ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsdatoen er klar: Nu åbner Pincho Nation i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pincho Nation
Foto: Pincho Nation

I maj kunne vi afsløre, at det svenske restaurantkoncept Pincho Nation åbner på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade (det gamle Red Light).

Og nu er der endelig nyt om åbningen. Pincho Nation, der er kendt for sit cirkusinspirerede koncept, åbner d. 25. november.

Rekordmange vil prøve restauranten

Mens håndværkerne har slidt og slæbt for at gøre lokalerne klar, har den nye restaurant sat rekord for, hvor mange der har skrevet sig op på booking-listen, som giver adgang til at reservere bord før alle andre.

Fredag d. 25. november bliver den første officielle åbningsdag for den nye Pincho Nation restaurant, som ligger på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade.

Restauranten har plads til 115 gæster, der kan bestille mad fra alle verdenshjørner og kulørte cocktails via Pincho Nation appen. Oprindeligt havde man satset på at være klar til at åbne allerede i slutningen af september, men renoveringen af lokalerne har taget lidt længere tid end forventet.

”Vi vil hellere være hundrede procent klar end at åbne og så stå med potentielle udfordringer, fordi det skulle gå lidt for stærkt op mod åbningsdagen. Vi glæder os rigtig meget til at byde aalborgenserne indenfor og vise, hvad Pincho Nation er for en størrelse, og at vi har været værd at vente på,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

2.700 på booking-liste

Pincho Nation har oprettet en liste, som man har kunnet skrive sig op på, hvis man vil være blandt de første, der kan reservere bord. Det vil være muligt for opskrevne at booke bord fra fredag d. 11. november om eftermiddagen.

De modtager en mail med information om, hvordan de gør det. Hele 2.700 har skrevet sig på listen, der giver adgang til at booke bord to uger før åbningsdagen. Det er ny rekord – ikke bare i Danmark, men i hele Pincho Nation.

”2.700 er et meget flot tal. Det fortæller os, at folk er nysgerrige og friske på at prøve noget nyt her i Aalborg. Vi synes, at der er et godt match mellem os og byen, og vi investerer rigtig meget i at skabe et bæredygtigt fundament for fremtiden,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Pincho Nation åbner i øvrigt også en ny restaurant i Randers. Det sker fredag d. 11. november.

Om Pincho Nation

Pincho Nation er en svensk restaurantkæde med 72 restauranter i de nordiske lande. Selskabet blev grundlagt i 2012 og er vokset hurtigt gennem franchising. Det er nu en af de førende restaurantkæder i Sverige. Pincho Nation tilbyder et unikt cirkusinspireret koncept med et bredt menukort med retter i tapas-størrelse der er inspireret af køkkener fra hele verden, samt stort drinkskort med eller uden alkohol. Pincho Nation var det første app-baseret restaurantkoncept. Gæsterne laver deres reservation, bestilling samt betaling ved at bruge vores app (Pincho Nation) på mobiltelefonen.

Del artikel

Andre læser også