ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner snart nye ruter fra Aalborg: Flyv til Stockholm for 103 kr.

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Corona-pandemien er aftagende, og det kan også mærkes i Aalborg Lufthavn.

Der er også godt nyt på udenrigstrafikken – med to nye destinationer.

Først og fremmest så er Ryanair gået i luften med billetsalget på tre ugentlige afgange til Stockholm.

Da MigogAalborg her til morgen tjekkede priserne kunne man på langt de fleste afgange få billetter til 103 kr. den ene vej.

Det er så uden diverse gebyrer, der bliver pålagt i forhold til bagage.

Men uanset hvad kan man med en flyvetid på 1 time og 20 minutter hurtigt og billigt fra oktober måned komme til den svenske hovedstad.

Du kan selv tjekke priserne hos RyanAir her.

Åbner snart nye ruter fra Aalborg: Flyv til Stockholm for 103 kr.

Ny spændende vinterdestination

Derudover har Ryanair også præsenteret en helt ny rute fra Aalborg. Der er tale om Kaunas i Litauen som betegnes som en spændende vinterdestination.

Tilbage i juli genåbnede ruten til London, og i slut august kom turen til Oslo-ruten – til stor glæde for særligt erhvervslivet, der seks gange om ugen kan flyve med SAS til den norske hovedstad.

Derudover flyver KLM nu tre gange dagligt til Amsterdam, som de fortsætter med indtil den 27. marts, hvor de planlagt øger til fire daglige afgange.

Udenrigstrafikken udvikler sig i den rigtige retning, hvor en del ruter nu efterhånden nærmer sig dét niveau, vi kender fra før COVID-19 pandemien.

Dertil kan vi se frem til ruteåbningen af Stockholm i oktober og den helt nye rute til Kaunas i start november, hvor der vil være to ugentlige afgange med Ryanair,” siger direktør i Aalborg Lufthavn, Niels Hemmingsen.

Gode tal på Danmarks største indenrigsrute

Også på indenrigstrafikken går det i den rigtige retning, hvor der er fremgang i passagertallene i Aalborg Lufthavn.

“Tallene for august viser en meget positiv udvikling for Danmarks største indenrigsrute, hvor de tre flyselskaber DAT, Norwegian og SAS løbende har sat flere fly i luften og billige billetter til salg.

Det har givet mange gode rejsemuligheder for både fritids- og erhvervsrejsende, som fortsætter i de kommende måneder, hvor vi får op til 20 daglige afgange til og fra hovedstaden,” siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Del artikel