Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsdatoen er klar: Nu åbner luksuriøs natklub i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Loulou
Foto: Loulou

I starten af året kunne vi afsløre, at den populære cocktailbar og natklub LouLou åbner i festgaden over dem alle.

LouLou er en kæmpe succes i Aarhus, og nu varer det ikke længe, før festglade nordjyder kan opleve LouLou i Jomfru Ane Gade.

LouLou Aalborg har nemlig offentliggjort åbningsdatoen, og der bliver Grand Opening fredag den 10. marts klokken 22.00.

Den “luksuriøse pige i klassen”

Loulou beskriver sig selv som den luksuriøse pige i klassen i Aalborgs natteliv, hvor de med den centrale placering i Jomfru Ane Gade har den perfekte lokation og udgangspunktet for en god fest.

Indretningen bliver unik med forskellige niveauer på de fashionable lounges. Alt fra flamingoer til eksotiske blomster vil pryde de let oplyste vægge, og i loftet over dansegulvet hænger stilfulde glødepærer, som gør dansegulvet spændende og fører tankerne hen på en fransk undergrundsbar.

Cocktailkortet er varieret, og bartenderne er iklædt stilfuldt outfit i form af seler og skjorter, som bidrager til en oplevelse, som ikke findes andre steder i Aalborg.

Loulou har allerede en eksklusiv natklub i Smilets By og indtager altså nu også Gaden.

“Det kommer langt hen ad vejen til at være samme koncept som i Aarhus, men selvfølgelig med lidt tilrettelse til Aalborg,” har bestyrer af Loulou, Frederik Nomanni, tidligere forklaret til MigogAalborg.

Den kommende natklub i Aalborg har et klart koncept, der skal få den til at bryde igennem blandt de mange beværtninger i den populære festgade:

“Loulou er en 23+ cocktailklub, der blander det bedste fra cocktailverdenen og natklubberne i en fantastisk helhedsoplevelse.

Det er en kærlig, varm og imødekommende atmosfære, der får alle til at føle sig velkomne samtidig med, at der bliver slået et ekstra slag for kvalitet,” fortæller Frederik og fortsætter:

“Vi vil gerne bidrage til gadebilledet og lave et sted for det mere voksne klientel og give et lidt mere eksklusivt alternativ til, hvad der ellers er at finde i Jomfru Ane Gade.”

Følg med i den kommende natklub på deres Facebookside her.

Hvad: LouLou åbner i Aalborg
Hvor: Jomfru Ane Gade
Hvornår: 10. marts klokken 22.00

Du finder mere info om LouLou’s åbningsfest her.

Del artikel

Andre læser også