AaB-profil står frem efter matchfixing-anklager: Jeg er chokeret

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: AaBsport
Foto: AaBsport

Det kom som et lyn fra en klar himmel.

Tirsdag udsendte Nordjyllands Politi en pressemeddelelse, hvor de bekræftede efterforskning af en specifik hændelse i en AaB-kamp i efteråret 2019.

AaB blev taget med bukserne nede, da de slet ikke kendte op og ned i sagen.

Senere kom det frem i flere medier, at der var blevet spillet høje beløb hele kampen igennem på, at AaB-profilen Jores Okore ville pådrage sig et gult kort.

Okore til venstre er chokeret over anklagerne – her står han med holdkammeraten Jakob Blåbjerg

Stresset og ked af det

Det var i kampen AaB-OB, og Jores Okore hentede ganske rigtigt en advarsel sidst i kampen. TV 2 Sport har bl.a. skrevet, at en gruppe mennesker på Nørrebro i København vandt 130.000 kr. hos forskellige spilselskaber.

Nu står Jores Okore for første gang frem. Det gør han i et interview med B.T., hvor han slår fast, at han er chokeret over beskyldningerne.

“Lige nu er jeg stresset. Jeg er ked af det. Det har været to hårde dage, hvor der har været masser af pres på mig. Der har været umenneskeligt meget fokus på mig og min person af de helt forkerte grunde. Det har virkelig taget hårdt på mig,” siger han til avisen.

Han understreger også, at anklagerne intet har på sig.

“Ja, jeg er uskyldig. Jeg har ikke og vil ikke være involveret i sådan noget. Jeg går ikke ind for matchfixing eller nogen former for snyd, så jeg ville aldrig nogensinde gøre sådan noget.”

Læs hele interviewet her

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne og næste uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her