Åbner i Maxims gamle lokaler: Her er Aalborgs nye bar

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

“Det er med stor glæde, at vi endelig kan annoncere, at vi har fået lugten af klæbrige stripperstænger, glidecreme, og horehus vasket væk. Vi glæder os til at slå dørene op, til et nyt og anderledes sted, Borgergade 2.” 

Sådan starter invitationen fra den nye bar, Borgergade 2, der er klar til at slå dørene op til et brag af en åbningsfest på fredag i Maxims legendariske lokaler – som sjovt nok holder til på adressen … Borgergade 2.

“Borgergade 2 bliver en god blanding af en økologisk cocktailbar, et værtshus, en spilcafé, en sportshal … ja, bare et sted, hvor det er fedt at være.

Vi vil først og fremmest gerne være et seriøst alternativ til Gaden, hvor der i høj grad er fokus på fællesskab og hygge,” fortæller Mads Lilholt Kristensen, da han viser os rundt i de nye lokaler.

Borgergade 2 kommer udelukkende til at spille nyere dansk musik – som til gengæld kan være alt fra SAVEUS, Marie Key, Veto, Minds of 99, Benal, Spleen United, Malk de Koijn, Scarlet Pleasure osv.

“Der var engang en stripklub”

Lokalerne er simpelt indrettede med “slænge-karme” i vinduerne, langborde, hyggelige sofagrupper og en stor bar, hvor der blandt andet er op mod 45 flaskeøl at vælge mellem, seks forskellige økologiske cocktails og “alt det sædvanlige”, som Mads udtrykker det.

Selvom Borgergade 2 bliver alt andet end en stripklub, har de alligevel valgt at bevare lidt af minderne fra Maxim.

I det ene hjørne er der skrevet “Der var engang en stripklub” på væggen, mens et ægte fortidsminde i form af en stripperstang fra stripperklubbens storhedstid er placeret, så man kan tage en dans eller to – selvfølgelig med tøj på.

Petanque, bordtennis eller Playstation

Der er lagt stor vægt på underholdning i de nyrenoverede mytiske lokaler, og du kan lade dig underholde med brætspil som Loopin’ Louie, Klodsmajor, Bezzerwizzer, Ludo eller Trivial Pursuit.

Du kan også gå helt oldschool og spille konsolspil på gamle billedrørs-tv, hvor du kan dyste mod vennerne i diverse spil til Playstation 1 eller Nintendo 64.

Motion kan du såmænd også få en del af på Borgergade 2.

Der er nemlig både mulighed for at spille bordfodbold, dart, bordtennis eller et klassisk spil Petanque på den indendørs sand-bane bagerst i lokalet.

Stor åbningsfest i vente

Mads og resten af Borgergade 2 glæder sig til at byde hele Aalborg velkommen indenfor på fredag, hvor der er åbningsfest fra kl. 16.00.

“Der er fri bar ved aflevering af en Borgergade 2-bordtennisbold, som vi allerede har uddelt en del af rundt omkring i Aalborg.”

Mads opfordrer til, at man holder øje med Borgergade 2’s Facebook-side, hvor de løbende vil fortælle, hvor de uddeler bordtennisbolde, som giver adgang til fri bar.

Sådan er åbningstiderne

Fremover åbner baren allerede kl 14.00 om fredagen, så byens mange studerende kan komme forbi til en fredagsøl og en dyst i både brætspil, bordtennis eller konsolspil.

Onsdag – torsdag: 16.00 – 01.00
Fredag: 14.00 – 03.00
Lørdag: 16.00 – 03.00

Aldersgrænsen på Borgergade 2 er 18 år.

Hvad: Borgergade 2 åbner
Hvor: Borgergade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 1. november

Du finder mere info om åbningsfesten her

Lækre biler til særpriser: Kom til Brugtbils Festival med kendte mærker hele ugen

Skrevet af: Redaktionen

Kom ud og se top klargjorte Audi, Volkswagen og Skoda der er klar til nye brugere.

Det er ikke så tit, der er samlet et så stort udvalg som lige nu.

Derfor inviterer bilhuset Semler Retail på Ny Kærvej 47 til stor Brugtbils Festival i denne uge frem til mandag d. 1. juni.

Der står over 400 brugte flotte biler på lager, som du kan tage ud og kigge på – og meget gerne prøvekøre.

Samtidig kan du finansiere dit køb til 0,89% i rente og tilkøbe en serviceaftale der sikrer dig mod uventede regninger.

Åbent i pinsen

De har åbent alle dage 9-17.30 i hverdagene samt 11-16 i weekenden og pinsedagene.

De kører skarpe priser på deres brugte biler, og køber man en brugt bil i denne periode, får man i samarbejde med Byens Bilpleje 30% på følgende behandlinger;

  • Undervognsbehandling
  • Solfilm
  • Folie beskyttelse

Blandt helt skarpe tilbud kan man bl.a. købe en Audi A3, der kun har kørt 41.000 km til 189.900 kr.

En Audi A6 1,8 TFSI 190 S-Line Avant S Tronic med 90.000 kilometer på tælleren står i 359.900 kr. Så altså meget bil for gode penge.

Hvad med en smart Audi Q2 35 TFSI Sport S Tronic årgang 2020, kørt 6.000 kilometer, til 329.900 kr.

