ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbnede Aalborg-butikken i dag: Luksusbaby fik fantastisk modtagelse

Af Michael Qureshi
Ann-Louise Aasted
Ann-Louise Aasted

Da klokken var lidt i 12 stod der en længere række af mennesker uden for en butik i Møllegade.

De var der af en helt særlig grund.

Den populære børnetøjs-webshop Luksusbaby åbnede i dag deres første fysiske butik, og det strømmede ind med kunder fra første sekund.

Luksusbaby AalborgLuksusbaby AalborgLuksusbaby er startet af Aalborg-parret Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski, og derfor var det naturligt, at den første fysiske butik skulle være i Aalborg.

Lokalerne har de overtaget fra Olga’s Oldebørn, og bedømt på modtagelsen her på åbningsdagen, så bliver der travlt fra nu og det næste lange stykke tid.

Luksusbaby Aalborg

Derudover har de naturligvis også deres online-butik, som er en af Danmarks mest populære webshops inden for børnetøj med over 36.000 følgere på Facebook og 41.400 på Instagram.

“Vi har knoklet til langt ud på natten her de seneste fire dage for at gøre butikken åbningsklar. Men vi er så stolte af resultatet, og det betyder så meget at se alle de her mennesker komme ind allerede fra da vi åbnede dørene,” siger Ann-Louise Aasted til migogaalborg.dk.

Luksusbaby AalborgLuksusbaby AalborgLuksusbaby Aalborg

Du kan læse mere om, hvorfor Luksusbaby valgte at åbne butik inde i Aalborg centrum og ikke mindst om planerne for at åbne i flere byer.

Stor shopping-nyhed afsløret: Luksusbaby åbner sin første butik i Aalborg

 

Del artikel

Andre læser også