Åbningsdatoen officiel: Lagkagehuset åbner endelig i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Vi kunne næsten ikke få armene ned, da vi her på redaktionen kunne afsløre, at Lagkagehuset ville åbne en ny lækker butik i hjertet af Aalborg.

Siden da har Lagkagehuset endda haft tid til at åbne endnu en afdeling i Meny ved Østre Havn.

Men nu kan Lagkagehuset endelig afsløre datoen for, hvornår de åbner i Magasin ved Nørregade.

Det sker tirsdag d. 2 april fra klokken 7.00

Masser af smagsprøver

På åbningsdagen serverer de gratis kaffe, mens du kan gå på opdagelse i de mange lækkerier, åbningstilbud og en konkurrence, hvor du kan vinde din daglige kaffe i et helt år.

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter – og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus.

“Lagkagehusets afdeling i Århus er den, vi har allerstørst succes med pr. kvadratmeter, og her har den gode placering ud mod Strøget rigtig meget at sige. Dog er vi lidt udfordret på pladsen dernede, hvorimod at afdelingen i Aalborg bliver fuldstændig optimal både på størrelse og placering.

Derfor forventer vi selvfølgelig også, at det bliver en stor succes og samtidigt kan gavne de andre butikker,” forklarede Ricky Van Overeem, da vi kunne afsløre nyheden i september 2018.

Der bliver masser af plads til at nyde kagerne, brødet, kaffen og deres helt vildt lækre sandwich i butikken. Derudover bliver der også udeservering ud mod Nørregade.

“Afdelingen i Magasin kommer både til at tilbyde hurtig takeaway, men også den mere afslappende caféstemning med mulighed for udeservering i form af morgenbrød, frokost, kage, eftermiddagskaffe – eller en kold fadøl,” forklarer han.

Hvad: Åbning af Lagkagehuset
Hvor: Magasin / Nørregade
Hvornår: Tirsdag d. 2 april fra klokken 7.00