En VW Passat 2,0 TDI fra 2019 med 5.000 kilometer på tælleren til 379.000 kr.

En Skoda Superb 1,5 TSI 150 Active Kombi med 19.000 kilometer kørt koster 269.900 kr.

Du kan se flere tilbud fra denne uges Brugtbils Festival herunder;

AUDI Approved

Volkswagen brugte

Skoda brugte

Hvad: Brugtbil Festival
Hvor: Ny Kærvej 47
Hvornår: Hele ugen til og med 1. juni

Klar til popcorn og slik: Nu åbner biograferne i Aalborg igen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I mere end to måneder har Nordisk Films to biografer i Aalborg været lukket, men nu er biografchef Jan Ringtved klar til at åbne igen.

Allerede på fredag den 29. maj slår han dørene op til Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy.

Ugen efter, torsdag den 4. juni, åbner Nordisk Film Biografer Aalborg Syd også igen. De to biografer har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

Det skriver Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os meget til at åbne igen og give vores gæster en masse gode filmoplevelser. Vi har sørget for, at rammerne er i orden, så vi igen kan være trygt sammen i biografen – på afstand.

Vi overholder naturligvis alle retningslinjer fra myndighederne,” siger biografchef Jan Ringtved.

Sådan åbner biograferne

Biograferne i Aalborg vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage.

Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyerne, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

”Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og vi er klar til at hjælpe så alle gæster får en god oplevelse.

Og bare rolig, vi har selvfølgelig både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn klar, så biografturen kan blive – næsten – som den plejer, uden at vi går på kompromis med hygiejnen og trygheden,” siger Jan Ringtved.

Når biograferne i Aalborg åbner, vil det bl.a. være med animationsfilmen ”Fremad”, den danske debutfilm ”Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og ”Bombshell” med Charlize Theron.

Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man fra tirsdag 26. maj også kan købe billetter.

Jan Ringtved opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biograferne.

Tyvstart turen i biografen

Nordisk Film Biografer vil gerne fejre genåbningen og sige tak til nogle af de mest loyale biografgængere.

Derfor får biografgæster, som er medlem af Nordisk Film Biografers loyalitetsklub BIOPLUS, mulighed for at tyvstarte allerede på torsdag 28. maj, hvor der i Aalborg Kennedy samt Imperial i København og biograferne i Aarhus C og Odense inviteres til en eksklusiv forpremiere kun for BIOPLUS-medlemmer.

Alle medlemmer vil få mulighed for at deltage i en online-konkurrence, hvor der udloddes alle billetter til forpremierens fire forestillinger i Aalborg Kennedy, Odense, Imperial og Aarhus C.

De, der deltager i konkurrencen, vil få direkte besked, om de har vundet, og vil med det samme få tilsendt to gratis billetter til forpremieren.

Nordisk Film Biografer er landets største biografkæde med 23 biografer over hele landet.

De første elleve af kædens biografer åbner fredag 29. maj. I ugerne herefter åbner resten.

Grønt lys til populær keramik-café: Art By Me genåbner i denne uge

Skrevet af: Redaktionen

I starten af marts åbnede Aalborgs populære keramik-café Art by Me i nye og større lokaler.

Adressen i Dannebrogsgade var udskiftet med Urbansgade 28, hvor Reberbans Blomster tidligere lå.

Men stort set lige efter indvielsen af de nye større lokaler, så lukkede statsminister Mette Frederiksen det meste af Danmark ned.

Siden har Art by Me været lukket ned i de sidste 10 uger, og meget få aalborgensere nåede at se de nye lokaler.

Nu kan vi få taget revanche, når keramik-caféen endelig genåbner på onsdag d. 27. maj.

“Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os,” lyder det på Facebook fra indehaverne Annette og Mette.

Eventyret startede i 2017

Deres eventyr startede i juni 2017, hvor de åbnede en ny, kreativ café i Vestbyen.

De to veninder havde indtil da været kollegaer i tandplejen, men gik med en spirende drøm om sammen at kaste sig ud i et helt nyt eventyr.

Eventyret kom til at hedde Art By Me og blev Aalborgs første keramikcafé – og er i skrivende stund stadig den eneste.

Nu glæder de sig igen til at tage imod gæster, der gerne vil være kreative og ikke mindst hygge med god kaffe, te og lækker chokolade.

Ekstra pladser og helt særligt rum

Foruden de ekstra pladser i de nye lokaler har Annette og Mette også sørget for, at de fremover kan imødekomme et særligt ønske, som kunderne stærkt har efterspurgt i den gamle café.

“Vi ved ikke helt, hvad det skal hedde endnu, men vi har fået lavet et ekstra rum, hvor dem, der gerne vil sidde mere privat, kan booke sig ind.

Det bliver et eksklusivt rum med egen color bar og plads til 12 personer,” har de tidligere fortalt MigogAalborg.

Der er ingen tvivl om, at når forsamlingsforbud hæves 8. juni til 30-50 personer vil det rum sandsynligvis blive ret brugt blandt firmaer og større selskaber.

Hvad: Art by Me genåbner
Hvor: Urbansgade 28, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra Onsdag d. 27. maj klokken 12.00

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her