Åbningsfest i morgen: Bodyman er klar med landets største fitness-butik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De sidste par måneder er der blevet boret og banket på Nytorv 11, hvor butikken Sahva tidligere havde til huse.

Men nye kræfter skulle til – og det blev nogle store af slagsen.

Det er nemlig fitness-kæden Bodyman, der efter 7 år i Bispensgade, nu åbner på en spritny adresse i hjertet af Aalborg.

“Vi er smadderglade for den nye butik, og vi har lagt rigtig mange kræfter i at få gjort den færdig,” fortæller Dennis Sommer, der sammen med Christina Holm Jensen skal bestyre den nye butik.

“Det har især været vigtigt for os at skabe en butik … der ikke bare var en butik.

Vi vil gerne have, at folk føler sig hjemme, og derfor har vi blandt andet forsøgt at skabe forskellige sociale miljøer rundt omkring,” forklarer han.

I den nye butik er der både opstillet trænings- og loungeområder. Sådan at du – uanset din fysiske tilstand – kan finde et sted i butikken, der passer til lige præcis dit behov.

Du kan for eksempel besøge den rå Jernhule i kælderen – eller bare slænge dig på sofaen blandt stueplanter og proteinbarer på øverste etage.

Alle er velkomne.

Udvidet plads – og sortiment

I Bispensgade havde Bodyman omkring 100 kvadratmeter fordelt på to etager, hvilket – ifølge dem selv – gjorde det svært at udnytte dem optimalt.

Dette bliver heldigvis en realitet i den nye butik, der rummer lige knap 400 kvadratmeter.

Den nye pladsfordeling åbner mange nye muligheder for Bodyman og deres måde at drive den fysiske butik på.

Blandt andet vil udvalget blive præsenteret bedre, der kommer mange flere ting på hylderne, og opdelingen af brands bliver mere tydelig.

Bodyman har blandt andet udvidet sit sortiment inden for træningstøj og helsekost.

Personale med faglige kompetencer

Hvad der ikke har ændret sig, er Bodymans kompetente personalegruppe, der også i den nye butik står klar med råd og vejledning i alt fra sundhed, kost og træning.

“I gamle dage var Bodyman et sted, hvor træning var i centrum – men i dag ønsker vi, at fokus i stedet er på generel sundhed.

Vores personale præsenterer derfor en bred gruppe med kompetencer inden for netop dette felt, sådan at enhver kan komme herind, føle sig velkommen og ikke mindst få vejledning i lige præcis dét, som de har behov for,” fortæller Dennis, og Christine stemmer i:

“Det er meget vigtigt for os, at os, der arbejder her, har en uddannelse inden for sundhed eller mindst er i gang med det.

Både Dennis og jeg er uddannede inden for hhv. fysioterapi og ernæring og sundhed, og med tiden er det meningen, at vores kunder skal have muligheden for at booke tid hos os inden for vores respektive felt.

På den måde kan de få endnu mere glæde af de faglige ydelser, som vi hver især kan tilbyde,”

To åbningsfester forude

Foruden at Bodymans kunder nu kan benytte sig af Sallings P-hus, så følger butikken faktisk også de samme fleksible åbningstider.

Det vil sige, at du kan shoppe amok i Bodyman alle hverdage fra 10-20 og lørdag/søndag fra 10-18.

Åbningsdagen markeres i morgen med flere gode tilbud; blandt andet 30 % rabat på Bodymans egne produkter og spændende laid bags til de første 100 kunder.

Den helt officielle åbningsfest finder dog først sted d. 30. august, hvor Bodyman forventer at have butikken 100 % klar.

“Det er lidt udfordrerende at åbne midt i industriferien, så der er nogle småting, vi lige skal have klaret inden vi tænder det helt store fyrværkeri,” siger Dennis afslutningsvis.

Hvad: Åbning af Bodyman
Hvor: Nytorv 11, 9000 Aalborg
Hvornår: 29. juli, 10-20

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.