Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort Åbent Hus: Oplev de nye attraktive lejeboliger i Tranders Høje i weekenden

Af Nathalia Hentze Nielsen

Udlejningen af de nye lejeboliger i Tranders Høje har nu været i gang siden i sommer, og der er fyldt godt op med glade beboere i den historiske bydel.

Nu er Din Mægler klar til at skyde 3. etape i gang, og det betyder, at du kan komme til et stort Åbent Hus arrangement søndag den 28. januar fra kl. 12.00-15.00.

Her kan du få en fornemmelse for området, møde de nuværende beboere, se boligerne helt tæt på – og ikke mindst få en hyggelig dag med lækker jernalder-inspireret mad fra restaurant Leben.

“Vi har god gang i udlejningen af etape 3, med omkring 20% af boligerne allerede udlejet uden nogen form for annoncering, så vi kan virkelig mærke en stor og ægte interesse i området, men der er stadig masser af boliger at vælge mellem,” fortæller Thomas Lund Rype, udlejningsansvarlig hos Din Mægler.

Du kan således vælge mellem alt fra toværelses lejligheder fra 6.295 kr. til treværelses fra 7.295 kr. og fireværelses fra 7.695 kr. Ønsker du endnu mere plads, kan du også vælge rækkehusene, der går fra 9.195 til 10.795 kr. Se alle de ledige boliger her.

Vil du gerne med til åbent hus, skal du tilmelde dig begivenheden. Send en mail til Thomas på thomas@dmbolig.dk og skriv, hvor mange I kommer. Det er gratis at deltage.

Læs mere om Åbent Hus arrangementet her

Jernalderhistorie med et moderne twist

Meget af Tranders Høje er nu beboet og med en blanding af børnefamilier, par og ældre er bydelen indbegrebet af hyggelig landsbystemning.

Det er dog ikke det eneste, der er værd at bide mærke i.

Da bygherre A. Enggaard A/S i samarbejde med PKA tilbage i 2018 havde planer om at starte boligbyggeriet, stødte de ind i fund fra jernaldertiden.

Faktisk viste det sig, at der i området har været en hel jernalderlandsby, og arkæologerne havde i en årrække travlt med at udgrave fundene, der var særdeles velholdte.

Fællesfaciliteter i Tranders Høje:

 • Beboerhus
 • Beboerværksted
 • Gæsteboliger
 • Orangeri
 • Petanquebane
 • Højbede
 • Bålplads
 • Udendørs fitness
 • Boldbane
 • Beach Volley
 • Lege- og aktivitetspladser for børn i alle aldre. Bl.a. svævebane, klatrestativ, junglesti, sandkasser og gynger

Nu er udgravningerne færdige, og det samme kan snart siges om tredje etape af boligerne, som også vil indeholde elementer af den spændende historie.

A. Enggaard A/S i samarbejde med PKA har valgt at bygge videre på og bibeholde jernalderhistorien, og derfor har Tranders Høje i dag mange elementer fra den ældre jernalder – men med et moderne twist.

I det store flotte beboerhus, Stormandsgården, vil man blandt andet kunne se nogle af de arkæologiske fund under glasmontre i gulvet, og selve bygningen er også inspireret af den historiske periode med træspåner på taget og andre elementer.

Stort Åbent Hus: Oplev de nye attraktive lejeboliger i Tranders Høje i weekenden
Stormandsgården er navnet på beboerhuset i Tranders Høje, som alle beboere er velkomne til at bruge.

Stort fokus på fællesskab

Endnu et unikt aspekt ved Tranders Høje er, at bygherre A. Enggaard A/S i samarbejde med PKA har ansat en bylivskoordinator specifikt til bydelen.

Hun hedder Louise Kveiborg Ladefoged, og hendes job er at lave en masse spændende aktiviteter og arrangementer sammen med beboerne – bl.a. i beboerhuset.

“Vi har beboerhuset Stormandsgården, som er en forlængelse af beboernes dagligstue. Beboerne kan tage derned og hygge, spille et spil eller drikke en kop kaffe. Udenfor er der en stor legeplads til børnene.

Det fungerer som et naturligt mødested, hvor man mødes med naboerne, men også hvor der kommer til at foregå mange aktiviteter.

Jeg kommer til at lave aktivitetsudvalg, som man kan melde sig ind i. Det kan være et strikkeudvalg eller orangeriudvalg, der i samarbejde med mig kan lave masser af fælles aktiviteter. Det er kun fantasien, der sætter grænser,” forklarer hun.

Stort Åbent Hus: Oplev de nye attraktive lejeboliger i Tranders Høje i weekenden
Tranders Høje blomstrer op til foråret, hvor de naturskønne omgivelser kommer til deres ret.

Du kan også møde Louise til åbent hus, hvor du får mulighed for at stille hende spørgsmål om bylivet, men først og fremmest anbefaler hun, at interesserede får snakket med de nuværende beboere.

“De beboere, der allerede bor i Tranders Høje er også inviteret med, så man får mulighed for at møde sine fremtidige naboer,” siger hun afslutningsvis.

Læs mere om Tranders Høje her.

Del artikel

Andre læser også