Åbningsfest i morgen: Bodyman er klar med landets største fitness-butik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De sidste par måneder er der blevet boret og banket på Nytorv 11, hvor butikken Sahva tidligere havde til huse.

Men nye kræfter skulle til – og det blev nogle store af slagsen.

Det er nemlig fitness-kæden Bodyman, der efter 7 år i Bispensgade, nu åbner på en spritny adresse i hjertet af Aalborg.

“Vi er smadderglade for den nye butik, og vi har lagt rigtig mange kræfter i at få gjort den færdig,” fortæller Dennis Sommer, der sammen med Christina Holm Jensen skal bestyre den nye butik.

“Det har især været vigtigt for os at skabe en butik … der ikke bare var en butik.

Vi vil gerne have, at folk føler sig hjemme, og derfor har vi blandt andet forsøgt at skabe forskellige sociale miljøer rundt omkring,” forklarer han.

I den nye butik er der både opstillet trænings- og loungeområder. Sådan at du – uanset din fysiske tilstand – kan finde et sted i butikken, der passer til lige præcis dit behov.

Du kan for eksempel besøge den rå Jernhule i kælderen – eller bare slænge dig på sofaen blandt stueplanter og proteinbarer på øverste etage.

Alle er velkomne.

Udvidet plads – og sortiment

I Bispensgade havde Bodyman omkring 100 kvadratmeter fordelt på to etager, hvilket – ifølge dem selv – gjorde det svært at udnytte dem optimalt.

Dette bliver heldigvis en realitet i den nye butik, der rummer lige knap 400 kvadratmeter.

Den nye pladsfordeling åbner mange nye muligheder for Bodyman og deres måde at drive den fysiske butik på.

Blandt andet vil udvalget blive præsenteret bedre, der kommer mange flere ting på hylderne, og opdelingen af brands bliver mere tydelig.

Bodyman har blandt andet udvidet sit sortiment inden for træningstøj og helsekost.

Personale med faglige kompetencer

Hvad der ikke har ændret sig, er Bodymans kompetente personalegruppe, der også i den nye butik står klar med råd og vejledning i alt fra sundhed, kost og træning.

“I gamle dage var Bodyman et sted, hvor træning var i centrum – men i dag ønsker vi, at fokus i stedet er på generel sundhed.

Vores personale præsenterer derfor en bred gruppe med kompetencer inden for netop dette felt, sådan at enhver kan komme herind, føle sig velkommen og ikke mindst få vejledning i lige præcis dét, som de har behov for,” fortæller Dennis, og Christine stemmer i:

“Det er meget vigtigt for os, at os, der arbejder her, har en uddannelse inden for sundhed eller mindst er i gang med det.

Både Dennis og jeg er uddannede inden for hhv. fysioterapi og ernæring og sundhed, og med tiden er det meningen, at vores kunder skal have muligheden for at booke tid hos os inden for vores respektive felt.

På den måde kan de få endnu mere glæde af de faglige ydelser, som vi hver især kan tilbyde,”

To åbningsfester forude

Foruden at Bodymans kunder nu kan benytte sig af Sallings P-hus, så følger butikken faktisk også de samme fleksible åbningstider.

Det vil sige, at du kan shoppe amok i Bodyman alle hverdage fra 10-20 og lørdag/søndag fra 10-18.

Åbningsdagen markeres i morgen med flere gode tilbud; blandt andet 30 % rabat på Bodymans egne produkter og spændende laid bags til de første 100 kunder.

Den helt officielle åbningsfest finder dog først sted d. 30. august, hvor Bodyman forventer at have butikken 100 % klar.

“Det er lidt udfordrerende at åbne midt i industriferien, så der er nogle småting, vi lige skal have klaret inden vi tænder det helt store fyrværkeri,” siger Dennis afslutningsvis.

Hvad: Åbning af Bodyman
Hvor: Nytorv 11, 9000 Aalborg
Hvornår: 29. juli, 10-20

Flest smittede blandt unge: I næste uge kan de testes i AKKC

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Det stigende smittetal i Aalborg Kommune betyder, at Region Nordjylland og Aalborg Kommune fra søndag 20. september til onsdag 23. september opretter testmulighed målrettet unge og studerende.

Det skyldes, at smitten er mest udbredt blandt de unge i byen.

Med baggrund i det stigende smittetal i Aalborg har Region Nordjylland sammen med Aalborg Kommune oprettet en ekstra mulighed for at blive testet for covid-19.

Tilbuddet er målrettet unge og studerende, da smitten er mest udbredt blandt de unge i byen. Men ingen bliver afvist grundet alder.

Tilbuddet er uden tidsbestilling, så man skal blot møde op og medbringe sit sundhedskort.

Det nye teststed er i Aalborg Kongres & Kultur Center (Aalborghallen), Europa Plads 4, 9000 Aalborg, hvor man fra søndag 20. september til og med onsdag 23. september i tidsrummet kl. 10-17 kan blive testet.

Der er indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel.

Sammen med de nationale myndigheder har Region Nordjylland og Aalborg Kommune vurderet, at der skal ekstra fokus på de unges mulighed for at blive testet i Aalborg centrum, og derfor rykkes der ud med den mobile testenhed.

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer, skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Aalborg Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 132 tilfælde af smittede i Aalborg. Incidensen ligger nu på 61, hvilket er 8 mere end i går.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30 pr. 100.000 indbyggere.

Det gør Aalborg Kommune til én af landets hårdest ramte.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her