Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsfest i fire dage: Shaping New Tomorrow åbner kæmpe butik i Aalborg

Af Michael Qureshi

Den 17. september slår Shaping New Tomorrow dørene op til deres helt nye butik i Østerågade 4 midt i Aalborg.

På slaget 10.00 klipper borgmester Thomas Kastrup-Larsen sammen med de tre stiftere Christian Aachmann, Christoffer Bak og Kasper Ulrich snoren til herretøjsmærkets største butik til dato.

Det er startskuddet på fire dage med åbningsfest i det centrale Aalborg og markerer samtidig, at barndomsbyen fortsat er livsnerven for det i dag internationale tøjmærke.

Aalborg spiller en vigtig rolle

Med hovedkvarter i Aalborg og åbningen af de nye store lokaler i Østerågade sætter Shaping New Tomorrow (SNT) tyk streg under, at barndomsbyen, der lagde fundamentet til et af de hurtigst voksende, danske modebrands i nyere tid, også fremover spiller en central rolle i virksomhedens udvikling.

“Det er her i Aalborg hovedparten af vores 50 ansatte arbejder, og det er her, vores rødder er.

Derfor slog vi også til da muligheden for at rykke til Østerågade og bygge en ny flagskibsbutik dukkede op.

Med de nye lokaler og beliggenheden, synes jeg i al beskedenhed, at vi løfter – ikke bare vores Aalborg-butik – men hele vores butikskoncept til nye højder,” forklarer Christoffer Bak, design- og produktdirektør i SNT.

Butikken i Østerågade er den største af SNT’s butikker til dato og dermed endnu større end Aarhus-butikken, der åbnede lige før sommerferien.

Og ligesom butikkerne i Aarhus og København, vil den nye butik i Aalborg i høj grad integrere SNT’s onlinekoncept i den fysiske butik.

Vores søster-site MigogOdense kunne i øvrigt afsløre i går, at Shaping New Tomorrow i november også åbner i Odense.

Fejrer åbning i fire dage

Alt det og lidt til vil stilbevidste mænd i alle aldre kunne opleve, når SNT fra torsdag den 17. september og fire dage frem fejrer åbningen i Aalborg sammen med de mange trofaste kunder.

Festlighederne ved butikken i Østerågade bliver skudt i gang torsdag klokken 10.00 og løber til og med søndag.

Hver dag er der flotte gaveposer til en værdi af 1.000 kroner til de første 100 kunder, der handler for 500 kr. Herudover vil der være uddeling af drinks, gourmetkaffe samt musik og god stemning alle dage.

Af hensyn til coronasmitte følger åbningen myndighedernes retningslinjer, og der vil være masser af håndsprit og god afstand både udenfor og inde i butikken, forklarer Christoffer Bak.

“Når vi nu spreder åbningsfesten over fire dage, så er der både plads og tid nok til, at alle kan være med.

Vi regner med, at rigtig mange dukker op og er med til at sætte en festlig stemning i byen henover de fire dage,” siger han.

Mere bæredygtigt tøjproduktion

Shaping New Tomorrow har netop lanceret en helt ny tøjserie lavet af genbrugsplast fisket op af verdenshavene og indsamlet i naturen.

Hver gang en kunde køber et produkt fra den nye serie, hjælper han eller hun med at fjerne mellem 10 til 35 halvliters plastflasker fra naturen. Samtidig kræver produktionen af tøjet langt mindre energi, vand, mv.

“Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed er supertrend – også i tøjindustrien. For os er en vigtig del af bæredygtighed at genbruge ressourcer, der allerede er overflod af, i stedet for bare at producere løs.

Den nye recycled kollektion skal efter planen udgøre 40-50 procent af vores omsætning allerede om få år,” siger adm. direktør Kasper Ulrich.

Del artikel

Andre læser også