Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åben din egen restaurant

Af Annoncør

Drømmer du om at åbne din egen restaurant? Hvis du ikke har prøvet at åbne din egen restaurant før, kan det virke nervepirrende og forvirrende, da det kan være svært at finde ud af, hvad du skal gøre.

Du kan her blive klogere på, hvad du skal gøre for at komme godt fra start med din nye restaurant.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nyvo

Find på konceptet

Inden du åbner din restaurant, skal du tage stilling til, hvilket koncept din restaurant skal have. Du skal huske på, at det skal være en restaurant, som du har lyst til at investere tid og kræfter i.

Din restaurant bliver ikke succesfuld i løbet af natten, men det kræver hårdt arbejde at nå til toppen. Når du tænker over konceptet, skal du sørge for hele tiden at opveje dine forventninger og virkeligheden.

Dit koncept kan f.eks. være et pizzeria, familierestaurant eller en cafe.

I relation til dette skal du finde ud af, om du ønsker take-away, middelklasse eller et formelt koncept. Dette er med til at definere, hvilke kunder som vil besøge din restaurant.

Beliggenhed og indretning

Beliggenheden er afgørende for din restaurant, og du skal derved gøre op med dig selv, hvor restauranten skal ligge henne. Skal restauranten placeres i storbyen eller i en lille by?

Du skal finde ud af, om du ønsker, at restauranten skal være beliggende et sted, hvor der kommer mange mennesker forbi hverdag, eller om du ønsker at finde et stille og hyggeligt sted.

Ydermere skal du undersøge markedet for konkurrenter og forholde dig til dette, når du skal vælge beliggenhed. Den vigtigste ting som du skal huske på, når du skal finde lokale, er huslejen.

Har du råd til at betale huslejen og regningerne?

Når du er kommet til det punkt, hvor du skal indrette restauranten, skal du sørge for at indretningen passer til restaurantens koncept. Dine gæster skal føle sig velkomne med det samme, når de træder ind i restauranten.

Du skal finde ud af, hvor mange gæster du ønsker, at der må være i restauranten på samme tid. Ønsker du, at der skal være plads til mange, eller skal det være mere eksklusivt med få pladser?

Indretningen af restauranten skal passe til konceptet, og du skal have i mente, at møblerne skal afspejle det image, du ønsker at skabe.

Hvis du har valgt at fokusere på et formelt koncept, kan det være relevant med indbygnings vinkøleskab, hvis du ønsker, at gæsterne skal have mulighed for at få et godt glas vin til maden.