ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gigantisk byggeprojekt i Aalborg: Kom til Åbent Hus på Supersygehuset

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis man har kørt omkring Gistrup og Klarup i Aalborg øst for nylig, så har man med garanti set, hvor langt de er kommet i byggeriet af det nye Supersygehus.

Men sikkerheden omkring byggepladsen er helt i top, og ingen uvedkommende får lov til at komme tæt på.

Med undtagelse af på søndag den 2. september mellem 11-15.

For her inviterer Region Nordjylland til åbent hus på byggepladsen ved det nye universitetshospital

Alle får mulighed for at komme tæt på byggeriet, og der vil være adgang til dele af byggepladsen og mulighed for at besøge blandt andet foyerområdet, behandlerbygninger og den kommende serviceby.

Helt ny teknologi ved akutmodtagelse

På pladsen kan nordjyderne møde projektmedarbejdere, som kan fortælle om byggeriet og om de fremtidige planer for området.

Regionens Præhospitale virksomhed vil også have en ambulance på byggepladsen og her vise, hvordan observationer af en patient sendes fra en ambulance via videostreaming til akutmodtagelsen på et hospital, hvorefter behandling kan igangsættes og følges via den elektroniske patientjournal.

Nordjyllands Historiske Museum arbejder for øjeblikket i den nordlige del af området og holder denne dag en åben udgravning, hvor arkæologerne viser deres mange fund frem.

Aalborgensere og øvrige nordjyder har mulighed for at gå en tur imellem husene i en over 2000 år gammel landsby, og børnene kan lege arkæologer og søge efter fortidsminder i jordbunkerne.

Del artikel