaferan kan du opleve smagen af det autentiske persiske køkken, og mærke varmen ved den traditionelle iranske gæstfrihed.

Du får: 1 x pitabrød med oksekebab
Oksekebaben er krydret med iranske spices. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.