Åbningsfest i morgen: Bodyman er klar med landets største fitness-butik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De sidste par måneder er der blevet boret og banket på Nytorv 11, hvor butikken Sahva tidligere havde til huse.

Men nye kræfter skulle til – og det blev nogle store af slagsen.

Det er nemlig fitness-kæden Bodyman, der efter 7 år i Bispensgade, nu åbner på en spritny adresse i hjertet af Aalborg.

“Vi er smadderglade for den nye butik, og vi har lagt rigtig mange kræfter i at få gjort den færdig,” fortæller Dennis Sommer, der sammen med Christina Holm Jensen skal bestyre den nye butik.

“Det har især været vigtigt for os at skabe en butik … der ikke bare var en butik.

Vi vil gerne have, at folk føler sig hjemme, og derfor har vi blandt andet forsøgt at skabe forskellige sociale miljøer rundt omkring,” forklarer han.

I den nye butik er der både opstillet trænings- og loungeområder. Sådan at du – uanset din fysiske tilstand – kan finde et sted i butikken, der passer til lige præcis dit behov.

Du kan for eksempel besøge den rå Jernhule i kælderen – eller bare slænge dig på sofaen blandt stueplanter og proteinbarer på øverste etage.

Alle er velkomne.

Udvidet plads – og sortiment

I Bispensgade havde Bodyman omkring 100 kvadratmeter fordelt på to etager, hvilket – ifølge dem selv – gjorde det svært at udnytte dem optimalt.

Dette bliver heldigvis en realitet i den nye butik, der rummer lige knap 400 kvadratmeter.

Den nye pladsfordeling åbner mange nye muligheder for Bodyman og deres måde at drive den fysiske butik på.

Blandt andet vil udvalget blive præsenteret bedre, der kommer mange flere ting på hylderne, og opdelingen af brands bliver mere tydelig.

Bodyman har blandt andet udvidet sit sortiment inden for træningstøj og helsekost.

Personale med faglige kompetencer

Hvad der ikke har ændret sig, er Bodymans kompetente personalegruppe, der også i den nye butik står klar med råd og vejledning i alt fra sundhed, kost og træning.

“I gamle dage var Bodyman et sted, hvor træning var i centrum – men i dag ønsker vi, at fokus i stedet er på generel sundhed.

Vores personale præsenterer derfor en bred gruppe med kompetencer inden for netop dette felt, sådan at enhver kan komme herind, føle sig velkommen og ikke mindst få vejledning i lige præcis dét, som de har behov for,” fortæller Dennis, og Christine stemmer i:

“Det er meget vigtigt for os, at os, der arbejder her, har en uddannelse inden for sundhed eller mindst er i gang med det.

Både Dennis og jeg er uddannede inden for hhv. fysioterapi og ernæring og sundhed, og med tiden er det meningen, at vores kunder skal have muligheden for at booke tid hos os inden for vores respektive felt.

På den måde kan de få endnu mere glæde af de faglige ydelser, som vi hver især kan tilbyde,”

To åbningsfester forude

Foruden at Bodymans kunder nu kan benytte sig af Sallings P-hus, så følger butikken faktisk også de samme fleksible åbningstider.

Det vil sige, at du kan shoppe amok i Bodyman alle hverdage fra 10-20 og lørdag/søndag fra 10-18.

Åbningsdagen markeres i morgen med flere gode tilbud; blandt andet 30 % rabat på Bodymans egne produkter og spændende laid bags til de første 100 kunder.

Den helt officielle åbningsfest finder dog først sted d. 30. august, hvor Bodyman forventer at have butikken 100 % klar.

“Det er lidt udfordrerende at åbne midt i industriferien, så der er nogle småting, vi lige skal have klaret inden vi tænder det helt store fyrværkeri,” siger Dennis afslutningsvis.

Hvad: Åbning af Bodyman
Hvor: Nytorv 11, 9000 Aalborg
Hvornår: 29. juli, 10-20

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00