AaB åbner foråret i weekenden: Børn kommer ind til 10 kr.

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB Tifo Kaos
Foto: AaB Tifo Kaos

Efter en lang vinterpause er det endelig tid til Superliga-bold igen i Aalborg.

På søndag klokken 14 tager AaB imod Randers FC i en kamp, som kan få en væsentlig betydning for, om AaB kommer i Mesterskabsslutspillet.

AaB ligger lige nu nummer 5 med 28 point, men lige efter ligger netop Randers FC med samme pointantal.

Der resterer kun seks kampe af grundspillet, og derfor kan AaB lægge afstand til en af de nærmeste forfølgere i kampen om Top 6.

Det kræver selvfølgelig opbakning på lægterne, og søndag kan børnebilletter købes til kun 10 kr. pr. billet, uanset om det er sidde- eller ståpladser.

Der er derfor god grund til at tage hele familien med på stadion på søndag.

Stor FIFA-turnering inden kampstart

I efteråret 2018 fik Danmarks bedste fodboldrække også sin helt egen eSuperliga, hvor klubberne dystede om mesterskabet i FIFA.

Søndag gør AaB eSuperliga klar til den nye sæson med testkampe mod Randers FC eSuperliga, og du er inviteret til at spille FIFA 2019 turnering sideløbende med testkampene spilles.

Arrangementet begynder 10.30 på Aalborg Portland Park før AaB’s første Superliga kamp mod Randers FC.

Prisen for deltagelse i FIFA 19 turneringen er 40 kr., og det inkluderer en ståplads til Superligakampen AaB-Randers FC, som starter kl. 14.00.

Der vil være fede AaB-præmier på spil til første- og andenpladsen. Du kan læse mere om FIFA-turneringen her.

Ny juniorklub lanceres

Klokken 12.00 vil AaB Support Club desuden lancere AaB Support Club Junior.

“Vi vil gerne vil gøre en ekstra indsats for at sikre den næste generation af AaB-fans, og sikre at så mange som muligt får muligheden for at få alle de fede oplevelser med AaB, som vi selv har haft, og med garanti kommer til at få fremover,” fortæller Lars Simoni, formand for Aalborg Support Club, til MigogAalborg.

AaB har i samarbejde med hummel og Spar Nord, udviklet velgørenhedstrøjer, hvorfra der doneres 100 kr. pr. solgt trøje, til et udvalgt formål. AaB Support Club var så heldige at blive udvalgt til at være modtager af trøjen, der blev lanceret i 2018, og har derfor i starten af i år, modtaget en check på 38.400 kr.

Det giver de nu videre til fremtidens AaB-fans. Derfor er medlemsskabet af juniorklubben gratis det første år:

“Det er vigtigt for os at alle får muligheden for at se, hvor meget glæde et medlemskab giver, og så er vi sikre på at når det første år er gået, så er det 99 kr. årligt, som alle forældrene har lyst til at prioritere på deres børn,” fortæller Lars Simoni.

I forbindelse med lanceringen inviterer AaB Support Club til flagværksted for alle børn, hvor der mulighed for at sætte sit eget præg på et AaB-flag.

Du kan læse mere om AaB Support Club Junior her.

Theodor vil sammen med et par spillere også være til stede i løbet af arrangementet, hvor der vil blive skrevet autografer og være mulighed for selfies.

Tidsplanen for dagen ser således ud:

10.30: FIFA 19-turnering starter
12.00: Testkamp mellem AaB eSuperliga – Randers FC eSuperliga
12.00: Theodor byder sammen med AaB Support Club velkommen til flagværksted
12.15-13.30: Finalekampe i FIFA 19-turnering
12.45-13.00: 
Oliver Abildgaard og Jores Okore skriver autografer og stiller op til selfies 
13.00-13.15: 
Theodor skriver autografer og stiller op selfies
13.40: Tak for i dag og god kamp

Hvad: AaB – Randers FC
Hvornår: FIFA-turnering: 10.30, Kampstart: 14.00
Hvor: Aalborg Portland Park (esport i Stadionhal 2)

Du finder billetinfo lige her.

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15