ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbent Hus lørdag: Kompas Hotel slår dørene op til det nye hotel

Af Emil Kjær Jørgensen

Halvandet års byggeri og renovering er nu slut, og Kompas Hotel Aalborg (det gamle Sømandshjemmet) kan endelig åbne dørene for det nye hotel.

Det sker til en officiel indvielse, fredag den 8. februar kl. 14-17, hvor samarbejdspartnere, leverandører, tidligere ledere på sømandshjemmet og tætte venner af huset er inviteret til stor åbningsfest.

Lørdag d. 9 februar fra klokken 13.00-16.00 er hele Aalborg inviteret til Åbent Hus på det nye KOMPAS Hotel Aalborg.

Det skriver Kompas Hotel i dag i en pressemeddelelse.

De nye rammer skal vises frem

Formanden for Indenlandsk Sømandsmission, Hans Peter Kristensen, vil klippe snoren, og formanden for bestyrelsen, Carsten Wengel, samt hoteldirektør Bo Kikkenborg holder tale. Bagefter er der guidede rundvisninger på hotellet, let servering i hotellets nye reception og lounge, mens pianisten spiller i baggrunden.

Hotellets ledelse kan ikke vente til at vise de nye, elegante rammer frem for gæsterne:

“Det er nok ikke gået mange næser forbi, at vi har bygget til de sidste to år her på Østerbro. Men faktisk er drømmen om en større udvidelse over 50 år gammel, så det er kæmpe stort, at vi endelig står ved den officielle indvielse på fredag. Det er en meget betydningsfuld milepæl,” siger hoteldirektør Bo Kikkenborg.

Åbent Hus lørdag: Kompas Hotel slår dørene op til det nye hotel
Sådan ser de nye værelser på KOMPAS Hotel ud

55 topmoderne værelser

Den nye hotelvinge lægger bl.a. yderligere 55 topmoderne værelser til de eksisterende 55 værelser. Dertil kommer også en stor suite på øverste etage, store handikapvenlige hotelværelser, nye møde- og konferencefaciliteter, stort receptions- og loungeområde, p-kælder og ny indgang mod Musikkens Hus.

Læs også: Ikonisk Aalborg-hotel giver tilbage: Hele overskuddet går ubeskåret til velgørenhed

Derudover har den eksisterende bygning fået et omfattende facadeløft, og der er anlagt nye udendørsfaciliteter. Sidst men ikke mindst har hotellet i mellemtiden skiftet navn til Kompas Hotel Aalborg samt fået nyt logo og visuelt design.

“Når vi kalder os ”det nye Kompas Hotel”, så passer det virkelig. Vi tager et kvantespring, hvad angår stil, elegance og moderne faciliteter, og vi glæder os til at vise det frem for hele Aalborg,” siger Bo Kikkenborg.

Åbent Hus lørdag: Kompas Hotel slår dørene op til det nye hotel

Og han mener det bogstaveligt talt: Dagen efter den officielle indvielse, lørdag den 9. februar, holder Kompas Hotel Aalborg Åbent Hus fra kl. 13-16 for alle, der har tid og lyst til at kigge forbi og se de nye, moderne faciliteter. Også her vil der være lidt godt til ganen og guidede rundvisninger på hotellet.

“Vi er et 113 år gammelt Aalborg-hotel og nærmest en fast institution i byen. Derfor vil vi ikke lade det gå stille for sig, at vi er færdige med at bygge. Så vi håber, at rigtig mange kommer til Åbent Hus på lørdag og ser det nye hotel. Jeg er sikker på, at folk bliver forbavsede over, hvor lækkert det er blevet, “siger Bo Kikkenborg.

Kompas Hotel Aalborg er funderet på kristne værdier og har også en stærk tilknytning til kirkerne i byen.

Derfor afsluttes den store åbningsweekend med, at alle menigheder i byen inviteres til ”kirkebrunch” søndag den 10. februar fra kl. 11.30-15.00.

Du kan læse mere om Åbent Hus her, og om kirkebrunch her.

Åbningsprogrammet ser således ud:

Fredag den 8. februar: Officiel indvielse kl. 14.00-17.00 (lukket event)

Lørdag den 9. februar: Åbent Hus for alle, der har lyst, kl. 13.00-16.00 

Søndag den 10. februar: Kirkebrunch for alle menigheder i Aalborg kl. 11.30-15.00 

Del artikel