Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ÅBN DIT HJERTE I MARIA HJERTE KLOSTER PÅ SOSTRUP SLOT

Af Kildens kraft

ÅBN DIT HJERTE I MARIA HJERTE KLOSTER PÅ 

SOSTRUP SLOT

 

Kilden til din glæde ligger i DIG SELV

Hvordan lyder det, hvis jeg siger, at al livsglæde ligger lige foran dig, og er din, hvis du vælger at samle den op? 

 

Selv bag den tykkeste tåge, venter solen på enhver mulighed for at trænge igennem og fylde dig med liv. 

 

Solen er vejen til livsglæden i dit indre. Du skal “bare” tillade dit hjerte at åbne op, og være modtagelig, og du vil atter kunne mærke glæden ved livet. Du vil opleve, at der sker et skift i dit system. Kemien i din hjerne vil for evig være forandret til det bedre. Den bedste version af dig. Du fortjener det fuldt ud. Fortjener at være så meget i din egen smukke energi, som overhovedet muligt. Dit nervesystem vil aldrig blive det samme. Det vil ligeledes som din hjernekemi være i proces, og forandret på en sådan måde, at du ikke vil være som før. 

 

Alt handler om at VÆLGE…

 

Hjerne frekvenser – lad det auditive føre dig

Jeg arbejder med hjerne frekvenser(hjernebølger) via specialkomponeret musik, lyde og dans. Disse elementer er helt essentielle i min healing, og støtter dig i at åbne op for din indre kildes kraft. Alle mennesker gennemlever, hver dag skift imellem de forskellige hjerne frekvenser, som er en stor del af os alle. Igennem en almindelig dag vil du uden at bemærke det (medmindre du er meget bevidst og nærværende) veksle mellem frekvenserne. Når du sover,  vågner, er almindelig aktiv, ex. laver te, går på toilet, laver madpakke osv. er aktiv, hvor du ex. dyrker motion eller arbejder hårdt, er døsig og afslappet, er ekstatisk og fuld af livsglæde er du på bestemte frekvenser. Der findes 7 forskellige grundfrekvenser med hver deres egenskaber. Der findes frekvenser for alle organer og elementer i kroppen og hjerne. 

 

Jeg leder energien igennem dig og hele rummet med min stemme og dans.  Når min energi er af den bedste kvalitet, er din det også. Energi smitter som ringe i vandet.

 

Under retrætens Energy Liberation(hjerte healing) sessioner vil du meget af tiden kunne være i theta frekvensen, som er frekvensen for dyb afslappethed og trance, som er her hvor du har ENORME muligheder for mærkbare forandringer. Det er her du vil kunne trække på dine underbevidste ressourcer, og genfinde din indre kildes kraft på ny. 

 

Her kan du læse mere om retræten

Vælger du at du vil tillade dit hjerte at åbne, er du hjertelig velkommen på min stilhedsretræte på Sostrup Slot & Maria Hjerte Kloster d.26.8.-29.8.2022.

Anmod her om deltagelse på min hjemmeside: https://www.kildenskraft.dk/about-1

 

På selve retræten vil du lære, hvordan du af egen kraft er i stand til, at fremelske livsglæden igen og igen, hvert sekund, hvis du vælger at ville det. Jeg vil sende healing igennem dig på den kærligste og blideste måde, med omsorg og nærvær. Jeg vil stå til rådighed for dig alle 3 døgn. Det eneste du skal, er at tillade strømmen af lys, liv og kærlighed at gennemstrømme dig. Lade din krop tale sit sprog, fortælle sin historie. Din krop husker langt bedre end din hjerne. Kroppen husker alt den har gennemlevet sammen med dig. Og det er meget igennem et levet liv. Ofte er det sidste vi mennesker tillader, at lade kroppen tale sit eget sprog. 

 

Vidste du at 85% af din måde at udtrykke dig på er gennem kropssprog? Så gennem healingen vil du opleve at din krop begynder at give slip og forløse gamle sår og smerte på et meget dybt plan. 

 

Den største forandring sker efter

Tiden efter retræten vil vise den største forandring. Og hvis du vedligeholder energien via sund nærende mad og drikke, og laver øvelsen, vil du kunne holde dig sund og livsglad på et stabilt plan. Det er alt sammen op til dig hvad du vælger at gøre. Der er ingen tvivl om, at du allerede under retrætens 3 døgn vil mærke, at noget i dig er i gang med at forandres. Her hjælper stilheden dig igennem, da du uden ord skal forholde dig til langt mindre. Det samme gælder maden og drikke på retræten. Det er alt sammen velnærende og økologisk plantebaseret, så energien går langt lettere igennem dit system. Her skal din krop ikke forholde sig til tung og svært fordøjelige fødevarer, men blot være og gøre det den er skabt til at gøre. Nemlig at være dit yderst sansende transportmiddel. 

 

Lad energien flyde frit…

 

I stor kærlighed og livsglæde 

 

Heidimaya Ellie Channette Foget 

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

www.kildenskraft.dk 

Mail:info@kildenskraft.dk

 

Du indeholder SÅ meget mere… <3

 

https://www.facebook.com/kildenskraft

https://www.facebook.com/events/441018967900695/?ref=newsfeed

https://www.youtube.com/channel/UCOPx0usFbdE-s7tDWjzCCBA

https://www.instagram.com/kildens_kraft/

Udgiver

I Kildens Kraft har du mulighed for Energy Liberation(hjerte healing) stilhedsretræter, essens massage og chok release terapi.

Den teoretiske baggrund for healing, er at mange sygdomme/forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i krop, sind og sjæl. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og åndelige plan. Formålet er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

​​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, hvor healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing. Jeg har undervist og udøvet essens massage i 14 år, og healing i 13 år.

Jeg er ligeledes uddannet Chok Release Master, og støtter mennesker i at  forløse chok og traumer, uanset, hvor mange år de har været en del af dem. Det er en ganske mild og enkel metode, som på en enkelt session vil kunne forløse dele af  chok og traumer.

 

Lad energien flyde frit…

 

De kærligste tanker

Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Mail: info@kildenskraft.dk

Mobil: 60 53 86 70

 

Du indeholder SÅ meget mere…<3

 

Mere fra Kildens kraft