Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner snart: I år vil Jul i Zoo hylde kærligheden

Af Stine Kjølby Christensen

I dag er der kun to måneder til juleaften, og hvis du ikke allerede har mærket en snert af julestemning i dig … så beklager vi.

De næste par måneder bliver nemlig fyldt til randen med hyggelige juleaktiviteter og traditioner – og én af de nyeste er også én af dem, vi glæder os allermest til.

Den 12. november åbner Aalborg Zoo nemlig dørene til årets Jul i Zoo.

Sidste år var julekonceptet underlagt forskellige restriktioner pga. Corona, men i år er der skruet op for nærhed, kærlighed og romantik.

Temaet for årets Jul i Zoo bliver nemlig en hyldest til selve kærligheden, hvor haven pyntes med hjerter og masser af rødt.

Jul i Zoo garanterer en romantisk og hyggelig julestemning i havens smukke lyslandskab – og måske endda et kys under misteltenen?

Dino in the Dark

Det er ikke kun kærligheden, der bliver omdrejningspunkt for årets Jul i Zoo-

I år har haven nemlig kombineret to af sine mest populære tiltag og præsenterer dermed: Dino i the Dark.

Her kan du udforske mørket og gå indenfor i dinosaurudstillingen, hvor der bliver kig til stjernehimmel og månelys, og Aalborg Zoo leger med de store fortidsdyrs dramatiske silhuetter og skygger.

Du undgår nok ikke et lille julegys, hvis du lader fantasien få frit løb i mørket, og måske er det en god idé, at de mindste holder mor eller far i hånden, når I går på opdagelse i det dunkle univers.

Jul i Zoo åbner 12. november. Se åbningstider og events her.

Del artikel

Andre læser også