Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Største byggeri i Nordjylland: Supersygehuset melder dato for Åbent Hus ud

Af Michael Qureshi
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

I den østlige del af Aalborg, lige ved Gistrup, er man lige nu i fuld gang med det største enkeltstående byggeprojekt nogensinde i Nordjyllands historie.

Sygehuset, som kommer til at koste knap 5 milliarder kroner, er blevet forsinket flere gange, og ventes nu først at stå helt færdigt i 2024.

Men en af de største begivenheder der har været hidtil på den gigantiske byggeplads er Åbent Hus, eller “Åbent Hospital” som Regionen selv kalder det.

Det har ikke været muligt at gennemføre siden 2019 grundet Coronapandemien. Men nu er der sat en dato for et Åbent Hus efter sommerferien.

Noget tyder på at der kommer rigtig mange mennesker. Allerede nu har knap 5.000 meldt sig deltager/interesseret på selve begivenheden på Facebook.

Åbner porten efter sommerferien

Det bliver søndag d. 4. september, hvor man kan komme ud og opleve det kommende Supersygehus, når Aalborg Universitetshospital åbner porten op til Åbent Hospital.

Sidst man gjorde i det 2019 kom flere tusinder nordjyder ud og oplevede rammerne omkring det nye Supersygehus.

Når man åbner dørene for offentligheden igen her i september 2022, så er man trods alt kommet ret langt i byggeriet, og det bliver mere spændende end nogensinde.

Du vil blandt andet komme helt tæt på den nye gigantiske skorsten som er rejst, og som er på højde med flere af Aalborgs højeste punkter.

Læs mere om det her.

Desuden vil der være nogle hotspots rundt om på pladsen, hvorfra du kan tage selfies med hospitalet.

På Facebook-begivenheden handler det primært om, at folk allerede nu krydser datoen, og så kommer man med nærmere information op til.

Hvad: Åbent Hospital
Hvor: Hospitalsbyen, 9260 Gistrup
Hvornår: Søndag den 4. september 2022 fra kl. 10-16

Hvis du melder dig deltager/interesseret på Facebook begivenhed her, så er du sikker på at blive opdateret om seneste nyt omkring Åbent Hus.

Del artikel

Andre læser også